Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    ...imali manje plaće nego u 2011...
    ne mogu se ne osvrnut...ima netko tko ima VECU placu ove godine?!?!? nisam cula osim u bankama za bilo koga da su place dignute ove godine...ili je samo moja struka toliko u banani

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa Vidi poruku
    ne mogu se ne osvrnut...ima netko tko ima VECU placu ove godine?!?!? nisam cula osim u bankama za bilo koga da su place dignute ove godine...ili je samo moja struka toliko u banani
    Ima. Onaj tko je lani bio na porodiljnom, a sada nije. Ili je bio na bolovanju. Ili nije imao posao. Ili je možda napredovao u poslu. Ili su mu skinuli krizni porez pa taman lijepo ide u višu kategoriju.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prije par dana sam pitala da li je potrebna potvrda od HZZO-a.Očito da svi barataju sa< različitim informacijama.
    Nas su jučer u vrtiću na roditeljskom sastanku za novoupisane obavijestili da trebaju potvrde od HZZO-a, i za one koji su bili na zavodu za zapošljavanje u prošloj godini.
    Što se tiče novih famoznih cijena, meni nije jasno tko je to dobio uplatnice po novom obračunu?
    Cijene očito još nisu formirane s obzirom da se traže ovakve naknadne potvrde, a ja sam s onim pismom pod akontacija dobila za straije dijete uplatnicu na stari iznos, tj. 160 kn(tj 40% cijene).
    Tko je tu lud?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj KateLo prvotno napisa Vidi poruku
    Prije par dana sam pitala da li je potrebna potvrda od HZZO-a.Očito da svi barataju sa< različitim informacijama.
    Nas su jučer u vrtiću na roditeljskom sastanku za novoupisane obavijestili da trebaju potvrde od HZZO-a, i za one koji su bili na zavodu za zapošljavanje u prošloj godini.
    Što se tiče novih famoznih cijena, meni nije jasno tko je to dobio uplatnice po novom obračunu?
    Cijene očito još nisu formirane s obzirom da se traže ovakve naknadne potvrde, a ja sam s onim pismom pod akontacija dobila za straije dijete uplatnicu na stari iznos, tj. 160 kn(tj 40% cijene).
    Tko je tu lud?
    A, zašto ih niste pitali na temelju čega traže potvrde s HZZOa i zavoda za zapošljavanje i gdje piše da je to potrebno. Nevjerojatno, treba potvrda s burze o isplaćenoj naknadi za nezaposlene, a ne treba potvrda o isplaćenoj dobiti. Kad je naš nezaposleni bogatiji od S. Jobsa.

Bože, vidiš li ovo?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa Vidi poruku
    pa ako ništa drugo ove godine nemamo harač koji se prošle odbijao od ukuonog dohotka :/
    sasvim dovoljno da pogotovo oni s većim plaćama prijeđu u još viši razred

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam ja veću plaću ove god, i to zato jer sam do 30. 11. prošle god radila za honorar od 800 kn preko računa i 1000 kn na ruke/mj, dok nisam 1. 12. prešla na puno radno vrijeme za plaću 3k. po Bandićevom modelu vrtić mi je do kraja ove god besplatan, na temelju tih prihoda, i mirovine mog tate koji živi s nama. Nadam se da mi neće opaliti nikakvu razliku nakon 1. 12. :/
    Posljednje uređivanje od Tami25 : 08.09.2011. at 15:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •