Pokazuje rezultate 1 do 50 od 620

Tema: porod u hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    a vidiš...mene su nakon mog poroda, bolničkog, pitali što mi je?
    zašto ne mogu sjediti ni hodati? mislim, hodala sam ja...teško...
    ali, druge su žene sjedile...
    o čemu to ovisi?
    kako sam ja uspjela poloviti, to najviše ovisi o šivanju...ili?
    ženo, pa ti rađaš doma, šta te ja moram učiti?

Šav od epiziotomije jako boli, jako, jako boli i teško se može sjediti i hodati. (moj prvi porod i još X iskustava žena)
    Šav kad žena popuca prirodno, ali malo,isto tako malo i jako kratko boli, brzo prolazi (moj 2. i 3. porod, također iskustva drugih žena) ivrlo brzo se može sjediti
    Žene kojima međica ne popuca, nemaju šivanja, šava, sjede odmah u pozi Lotosov cvijet (osobito ako su Rode)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cvijeto, moj porod nije bio prirodni, bio je drip-porod, čista instrumentalizacija, zato je bio tako oduran.
    Prvi je bio s prirodnim trudovima (dok pred kraj), a te prirodne prodisavam i prohodavam bez problema.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    ženo, pa ti rađaš doma, šta te ja moram učiti?

Šav od epiziotomije jako boli, jako, jako boli i teško se može sjediti i hodati. (moj prvi porod i još X iskustava žena)
    Šav kad žena popuca prirodno, ali malo,isto tako malo i jako kratko boli, brzo prolazi (moj 2. i 3. porod, također iskustva drugih žena) ivrlo brzo se može sjediti
    Žene kojima međica ne popuca, nemaju šivanja, šava, sjede odmah u pozi Lotosov cvijet (osobito ako su Rode)
    ma ja pitam za žene sa epiziotomijom...koje su šivane kao i ja....
    sad, ja nisam pitala kako, koliko....ni niša ne znam...ni koliko šavova imam...nije mi glava dobro radila nakon tretmana, da bih išta pitala takvoga...a ma...
    uglavnom, znam one koje hodaju i sjede...i one koje to ne mogu...
    npr...u sobi, ja i još jedna rodilja...ona meni priča kako je šivana...ne znam...20 min...strašno, ali ništa je nije bolilo...digne se, sjedne i pojede ručak...
    a ja....meni je bila nauka okrenuti se na drugi bok....e tad sam pomislila da sam ja razmažena....stvarno....
    dok me moj ginekolog nije pregledao...onda se sve iskristaliziralo...
    ali i dalje ne kužim u čemu je stvar....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •