hvala snekica, hvala iva mia,.... simptomi ili nesimptomi izluđuju,nego šta.....ali nadam se i dalje da se neću razočarati opet..šta ću..moram drage moje...hvala svim na suport....nada raste![]()
hvala snekica, hvala iva mia,.... simptomi ili nesimptomi izluđuju,nego šta.....ali nadam se i dalje da se neću razočarati opet..šta ću..moram drage moje...hvala svim na suport....nada raste![]()
a rekla sam da neću više mjerit..nemojte me ubit....samo kaj toliko znam biti vruća da naprosto gorim pa mi nije jasno ništa...stavila sam toplomjer i u usta...temperatura se digla na 37,6...haha...čak i mene nasmijava....ma pustite me vrit..već sa luda..iz mene pričaju(pišu)utrogestani 100% posto...što bi rekla ona jedna naša koka....dobro da smo uopće normalne nakon svega
)!!!!!
mirna26 kad vadis betu i koji dnt ce to biti?Pokusaj naci neku zanimaciju da se ne mucis toliko sa cekanjem.Jel jos uvijek imas ''one'' bolove?U mislima si mi svaki dan![]()
mirna,kako si,jesi se smirila
evo ja sam danas točno na pola puta do betemoram reć da mi je baš brzo prošlo
jučer sam cijeli dan imala bolove kod pred mengu,neki pririsak dole danas je ok. a nema drugo nego čekanje i čekanje..![]()
hehe...nemojte previše mislit na mene jer ću onda baš dobit vješticu..hehe...šalim se...ma ja sam ubrzana 100/h ..radim,čiustim,kuham,hodam uokolo po gradu,pijem kavice i još stignem na rodu forum....luuuuuuda sam
evo danas me ništa ne boli....ništa pod bogom milim,jedino kaj goooooooriiiim....hm
ma curke moje drage..drago mi je da ste tu....jako mi je drago..bit ce sve u redu..kiki30..drž mi sse..da imaš pravo nekako je zapravo brzo prošlo.....ja ti želim iskreno da izdržiš i da ne budeš ovak živčana ko ja![]()
i da danas mi je 9dnt....sutra otprilike ćemo znati više....bolovi su mi trajali do jučer..znači od 4dnt do jučer...ne prejaki..onako dosadni i ne preslabi..ali tko zna,možda se danas opet pojave....
vadit cu betu 14dnt ako sutra ili preksutra dobijem vješticu.ona bi trebala doći baš tih dana,ili 10dnt navečer ili 11dnt ujutro.ako ne dobijem brljanje do ponedjeljka, možda...ali možda izdržim pa ipak izvadim betu 28.09.,16dnt.
i nemojte me sad sprdat..ali toplomjeri su svuda oko mene..i na poslu čak...dobro da nisu u kafiću jer bih i tamo mjerila...kažem vam da sam luuuuda...ajde bar se imate kome smijat..ja sam vaša dvorska luda
)
Uopće se nećemo smijat, ja te kužim 100%. Kod mene su trenutno toplomjeri out, ali su zato sada testovi in : ) Doma ih imam 5 napravljenih (jučer sam bacila 2 na kojima su crtice nestale), a na poslu u ladici 4. I sad imam problem, neznam kamo ću s njima da neko ne pomisli da sam stvarno skrenula.
Ma da, smijem se ali kad se sjetim sebe od prije par godina, ja sam toplomjer nosila na posao i stalno mjerila temperaturu. I onda kad sam ostala trudna shvatila da to nema uopće smisla, jer mi je tad temperatura bila najmanja 36,7 i čak 36,6. Osim toga utrogestani ti dižu temperaturu, tj. progesteron koji je povišen, zbog toga to mjerenje temperature možeš uzeti samo kao razonodu, a ne kao nešto po čemu se trebaš ravnati da li si trudna ili ne.
U svakom slučaju želim ti pozitivnu betu.
Čestitam kordice super beta....meni danas tek 4dnt nema nikakvih simptoma osim onih menstrualnih od prvog dana..........mirna26 sretno do bete.....
kordica...čestitam na velikoj beti......joj da je meni takva.....
vita22 hvala..sretno i tebi...mislim da su to bolovi od utrića....tak je i meni bilo,ali mi se značajno pojačali PMS bolovi od 4dnt do dana današnjeg..možda zaista tako reagiram na utriće da me sve rastura u trbuhu iako se ne sjećam da me u zadnja dva postupka ovako bolilo..ni slično...ali opet,za sve postoji prvi put...nekak mi je bliže da su to utrići a ne trudnoća..malo je predobro da bi bilo istinito,ja da zatrudnim..čini mi se da to nikad neću ni dočekat...opet sam u bedari..to se jednostavno ne događa men..svima drugima da, ali meni baš i ne..![]()
Kordice odlična beta, a moja je danas 15 DNT 174, još je skromna ali barem raste.
Mirna nemoj se uopće zamarati sa simptomima (znam da zvuči bezveze i da je to nemoguće) ali ja stvarno nisam imala nikakve simptome ni prošli ni ovaj put. Apsolutno ništa, više trudničkih simptoma imam svaki mjesec u PMS-u nego sada, čak me i cice više onda bole nego sad. Jedino što je bilo drugačije je bol u leđima i to od 3 DNT i još traje, e sad od čega pojma nemam.
super kia i kordica !
kia ,beta je super i dobro raste
kia braaavoo..to te pitam..samo neka ona raste...skromno ili odvažno..nije bitno)...ti si truuuuuuudna....joj da je meni bar tako....a valjda ce me pogodit jednom...ma nikada mi ovo ovako gadno nije bilo...baš nije...ja imam uvijek sve simptome...a u pmu nemam baš..zapravo nemam ništa...a sad tonu..pih
Kordica bravo
kia ma lijepo se poduplala,biti ce to odlicno
mirna ma tebi zelim betu 10 000 pa da padnes u nesvjest![]()
e sad si me od srca nasmijala lasta...e vidiš..živim za ovakve poruke od kojih se odvalim smijat..ovog se ni ja ne bih sjetila......hhhahaha...e nek mi je kad sam tak dosadna...hehehe...jooooooooj kad bi te tvoje riječi obistinile se......hahaa...ma legendo..nemam više riječi
![]()
Kia i kordica, čestitam!!!
Mirna ti si trudna jer pucaš takvom pozitivom da sam čak i tvoje postove počela čitati ubrzano! Biti će tebi lijepa brojčica, vidjeti ćeš!
ma nisi dosadna.....~~~~~~~~~~~~~~~evo da ti malo zavibram pa da i ti places i narices ko luđakinja a teta iz laba svima oko tebe govori -sve je dobro...to su suze radosnice..dobro je...odvedite ženu na zrak-
![]()
joooooooooooooj da bar...to zvuči tak dobro...ma curke dajte pa mi smo fakat neozbiljne...uh što volim bit neozbiljna....
snekica...ja ti pucam po šavovima i ludilom to je bolji opis.....svakih 5 minuta drugo raspoloženje...bedara-pozitiva-bedara-pozitiva... i tak non stop dok se ne umorim i zaspim
![]()
curke moje dobro vam jutro želim....
nažalost mislim da od mene ništa...ne curi još ništa ali cijelu noć nisam spavala od menstrualnih bolova..to je nešto opako..procurit cu svaki čas...ma svaki čas bemu miša...ajde lijepe moje....šaljem vam~~~~~~~~~~~~da uspijete!!!!!
mirna ma dok ne curi,sve je ok.![]()
mene je 6dnt trbuh rasturao ko pred mengu i poslije više ništa..kako se bliži dan bete tako i ja sam pomalo napetija,ništa strašno ali osjetim malo nervozu,ma koliko god pokušavam bit opuštena tu je![]()
jooj kikica....želim ti svu sreću da ti uspije..bliži se bliži kraj čekanja..ma šta je tebi...ne bi sakrio tu nervozu da si sam bog...ma što god ja radila,nema pomoći...PMS raste sve više i više dok ne eksplodiram....meni je 6dnt još bio super..ali sada sam već luda i to totalka....dijagnoza: službeno luda![]()
Mirna, molim te nemoj tako, ovo ti sad ozbiljno kažem, ja mislim da je to dobar znak. Meni upravo nedostatak takvog znaka govori da nisam trudna. Evo baš sam sad pogledala bilješku u mobitelu, 9. dnt kad sam bila trudna toliko me rasturalo cijelu noć i kako taj dan nisam dobila bila sam uvjerena da je to T. i bila je.
