Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
Dobar dan svima,
evo mene nije bilo duže vrijeme ali ponvno se vraćam.
Budući mi je ostao jedan smrzlić (blastica) sada sam u postupku za vraćanje. Prvi mi je put dobila sam iz Maribora šablonu da od 1. dana ciklusa uzimam estrofem 3x1 i onda UZV kod mog liječnika da vidi debljinu endometrija a dalje ne znam...da li mi netko može pomoći kada da očekivam transfer u Mariboru oko kojeg dana ciklusa jer moram kupiti avionske karte i godišnji organizirati....i ako netko ima nekih savjeta vezano za FET i sl. jer sam nova u tome.

Iskreno mislim da možda neće biti transfera jer nažalost imam samo jednog smrzlića pa me strah jako da ne propadne prilikom odmrzavanja...kakva su vaša iskustva???

svim trudnicama velike čestitke a one koje još čekaju kao ja puno sreće želim......
velike se šanse da će nakon odmrzavanja s blasticom biti sve ok, jer je u protivnom ne bi niti zamrzavali
nemaš brige što se toga tiče - i moje iskustvo je takvo, 1 blastica, bio transfer, ali tek biokemijska
kad se ide u stimulirani fet, onda okvirno možeš računati oko 12 dc da bi endometrij mogao dostići optimalnih 8 mm, kada krećeš s utrićima i 5 dana poslije si na fet-u...sretno!