Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma Bandićev prijedlog od 12.7. je očigledno samo ispitivanje terena da proba još jednom tu krizu smiriti mirnim putem jer ga je očigledno strah da bi skupština možda čak i održala nove izbore jer zna da teško da bi opet postao gradonačelnik. to je samo njegovo ispitivanje terena
    no to ne mijenja činjenicu da je njegova odluka zakonski pravovaljana jer je već bila potvrđena od skupštine njihovim prihvaćanjem proračuna. dakle oni se mogu sada prepucavati koliko god žele i glumiti nekakav sukob a mi ćemo svejedno dobiti uplatnice po bandićevom modelu jer je to jedina zankonski pravovaljana odluka.

dakle kate, nije nikako pat pozicija jer skupština očigledno neće raspisati izbore kako bi se donio novi proračun što govori da prešutno blagoslivljaju da je Bandić u pravu
    i stoga itekako ima legalne osnove da te se, kao i sve nas ostale, prisili da plaćaš bandićeve račune - prihvaćeno je od skupštine i od bandića stoga je i legalno i po zakonu i podložno naplati preko ovrhe bez osnove za žalbu

ljudi nama treba pravni postupak kojim bi nekoga od njih na vlasti pritisnuli da se nešto više pokrene:
    - ili da se pritisne skupštinu da nam nadoknade štetu uzrokovanu stvorenom pomutnjom ali onda i mi prihvaćamo da je Bandićeva odluka pravovaljana i sve što želimo je ne platiti uvećani iznos
    - ili da se pritisne bandića da dopusti rebalans proračuna i time omogući prihvaćanje još nezakonite odluke skupštine o ostajanju cijene vrtića po starome (no osobno mislim da nemamo nikakvog zakonskog temelja prisiliti bandića da napravi rebalans no ja nisam pravnik da bih znao sve cake)

i nikakvi prosvjedi neće učiniti ništa pametno jer su i Bandić i u skupštin itekako svijesni da će svi odreda iovako i onako izgubiti fotelje na slijedećim izborima. dakle nekog treba lupiti po prstima zakonski pa će u budućnosti paziti što laprdaju.

stoga, da li tko zna nekog pravnika voljnog zastupati nas sve koji želimo da se ovo više riješi i koji zna gdje bi mogli pravno udariti i zaštiti se od ovih političkih igara pa da dignemo zajedničku tužbu?
    Posljednje uređivanje od gesaugen : 15.08.2011. at 18:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •