pozdravlja te vrijeskica
na ovakav način ne razgovaram
pozdravlja te vrijeskica
na ovakav način ne razgovaram
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 30.09.2011. at 21:59
mislim da u svemu treba imati mjeru, što je čija, to svak za sebe zna. moja je zadovoljno dijete, dijete koje navečer ne pada u krevet izmoždeno dnevnim obvezama i poslovima. radije nek padne u krevet izmoždena od graničara. što ne znači da podržavam apsolutno neimanje ikakvih obaveza i nesputanu igru satima, bez ikakvih granica.
moje dijete je onaj tip djeteta koje bi isprobalo puno toga, i sportske i glazbene aktivnosti jednako kao jezične, likovne, lutkarske i sve moguće dostupne. što sam joj i dopustila u ovih 8 godina. neke su je zadržale dulji period, neke je vrlo brzo ocjenila kao nezanimljive.
i ja to dopuštam. u ovoj dobi još uvijek dozvoljavam da isprobava različite stvari i da upoznaje sebe u tim različitim segmentima.
prošle godine je inzistirala na prekonekoliko aktivnosti + redovna nastava i to još prvi razred. budući živimo blizu škole i svih aktivnosti pa nam prijevoz nije nikakav problem, dopustila sam joj. znala sam da će nakon nekog vremena sama selektirati i tako je i bilo.
jer je shvatila da je umorna, da nema vremena za druženje uopće, da stalno mora mo gledati na sat i pakirati torbe. pa je nakon nekog vremena shvatila da to ne želi a ja sam bila sretna!
i čvrsto vjerujem da ono što je najvažnije i najvrednije ne može upisati više nikad kad za to prođe vrijeme.