Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 438

Tema: Božićni kolači 2011

  1. #151
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009
    Lokacija
    hacijenda
    Postovi
    2,433

    Početno

    kod mene definitivno-

    svekine kiflice
    linzeri
    keksići sa bijelom čokoladom i narančom
    rolice sa kremom od vanilije
    trokuti
    mađarica
    milka torta
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 15.12.2011. at 13:30

  2. #152

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    883

    Početno

    Je li netko probao suhe kolače zamijesiti, oblikovati i tako ih zalediti pa peći kad zatreba? Npr one zvjezdice s marmeladom ili ove http://www.coolinarika.com/recept/milijun-komada/
    Ja nisam karakter kao apricot da bi mogla imati gotove kolače u ledu jer bi svaki moj ulazak u kuhinju značio i "topljenje" par komada kolača u mikrovalnoj i do blagdana ne bi ostalo ništa ili jaaaako malo A ni ostali ukućani nisu puno bolji, samo što sam ja uglavnom sama veliki dio dana u kući, ovisnik o šećeru i pred kraj T.

  3. #153
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ne treba ti mikrovalna, svi ovi božićni kolačići se direkt iz zamrzivaća u usta trpaju

  4. #154
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    apri trazim recpet za tvoju salamu crno zutu i nikako naci mozes li nam pnovno dati recept molim te

  5. #155
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ...nego ni ostali nemaju okus na koji sam navikla
    Da nisi ti, da izvineš, noseća?

  6. #156
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    12,890

    Početno

    ... moja diskretna aluzija nije polučila rezultat, pa marta ravno u glavu.

  7. #157
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Btw, pa zar nije upravo ona Sparova kuvertura od 200 g za 5 kuna najjeftinija?

  8. #158
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    apri, što imaš zamrzivač samo za kolače?

  9. #159
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nećeš vjerovati, prošle godine smo kupili malu škrinju samo zbog kolača.
    mislim da sam to onda i napisala.

    marta, nit sam trudna nit mi takvo što pada na pamet, ali je činjenica sa s-budget čokolada nije dobra.
    nijeuopće podatna.

    do sada sam uvijek koristiral spar marku i bilo je super.
    ove godine potrčala da uštedim, glupa li sam.

    napolitanke bake Anke su prežestoke, boja im je gadna...
    aj, salame su dobre
    plivadoni su mi malo preveliki...

  10. #160
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    MoMo, evo smeđe - žuta

    SMEĐE-ŽUTA SALAMICA

    25 dag oraha
    25 dag šećera
    3 rebra čokolade (one velike za kuhanje)
    2 bjelanjka
    Zamijesiti i na foliji razvaljati 1cm debeo četverokut.

    Žuta fila
    10 dag maslaca
    10 dag šećera
    2 kuhana i propasirana žumanjka
    Dobro izmiješati, premazati po smeđem tijestu i zarolati. Promjer će biti cca 2cm

    (ova žuta smjesa je debelo preobilna, uvijek ostane jako puno toga. pa ti smanji, možeš i napola)

  11. #161
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    i u čemu ih zamrzavaš?
    plastičnim kutijama?
    ne daju na led kad se izvade?

  12. #162
    pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    ZAGREB
    Postovi
    1,511

    Početno

    keksići sa bijelom čokoladom i narančom

    kiara79, može recept?

  13. #163
    pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    ZAGREB
    Postovi
    1,511

    Početno

    odlučila sam napraviti

    vanilin kiflice
    šape
    oblatne
    londonere
    polumjesece
    rafaelo kuglice

    i ako vidim još kakav zgodan i jednostavan recept

  14. #164

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Velika Gorica
    Postovi
    485

    Početno

    Evo jedna jednostavna za pripremu, a finaaaaa čokoladna salama:

    1 kora oblatne (NE pakiranje)100 g margarina sobne temperature
    50 g šećera u prahu
    20 g tamne čokolade
    100 g mljevenih petit keksa
    20 g sjeckanog suhog voća (ja stavljam brusnice jer ih volimo, ali mogu i marelice i grožđice...)
    2 žlice sjeckanih oraha ili badema ili lješnjaka
    1 jaje

    ko voli par kapi extrakta ruma

    Oblatnu staviti između dvije vlažne krpe i pustiti da odstoji 10-ak minuta. Za to vrijeme pjenasto umutiti jaje sa šećerom, dodati margarin i čokoladu i kuhati na pari dok smjesa ne bude gusta kao za pripremu pudinga, pazeći da jaja ne provriju jer će se smjesa zgrudati. Gustu smjesu maknuti sa vatre, dodati kekse, orahe, suho voće i po želji rum, dobro promiješati i namazati omekšalu oblatnu. Saviti u roladu, zamotati u foliju i staviti u hladnjak dok se ne stvrdne (3-4 sata). Iza toga rezati i guštati.
    Posljednje uređivanje od goranka : 15.12.2011. at 14:57

  15. #165
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i u čemu ih zamrzavaš?
    plastičnim kutijama?
    ne daju na led kad se izvade?
    u onim metalnim kutijama
    salame zamrzavam u komadu, omotane prianjajućom folijom
    sve je to mekano od velikih količina maslaca, oraha i keksa, da ne treba odmrzavati; zamrznuto se još i bolje reže na tanke ploške

    nemaju nikakav drugačiji okus kad se izvade (a potraje mi do kraja prvog mjeseca, iako mislim da mi se jednom dogodilo da ih je bilo i ispred Uskrsa)
    a znaš da ja ne volim ni iz frižidera

    dok su bile hladne zime, stajalo je na balkonu
    sad su i zime i kolači ošli kvragu

  16. #166
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    apri hvala puno. Nikad ju nisam radila a to je kolac koji je bio obavezan u mom djetinjstvu za bozic. Mogu li i secer smanjiti ili si ga ti vec srezala na neku razumnu mjeru?

  17. #167
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    možeš smanjiti
    iako ja već jesam
    (i to mi je sada problem što ne znam pišu li u mojim receptima originali ili moje varijacije)

  18. #168
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja sam stvarno baksuz nad baksuzima
    sinoć sam 4 sata oblikovala fckng plivadončiće
    danas ih ispekla i stavila u kutiju
    nekih 300 komada
    sad mi je ta kutija ispala i sve se smrvilo

    bolje da se manem ćorava posla

  19. #169
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009
    Lokacija
    hacijenda
    Postovi
    2,433

    Početno

    http://whttp://www.coolinarika.com/r...ade-i-narance/

    evo pepi..kod mene se upravo peku..miriši cijela kuća po naranči!

  20. #170

  21. #171
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    Apri, sve je to ova južina kriva!

    Ubija!

    Zbilja mi je žao za kolačiće - 4 h je puuuuno...

  22. #172
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam stvarno baksuz nad baksuzima
    sinoć sam 4 sata oblikovala fckng plivadončiće
    danas ih ispekla i stavila u kutiju
    nekih 300 komada
    sad mi je ta kutija ispala i sve se smrvilo

    bolje da se manem ćorava posla
    .
    da nije z.a.

  23. #173
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009
    Lokacija
    hacijenda
    Postovi
    2,433

    Početno


    hvala,nisam skužila da link ne radi!!

  24. #174
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno



    ne zuri imamo jos dosta vremena.
    mada si mi dala misliti, ja sam MM u excellu dala popis svega, sad me strah sta ce nasa stedljiva glava kuce kupiti. mozda je bolje da ipak to zajedno napravimo

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam stvarno baksuz nad baksuzima
    sinoć sam 4 sata oblikovala fckng plivadončiće
    danas ih ispekla i stavila u kutiju
    nekih 300 komada
    sad mi je ta kutija ispala i sve se smrvilo


    bolje da se manem ćorava posla

  25. #175
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    doma
    Postovi
    6,546

    Početno

    evo ja isprobala jedan ekspresni recept, ali to nije za zamrzavanje- to se pojede u dva dana.
    LAGANI MOZART
    petit buere keksi
    gris
    mlijeko prženi lješnjaci sjeckani sitno 50gr
    karamel šećer 50gr
    1l mlijeka
    ocijeđene višnje
    pistacio 50gr
    100 gr putra
    štaub šećer
    100gr crne ččokolade
    2 dl vrhnja za šlag
    otopite putar na sobnoj temp ili u mikrovalnoj
    prvo štapnim usitnite pistacio oljušteni neslani koliko ide sitno, polako dodajte putra i miksajte, na kraju žustro umješajte štaub šećer da nastane pasta i stavite u frižider
    skuha se gris (ja koristim sparov od pira) sa karamel šećerom i sitno sjeckanim i oljuštenim prženim lješnjacima na 1 l mlijeka i ostavite da se malo ohladi,mora ispasti gusto i kremasto.
    pravokutni kalup se obloži keksima i stavi sloj grisa, na njega sloj keksa, po sredini tog sloja složite jedan red višanja (po dužini) prekrijte ga pastom od pistacija,pa opet sloj grisa pa sloj keksa, pa sloj grisa i završite keksima
    omota se kalup prozirnom folijom i pokrije krpom
    kad je potpuno hladan na sobnoj temp okrene se na tanjur i stavi u firižider
    od čokolade i slatkog vrhnja se napravi mekša glazura i premaže sa svih strana
    ja sam gore nastrugala crnu čokoladu i stavila par višanja i vjenčić oko svake od pistacija
    reže se oštrim nožem na tanke šnite i odlično izgleda
    meni je jako fino kao da je pravi marcipan, ali puno lakše
    Posljednje uređivanje od pikula : 15.12.2011. at 17:46

  26. #176
    KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009
    Lokacija
    Beograd
    Postovi
    1,433

    Početno

    Imam pitanje u vezi Bounty minjoncica;
    Moze li se u receptu slatka pavlaka zameniti biljnom,pa da kolac bude posan?
    I da li se mora koristiti margarin ili se moze zameniti puterom u regularnoj varijanti?
    Tnx

  27. #177
    big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Lokacija
    varaždin
    Postovi
    467

    Početno

    imam i ja pitanje...
    napravila sam danas sa sinom gingerbred cookies i mislim ih čuvati u kutiji do Božića i sad me brine dal onaj bijeli ukras -bjelanjci sa šečerom može tak dugo stajati
    a da se ne pokvari? možda znate?

  28. #178
    astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    sunčani otok
    Postovi
    984

    Početno

    Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    imam i ja pitanje...
    napravila sam danas sa sinom gingerbred cookies i mislim ih čuvati u kutiji do Božića i sad me brine dal onaj bijeli ukras -bjelanjci sa šečerom može tak dugo stajati
    a da se ne pokvari? možda znate?
    može sigurno
    mi s tim ukrašavamo otočke paprenjake (većinom se prave za svadbe) i uvijek stoje i po dva tjedna bez problema

  29. #179
    astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    sunčani otok
    Postovi
    984

    Početno

    Citiraj KayaR prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje u vezi Bounty minjoncica;
    Moze li se u receptu slatka pavlaka zameniti biljnom,pa da kolac bude posan?
    I da li se mora koristiti margarin ili se moze zameniti puterom u regularnoj varijanti?
    Tnx
    za ovo nisam sto posto sigurna ali mislim da može i jedno i drugo
    ipak pričekaj da ti neka iskusnija slastičarka odgovori

  30. #180
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    ravnica
    Postovi
    685

    Početno

    da margarin možeš zamjeniti putrom samo probaj fill (možeš dodati par kapi arome). a što se tiče biljne,nemam pojma nikada to nisam stavljala....u svakom slučaju probaj pa nam javi

  31. #181
    pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    ZAGREB
    Postovi
    1,511

    Početno

    Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    http://whttp://www.coolinarika.com/r...ade-i-narance/

    evo pepi..kod mene se upravo peku..miriši cijela kuća po naranči!
    hvala kiara79!

    A koliko ih otprilike ispadne po ovom receptu?

  32. #182
    KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009
    Lokacija
    Beograd
    Postovi
    1,433

    Početno

    Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    da margarin možeš zamjeniti putrom samo probaj fill (možeš dodati par kapi arome). a što se tiče biljne,nemam pojma nikada to nisam stavljala....u svakom slučaju probaj pa nam javi
    Palo mi je na pamet da bi se recept mogao "preraditi"u posnu varijantu,kod nas je sezona slava,a svima su nam se vec smucili posni kolacici,ovo bi bilo osvezenje.
    Inace,ne volim te surogate,margarin nikad ne koristim a ni biljnu....
    No,nece nas ubiti ako jednom probamo i tako
    Hvala na odgovoru!

  33. #183
    Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    ispod površine
    Postovi
    2,651

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    MoMo, evo smeđe - žuta

    SMEĐE-ŽUTA SALAMICA

    25 dag oraha
    25 dag šećera
    3 rebra čokolade (one velike za kuhanje)
    2 bjelanjka
    Zamijesiti i na foliji razvaljati 1cm debeo četverokut.

    Žuta fila
    10 dag maslaca
    10 dag šećera
    2 kuhana i propasirana žumanjka
    Dobro izmiješati, premazati po smeđem tijestu i zarolati. Promjer će biti cca 2cm

    (ova žuta smjesa je debelo preobilna, uvijek ostane jako puno toga. pa ti smanji, možeš i napola)
    Apri moze samo info da li se ovi bjelanjci tuku u snijeg ili se samo umijesaju u smjesu oraha i secera.
    I ne kuzim ovo sa zumanjcima ... skuhas jaje ili kako? Help

  34. #184
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    skuhas jaja i zumanca umutis u svijetlu kremu

    bijance ja ne mutim ...

  35. #185
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    tako kako MoMo kaže
    odlučila sam se ove godine ne sekirati zbog prijesnih jaja u smeđem dijelu
    pa što bude!

    znači, žumanjke skuhaš tako da zakipiš vodu i ubaciš ih unutra, jednostavno ih poširaš
    a vjelanjke samo staviš na sve namirnice i gnjaviš rukama
    meni je super taj osjećaj, ko da radim kolače od blata
    (iako, ja stavljam kirurške rukavice za sve kolače koji se tako gnjave prstima, i zbog svojih noktiju i zbog gostiju koji mogu biti gadljivi)

  36. #186

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,818

    Početno

    Molila bih vas provjereni recept za bozicne kolacice (keksice) koji se rade iz vulgaris tijesta sa kalupicima (one najjednostavnije, to bi radila sa klincima). Ne znam kako se zovu, al radi se o onima koji moraju odstajati neko vrijeme da bi se smeksali.
    I sa cime se premazuju?

  37. #187
    Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    ispod površine
    Postovi
    2,651

    Početno

    Thx zene

  38. #188
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    Buba klara
    ovi su provjereni

    Keksi by moja baka

    1 šalica ( za bijelu kavu) maslaca ili masti
    1 šalica šećera ( ja stavim manje)
    1 jaje i 2 žumanjka
    1 pp
    2 šalice brašna ( i jos malo brašana da se ne lijepi smjesa)
    limunova korica

    moja mama doda kako u pola smjese pa se igra s bojama i oblicima. Meni se super razvlaci to tijesto nikad mi se ne lijepi a keksi su super ukusni makar meni

    i da keksi se mogz praviti i na onu masinu za meso, aparat za kekse ili jednostavno razvaljati i vaditi razne oblike - ja radim oblike

  39. #189

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,818

    Početno

    Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    Buba klara
    ovi su provjereni

    Keksi by moja baka

    1 šalica ( za bijelu kavu) maslaca ili masti
    1 šalica šećera ( ja stavim manje)
    1 jaje i 2 žumanjka
    1 pp
    2 šalice brašna ( i jos malo brašana da se ne lijepi smjesa)
    limunova korica

    moja mama doda kako u pola smjese pa se igra s bojama i oblicima. Meni se super razvlaci to tijesto nikad mi se ne lijepi a keksi su super ukusni makar meni

    i da keksi se mogz praviti i na onu masinu za meso, aparat za kekse ili jednostavno razvaljati i vaditi razne oblike - ja radim oblike
    ako su od bake, onda mora da su provjereni
    samo - kako cu izmjerit salicu putra? koliko je to dkg?

  40. #190

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,818

    Početno

    hm, da - i jos "detalji" za kulnarske tupsone poput mene:
    - jel tijesko mora odstajat i koliko?
    - jel se premazuju nečim prije pečenja?
    - i koliko dugo na koliko stupnjeva se peku?

  41. #191
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009
    Postovi
    3,141

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pa ljudi kakve zivotinje mi sad tu spominjete, nije tema bozicni rucak vec bozicni kolaci
    inace ti moljci i slicene zivineni mene bas ne diraju, prosijes i ides dalje, stim da ja nemam sito vec to radim s cjediljkom


    bozicni kolaci 2010, ali ja sm fina pa ti ga ga lijepom tu
    hvalaaaaa!!!!

  42. #192
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    1. ako odstoji u frizideru neko vrijeme super (meni ne odstoji, ali bome ni preceno)
    2. sta to ne ovisi o ukusima
    3. ja vecniu pecem keksica na 180-200C i pazim promjenu boje

  43. #193

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    (iako, ja stavljam kirurške rukavice za sve kolače koji se tako gnjave prstima, i zbog svojih noktiju i zbog gostiju koji mogu biti gadljivi)

    to je moja žena!!

    sterilne, naravno ?!

  44. #194
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    naravno!
    iz kutije!

  45. #195
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    sterilne, naravno ?!
    kiruske rukavice se mogu sterilizirati kemijski, sto se nadam da apri ne radi, a mozda onaj rum sluzi tome,
    potom radijacijskim zracenjem ili UV zracenjem, te ih koliko ja znam nema u slobodnoj prodaji. dakle uvjerena sam da su joj kolaci kontaminirani

  46. #196

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    naravno!
    iz kutije!
    ah neeeeeeeeeeeeeee
    znala sam

    one iz kutije nisu sterilne

    sterilne su one koje su pakirane samo jedan par zajedno

  47. #197
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nećemo pretjerivati!

  48. #198
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    ostavis maslac na sobnu tempersturu pa ga natrpas u salicu nemoras ga bas zbijati u istu

    ja ne ostavljam da stoju u firzideru ostavim pola sata reda radi na sobnoj temepraturi

    pecem dok ne postanu zaltno zuti pa jos marvicu vise na 180 C.
    ja ne preamzujem nicim

    mozes dodati kakao u di tijesta. Moja mama je prije rata imala onu masinicu za keks- pravili su se cvijetici razni pa je u sredinu valjka stavljala jednu boju okoluy drugu i igrala se s tim cisto da je veselije na tanjuru

  49. #199

    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    1,048

    Početno

    e sad vidim da se raspravlčja moze li manje putra
    meni razbili iluzije: moze naravno al to znaci i manje kolacica, jer putar "lijepi" određenu količinu brašna
    samo šećer uvijek može manje jer ne lijepi ništa (osim kile na mene)

  50. #200
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    keksići su mi savršeno uspjeli
    još ih treba polijepiti pekmezom
    to je noćašnji posao

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •