Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
a toliko toga u životu je kompromis između manjih i većih laži, podvala, obmanjivanja..... pa se to podnosi.
I toliko toga štetnoga se tolerira što zbog neupućenosti, što zbog toga što nemamo izbora.
X
Jedan od boljih primjera je Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i način na koji kolidira sa Zakonom o zaštiti prava pacijenata (koji je isto ponešto krnji u dijelu obavještavanja pacijenata).

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
Ista ta GM je rekla da je cijepljenje protiv hepatitisa B u dobi od 12 godina opravdano. Dakle, i ti misliš da je opravdano.
Hvala. Honačno smo se složili u nećemu. Napredujemo.
GM je štreberica i kao takva svoje stavove argumentira. Nisam ju do sada vidio u situaciji gdje bez tri čiste laprda bez veze i dijeli lekcije s visoka. Nije mi se učinilo da bi nečije neprepoznavanje dobrobiti cijepljenja doživjela kao kraj svijeta. Da, poštujem ju kao osobu i stručnjakinju u svojem području. Dob od 12 godina je, koliko sam vidio iz oskudnih izvora kojima se informiram, otprilike dvije godine prije dobi kada incidencija počne rasti, ali opet, GM je štreberica pa me to za nju ne čudi.
Uostalom, ni nju, kao ni ekonomski institut ili bilo koju drugu stručnu instancu u ovoj zemlji nitko ništa ne pita, nego odluke donose neki drugi odlikaši. Hrvatski stručnjaci služe većinom za dekoraciju.

Sasvim mi je svejedno što me uzdižeš kao nekog uber necjepišu jer to nisam. Fulao si. Samo se informiram
Ako mi kaniš poslati brdo Plotkina ili Offita, nemoj, imam još uvijek dobru probavu.