joj ines joj nety..kad vas čitam to mi je pomalo smiješno....ines..ti zvučiš baš napadno...i ja sam sigurna da cura nije mislila rasošoviniskički..ali nety draga..zaista nije važno s kim čekaš....niti to da bi tebi dr trebao biti susretljiviji jer si MPO pacijent...ako je dr glup onda je glup za svih..sumnjam da pametnog dr-a briga kako izgledaš i tko čeka u čekaoni..svatko zavređuje potpun tretman i obješnjenje...glupo je samo to što mi je čudno jer obično trudnice imaju prednost...to je svakako glupo....kako god bilo...ne razumijem zašto bi te vodio MPO liječnik..pa nisi ti invalid sa posebnim potrebma?hehe...trudna si ko i svaka druga žena.
Često čujem: "a vi ste IVF pacijent"..kao da sam poseban pacijent s kojim će se morati posebno postupati..nije mi baš taj strah niti normlan niti opravdan.
ja bih išla nekom drugom na preglede ,zašto ne neki soc dr?...a za kombinirani test bih išla kao što i jesam u 12tt jer je taj test puno vjerodostojniji od onoga u 15tt.razlika je među njima oko 30% točnosti.išla bih privatniku jer oni osim NN mjere puno toga drugoga ultrazvučno što nadopunjuje sigurnost.zatim izvadiš krv i to još dodatno naopunjuje test.iako krvni test treba znati čitati.posta cu ti pp.