Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

već nekoliko dana idem za mm i govorim mu da je nevjerojatno kako mi spadamo u 10% najbogatijih obitelji u zagrebu i da ne mogu pojmiti kako drugi žive s puno manjim primanjima kad mi ovako bogati analiziramo svoje troškove i razmislimo prije nego ćemo bilo što potrošiti. ne želim nikog uvrijediti, ali život moje obitelji mi se ne čini uopće glamurozan kao što bi trebao biti prema tom postotku, i svakim danom sam sama sebi blesavija što nismo pokušali nešto muljati s adresam ili bilo čim drugim - ovako ispadamo najveći ljubitelji našeg grada, gradonačelnika i cijele domovine i najposlušniji poslušnici (ako već ne najglmuroznija obitelj).

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    već nekoliko dana idem za mm i govorim mu da je nevjerojatno kako mi spadamo u 10% najbogatijih obitelji u zagrebu i da ne mogu pojmiti kako drugi žive s puno manjim primanjima kad mi ovako bogati analiziramo svoje troškove i razmislimo prije nego ćemo bilo što potrošiti. ne želim nikog uvrijediti, ali život moje obitelji mi se ne čini uopće glamurozan kao što bi trebao biti prema tom postotku, i svakim danom sam sama sebi blesavija što nismo pokušali nešto muljati s adresam ili bilo čim drugim - ovako ispadamo najveći ljubitelji našeg grada, gradonačelnika i cijele domovine i najposlušniji poslušnici (ako već ne najglmuroznija obitelj).
    Žive otprilike ovako-plate kredit,režije,1x mjesečno obavite shoping za ono malo što je ostalo.
    Djetetu vrećicu bombona podijelite na cijeli tjedan.I eventualno nedjeljom kad izvedu to dijete do Bundeka ono dobije sladoled.
    Na sreću ne govorim iz vlastitog iskustva ali imam dosta poznanika koji žive ovako.
    I da dodam-i sama mislim da su nove cijene vrtića enormno visoke,al opet mislim da nije isto imat u kućnom budžetu 6000 ili 16000kn.primanja.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj bodo prvotno napisa Vidi poruku
    Žive otprilike ovako-plate kredit,režije,1x mjesečno obavite shoping za ono malo što je ostalo.
    Djetetu vrećicu bombona podijelite na cijeli tjedan.I eventualno nedjeljom kad izvedu to dijete do Bundeka ono dobije sladoled.
    Na sreću ne govorim iz vlastitog iskustva ali imam dosta poznanika koji žive ovako.
    I da dodam-i sama mislim da su nove cijene vrtića enormno visoke,al opet mislim da nije isto imat u kućnom budžetu 6000 ili 16000kn.primanja.
    eto ti ga opet tuđa primanja na tapeti.
    otkud tko zna na što tko troši primanja
    meni su moja primanja na knap, a imala sam nekad 13000kn manje na nas tada 3 i isto mi je bilo na knap, tada nisam imala auto, stan na kredit, nego staru biciklu i podstanarstvo.

I previše komplicirano je analizirati nečija primanja i davanja u detalje. I to što tko zaslužuje. ZAto se u to NE TREBA dirati. Samo u proračun, cijene vrtića i uopće potrebu da netko toliko plaća/neplaća.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

e da: i moje dijete neće više na ritmiku jer nemam
    a mlađe dijete nisam ni upisala (čuva ga 67-godišnja baka!!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •