Kako napisati potvrdu o samozaposlenju?
MM je potpisao sporazumni otkaz i od 01.12.2010. je samozaposlen u vlastitom obrtu. Obzirom da nije imao prekid staža i osiguranja nisam nosila nikakve papire na HZZO (ja koristim Njegu). Obzirom da do kraja mjeseca trebam predati zahtjev za produžetak, mislila sam da bi bilo dobro predati i potvrdu o smozaposlenju (kad već idem tamo). Što napisati u formulaU? Da li je dovoljno npr: "sa ovim potvrđujem da sam zaposlen u vlastitom obrtu od dana tog i tog na puno radno vrijeme, žig potpis i matični br:
ILI treba još nešto?

Odgovori s citatom

. S obzirom da mi je novo vještačenje u rujnu, a još uvijek nismo bili na komisiji, pa dok nam dođe rješenje, bojim se da će taj rujan proći. Što onda,esam li i dalje na dopustu ili se moram vratiti na posao dok se to ne riješi
. Teta na HZZO-a, a i gospođa kod mene u računovodstvu su me uvjerili da ću dobiti svoju punu plaću, tj. od njih ostatak do pune plaće. Jel to onda stvarno postoji neki limit do kojeg isplaćuju? Plaću sam dobila oko 3700 za pola radnog vremena, ali tu je i prijevoz. Dal da vičem i žalim se ili sam sve krivo shvatila i pomirim se s ovom crkavicom?