ajde dobro izdržat ću.iako su tebi bile blastice 5d..a meni 3d 8st(za mene još ima fore da procuri)nek ti se slova ostvare..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj bože
![]()
ok sildad! nek bude tako....dok ne procuri ....sviđa mi se tvoja točka![]()
Mirna pokušat ću te utješit. Kod mene 9 DNT navečer kad sam legla u krevet jaki bolovi ko da ću dobit istog trena, ujutro 10 DNT vrlo malo smćkastog iscjetka, prekrižila postupak i sva depresivna otišla na selo. U autu pred autocestom me tako opet zgrabilo da sam mislila da ću morat stat. (pročitaj moj post od prošlog petka). I nakon toga više ništa, nema iscjetka, a bol ko pred M se još javlja ali samo povremeno i ne tako jako. Prema tome nema ti druge nego čekanje...
bez obzira šta bude....(a ne nadam se previše jer mi je i zadnja dva puta također grčenje bilo po noći,a po danu uslijedilo smeđe brljanje,....jedina razlika što me u ovom postupku grčilo svaki dan)...cure moje želim vam se zahvaliti na podršcci jer sa vama svakako manje sekiram nego što bi da ne pričam sa vama, dani su mi kraći i veselite me....kažem...kakav god ishod bio...hvala vam neizmjerno!!
ps.još nema brljanja....grčenja ima doduše ali baaaaaš identično kao kad imam mengu.ja čekam i tužan sam pomalo(ovo su trenuci kada inače procurim ..baš ovako oko 18h)
puse svima
mirna, drzi se, ali su grcevi i pms bol takodjer znak trudnoce. Ja sam u prvoj dok nisam saznala da sam trudna, stalno nosila ulozak jer sam ocekivala da krene svaki trenutak
mirna,di si danas,nema tenadam se da je sve pod kontrolom
ja danas brojim 9dnt-novosti-ništa,samo taj 6dnt cijeli dan imala grčeve i bol ko pred mengu i to je sve a vidjet ćemo još malo![]()
eeeeeeeej di ste....ja čekam i čekam...ali ništa ne curi, samo raste(cike i temperatura)
....ma cure to nije moguće.....ma je li to mogućeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????
![]()
i da grčeve imam non stop..možda me puste koji sat da malo odspavam...ali ih imam...ako je to T, onda ovaj moj miš radi veeeeeeeeeeeeeeeliku rupu za sebe!![]()
kiki30...šaljem ti puuuuuuuuuuuuuuuno pozitivne energije da se mali već gnijezdi kod tebe......još malo...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sildad..pa šta nije tebi danas beta draga?ništa ne govoriš?????evo ti ga na sad~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mirna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, samo neka rastu i sike i tempica (zapravo ona neka se zaustavi tamo na nekih hmm ne znma na koliko , al opet da ne ode previsoko) i bebica i beta i pa da, ne smijemo zaboraviti mamina buša
jooooooooooooooooooj..čekaaj čekaj....još moramo biti skromne jer ko zna..možda se razočaram ko niko.....čekat ću ja ipak tetu betu u pon pa kakva god bila!hvala koke moje
zvuči sve preidealno...zato me i strah....čekj ti čekaj još malo da se ne veselimo prerano.......hihi
11dnt,a menga mi je to sada ko švicarski sat dolazila 10dnt točno u 18.00h.onda su mi se znale već 9dnt ispuhat cike,past temeratura bez obzira na utriće.a sad je malo drukčije.još je rano ali meni već dovljno da se ponadam
mirna i kod mene bila slična priča.. 11 ili najkasnije 12 dnt bi se pojavio spoting i 14dnt bi jako procurila što je bio nepogrešivi znak da ništa od T..
Međutim ovaj dobitni je bio kao tvoj.. nije bilo spotinga a nada je samo rasla (naravno s temperaturom i cikama) sve više i više .. skoro sam svaki dan radila mali tulum od sreće što spotinga nema.. i to radosno iščekivanje 12, 13,14, i 15dnt a spotinga ni blizu.. napravila sam popodne 14dnt testić kod dr. kad sam išla po uputnicu za betu.. i šokirala se , al s druge strane sam znala po simptomima da se mišica ugnjezdila.. sutra dan je beta bila 442.. Nikada tu brojku neću zaboraviti
Sretno !!!!!