Nemamo moj formular, ja sam ga nosila samo kad sam prvi put predavala zahtjev, ovo nam je treće produženje i ne trebam ga nositi.
Ugalavnom napisala sam u gornjem lijevom kutu poslodavac: x y,adresa, matični br.
I onda izjava : Potvrđujem da sam ja , xy, samozaposlen u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom u obrtu koji glasi na moje ime, od dana tog i tog. Potvrda se izdaje za potrebe HZZO-a zbog ostvarivanja prava na Njegu dijeteta sa težim oštećenjima zdravlja.
Posljednje uređivanje od sirius : 24.08.2011. at 22:07
mi inače uvijek predajemo papire da smo zaoposleni ovboje na puno iuvijek nas to traže,može bit ovo kak si napisala,a može i onak kak je pisala maya
napisala sam u gornjem lijevom kutu poslodavac: x y,adresa, matični br.
Potvrđujemo da je , xy, u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom u firmi. Potvrda se izdaje za potrebe HZZO-a zbog ostvarivanja prava na Njegu dijeteta sa težim oštećenjima zdravlja
pečat+potpis
Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.08.2011. at 08:22
Da, vidim da neki nose uvijek. Baš sam pitala ovaj tjedan kad sam bila predavala i pravnica je rekla da ne trebam nositi (možda zato što radim u državnoj bolnici pa nema šanse da propadne ili sl. dok sam na njezi), ali niti za muža nisam nosila osim prvi put ( a on je radio u dd).