Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ništa idemo dalje u četvrtak smo na konzultacijama...
    samo nisam pametna da li čekati stimulirani ili probat možda i s klomifenima pošto sam na menopurima ionako imala samo 3 folikula od čega 2j.s?

slatkica i ivka držite mi se cure i čekamo pozitivne rezultate

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj dea84 prvotno napisa Vidi poruku
    ništa idemo dalje u četvrtak smo na konzultacijama...
    samo nisam pametna da li čekati stimulirani ili probat možda i s klomifenima pošto sam na menopurima ionako imala samo 3 folikula od čega 2j.s?

slatkica i ivka držite mi se cure i čekamo pozitivne rezultate
    Dea, najbolji lijek za negativnu betu je planiranje slijedećeg postupka. Najbolje ti je da pitaš doktora da li je dobro ići dalje s klomifenima ili čekati stimulirani. Ja s klomifenima nisam imala ništa bolju reakciju nego u prirodnom postupku, ali svi smo mi individue pa nijedna neće isto reagirati.

Meni su vraćene danas 3 mrvice: jedna morula, jedna skoro pa morula i jedan 6-stanični embrij kojeg smo vratili reda radi.

Da odgovorim na ono pitanje za IMSI. Rekao je Dejan da on ne prakticira IMSI jer mu to nije toliko bitna metoda s obzirom da kombinira PICSI i MACS. Kaže da se s ove dvije metode centrifuga radi nekoliko puta gdje se znači radi već vrlo dobra selekcija spermija i još da onda radi MACS (vezanje na magnet) s kojom se stvarno proberu najispravniji biokemijski spermiji koji su sposobni prepoznati jajnu stanicu. Koliko se radi o naprednoj metodi možemo zaključiti po tome što mi je rekao da će se tom metodom vrlo brzo moći birati spol djeteta i da je to definitivno metoda budućnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •