Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    i eto nam još jedne nebuloze ovog vrlo poštenog-socijalnog-pravednog-štatijasveneznam modela...
    oni sa ispodprosječnim primanjima (generaliziram i ne referiram se na konkretan slučaj) će na kraju imati za izvanvrtićke aktivnosti
    a oni s iznaprosječnim plaćama (i desetljećima školovanja, pravim fleksibilnim radnim vremenom i par kredita, btw.) neće imati za izvanvrtićke aktivnosti jer ih redovne već previše koštaju
    toliko o pravednosti
    Zašto misliš da ovi s ispod prosječnim primanjima nemaju i ovo podebljano? Samo imaju manje sreće....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto misliš da ovi s ispod prosječnim primanjima nemaju i ovo podebljano? Samo imaju manje sreće....
    Kak imaju manje sreće - pa netko drugi im plaća vrtić za dijete - zar to nije razlog za biti sretan i zadovoljan? I ja bi da konačno meni netko nešto plati, i ja bi bila sretna.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Kak imaju manje sreće - pa netko drugi im plaća vrtić za dijete - zar to nije razlog za biti sretan i zadovoljan? I ja bi da konačno meni netko nešto plati, i ja bi bila sretna.
    Opet ti onako kako tebi paše. Nemaju sreće da su našli dobroplaćen posao, da rade ono za što su se školovali, da ne nabrajam dalje..

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ti onako kako tebi paše. Nemaju sreće da su našli dobroplaćen posao, da rade ono za što su se školovali, da ne nabrajam dalje..
    Pa mislim, ispada da im ni ne treba dobro plaćen posao kad im oni koji su imali sreće plaćaju račune.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •