Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2862

Tema: Njega djeteta nakon 1. godine - III dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    da. sam je svoj poslodavac. neka izlgleda "neosobno": potvrda da je XY zaposlen u obrtu ZZZ na neodređeno vrijeme na puno radno vrijeme... tako to...
    tj.nek prepiše kaj piše na tvom formularu s njegovim podacima

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    [/B]tj.nek prepiše kaj piše na tvom formularu s njegovim podacima
    Nemamo moj formular, ja sam ga nosila samo kad sam prvi put predavala zahtjev, ovo nam je treće produženje i ne trebam ga nositi.

Ugalavnom napisala sam u gornjem lijevom kutu poslodavac: x y,adresa, matični br.

I onda izjava : Potvrđujem da sam ja , xy, samozaposlen u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom u obrtu koji glasi na moje ime, od dana tog i tog. Potvrda se izdaje za potrebe HZZO-a zbog ostvarivanja prava na Njegu dijeteta sa težim oštećenjima zdravlja.
    Posljednje uređivanje od sirius : 24.08.2011. at 22:07

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nemamo moj formular, ja sam ga nosila samo kad sam prvi put predavala zahtjev, ovo nam je treće produženje i ne trebam ga nositi.

Ugalavnom napisala sam u gornjem lijevom kutu poslodavac: x y,adresa, matični br.

I onda izjava : Potvrđujem da sam ja , xy, samozaposlen u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom u obrtu koji glasi na moje ime, od dana tog i tog. Potvrda se izdaje za potrebe HZZO-a zbog ostvarivanja prava na Njegu dijeteta sa težim oštećenjima zdravlja.
    mi inače uvijek predajemo papire da smo zaoposleni ovboje na puno iuvijek nas to traže,može bit ovo kak si napisala,a može i onak kak je pisala maya

napisala sam u gornjem lijevom kutu poslodavac: x y,adresa, matični br.

Potvrđujemo da je , xy, u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom u firmi. Potvrda se izdaje za potrebe HZZO-a zbog ostvarivanja prava na Njegu dijeteta sa težim oštećenjima zdravlja

pečat+potpis
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.08.2011. at 08:22

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mi inače uvijek predajemo papire da smo zaoposleni ovboje na puno iuvijek nas to traže,može bit ovo kak si napisala,a može i onak kak je pisala maya

napisala sam u gornjem lijevom kutu poslodavac: x y,adresa, matični br.

Potvrđujemo da je , xy, u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom u firmi. Potvrda se izdaje za potrebe HZZO-a zbog ostvarivanja prava na Njegu dijeteta sa težim oštećenjima zdravlja

pečat+potpis
    Da, vidim da neki nose uvijek. Baš sam pitala ovaj tjedan kad sam bila predavala i pravnica je rekla da ne trebam nositi (možda zato što radim u državnoj bolnici pa nema šanse da propadne ili sl. dok sam na njezi), ali niti za muža nisam nosila osim prvi put ( a on je radio u dd).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •