Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ForEverGreen prvotno napisa Vidi poruku
    Emira, ne kužim, a zašto tvoj muž nije odmah Bandiću dao punomoć da slobodno diže njegova inozemna primanja i troši ih na svoju kampanju? Mislim, bar bi ti od početka bilo lakše da znaš na čemu si.
    Nisu se uspjeli dogovorit, Bandić je bio neskroman :D

Mene ne čudi toliko ova cifra od 2000, nego zašto drugo dijete nije na pola.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku

ajd jos neko je ko ja, samo kod mene su oboje dobili iznos namanju cifru, dakle na onu da je drugo djete 50% jeftinije .
    na kraju je stvarno socijalan evo uzeo je tebi i dao meni

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ajd jos neko je ko ja, samo kod mene su oboje dobili iznos namanju cifru, dakle na onu da je drugo djete 50% jeftinije .
    na kraju je stvarno socijalan evo uzeo je tebi i dao meni
    Danas sam bila u računovodstvu, morala mi je prepraviti akontaciju (iako je opet bilo krivo, tek mi je poslije sinulo da nije oduzela MMu porez i prirez, ali to ionako nista ne mijenja).
    Dakle, ona u programu ima stavku gdje mora kliknuti da li dijete ima popust ili ne i to je očito ono što ili zaborave kliknuti ili kliknu više nego što treba.
    I oduzima se i harač.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

je li netko razgovarao - dogovarao u tajništvu vrtića o potpisivanju aneksa ugovora?

mi smo tek u ljeto potpisali ugovor po kojemu plaćamo 400 kn, a žena u tajništvu nam je rekla da "ako bude trebalo" potpisivati ćemo aneks ugovora...znači za tu višu cijenu eventualno....Nije mi jasno kak se može nešto platiti a da nemaš ugovor o tome. Zato vjerojatno i piše "akontacija" na nečemu kaj bi trebao biti račun.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo kopiram ti eminin post s 56 strane br. 2754, a moj je na stranici ranije
    Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •