Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Hrvatska - prijatelj djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dok drzava ne postane prijatelj radnika, ne moze biti prijatelj djece i obitelji.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Dok drzava ne postane prijatelj radnika, ne moze biti prijatelj djece i obitelji.
    Kratko, jasno, jednostavno, točno.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako!

Vezano za postove s prve stranice u kojima se spominje Slovenija i besplatan vrtić za drugo dijete... pričala sam danas s frendicom od tamo, koja ima četvereo djece, a radi ko teta u vrtiću.
    Da, istina je, za drugo i svako sljedeće ne plaća se vrtić... ali, to je uredba koju je prije 6 godina donijela bivša Janšina vlada, pa su velike šanse da Pahor i ekipa do uskoro promijene. I oni se nadaju prijevremenim izborima i povratku Janšine ekipe, pa da i ta povlastica ostane.

Frend iz Ljubljane koji radi u njihovom MVP pričao mi je nedavno da ljudi koji žive blizu austrijske granice, masovno pronalaze posao u Austriji, makar part-time, jer time ostvaruju pravo na vrtić, koji je besplatan. A i puno bolji. Pa svako jutro voze djecu preko granice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •