Pokazuje rezultate 1 do 50 od 296

Tema: Da li je tko dobio poziv u CZSS zbog odbijanja cjepiva?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u nekim zemljama gdje je cijepljenje preporučeno, roditelji koji ne žele da in se dijete cijepi, moraju potpisati da odbijaju cijepljenje i time se oslobađaju obveze cijepljenja.

Te se potvrde trajno čuvaju da bi se njihovoj djeci kad odrastu pokazale i kako bi djeca vidjela da su ih njihovi roditelji odbili zaštititi od bolesti iako su imali mogućnost.

Baš me zanima što će djeca SunčiceVŽ reći za dvadesetak godina svojoj majci.

Nadajmo se samo da neće zbog bolesti izgubiti voljenu osobu ili postati invalidi. u tom bi im slučaju bilo teže oprostiti joj.
    Posljednje uređivanje od mujica : 25.09.2011. at 00:54

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dobro Beti, imaš medvjedića za trud , ali drugi put kad te netko nešto lijepo pita probaj dati nekakav suvisli odgovor i barem se pokušaj uzdržati od moralnog zavrtanja ruku. Prodavanje reketa nije moralno.

Slobodno primijeti da sam se na ovu temu priključio s bona fide pitanjem, upravo tebi, upravo o hepatitis cjepivu koje je i tema topica i to tek nakon cijele tirade o informiranosti, koju niti jedan vrli predstavnik pro-klike nije uspio demonstrirati dok nije uletio mujica. Da se nisi toliko jako isticala kao dobro informirana mirno bih nastavio lurkati na ovom topicu i sve 5.

I onda ja nekoga na nešto nagovaram Glupost.

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    moraju potpisati da odbijaju cijepljenje
    ne moraju

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

u nekim zemljama gdje je cijepljenje preporučeno, roditelji koji ne žele da in se dijete cijepi, moraju potpisati da odbijaju cijepljenje i time se oslobađaju obveze cijepljenja.

Te se potvrde trajno čuvaju da bi se njihovoj djeci kad odrastu pokazale i kako bi djeca vidjela da su ih njihovi roditelji odbili zaštititi od bolesti iako su imali mogućnost.

Nadajmo se samo da neće zbog bolesti izgubiti voljenu osobu ili postati invalidi. u tom bi im slučaju bilo teže oprostiti joj.
    Gle...ja itekako dobro shvaćam težinu te odluke, ali zamisli situaciju da dam cijepiti svoje veliko zdravo dijete koje nesretnim okolnostima izreagira nuspojavama kakve je imala lahor ili nedajbože gore? To si nikada ne bi oprostila. Radije ću biti uz njih da ne budu promiskutitetni, da se klone droge i igala...i to mi neće biti teško. A kad postanu punoljetni - mogu se cijepiti čime god žele
    Ja nisam cjepljena protiv Hep B i ništa u životu mi ne fali radi toga...

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Nadajmo se da neće zbog cijepljenja pobrati koju autoimunu bolest, autizam, MS, MR, GB sindrom, ili u krajnjoj liniji smrt

Aha, da, veća je korist od cijepljenja nego necijepljenja, uvijek to smetnem s uma
    Posljednje uređivanje od sinkezg : 28.09.2011. at 02:00

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, da, veća je korist od cijepljenja nego necijepljenja, uvijek to smetnem s uma
    ti u ovo stvarno sumnjaš ili provociraš?
    ne samo za gardasil (vidim da si na njega posebno osjetljiv) već apsolutna za sva cjepiva?
    ne smatraš da je i jedno ima veću korist nego što su mu potencijalne nuspojave?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •