Stranica 38 od 288 PrviPrvi ... 2836373839404888138 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

joj ines joj nety..kad vas čitam to mi je pomalo smiješno....ines..ti zvučiš baš napadno...i ja sam sigurna da cura nije mislila rasošoviniskički..ali nety draga..zaista nije važno s kim čekaš....niti to da bi tebi dr trebao biti susretljiviji jer si MPO pacijent...ako je dr glup onda je glup za svih..sumnjam da pametnog dr-a briga kako izgledaš i tko čeka u čekaoni..svatko zavređuje potpun tretman i obješnjenje...glupo je samo to što mi je čudno jer obično trudnice imaju prednost...to je svakako glupo....kako god bilo...ne razumijem zašto bi te vodio MPO liječnik..pa nisi ti invalid sa posebnim potrebma?hehe...trudna si ko i svaka druga žena.
    Često čujem: "a vi ste IVF pacijent"..kao da sam poseban pacijent s kojim će se morati posebno postupati..nije mi baš taj strah niti normlan niti opravdan.
    ja bih išla nekom drugom na preglede ,zašto ne neki soc dr?...a za kombinirani test bih išla kao što i jesam u 12tt jer je taj test puno vjerodostojniji od onoga u 15tt.razlika je među njima oko 30% točnosti.išla bih privatniku jer oni osim NN mjere puno toga drugoga ultrazvučno što nadopunjuje sigurnost.zatim izvadiš krv i to još dodatno naopunjuje test.iako krvni test treba znati čitati.posta cu ti pp.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nisam ja mislila da dr mora biti prema meni susretljiviji zato sto sam mpo pacijent..daleko od toga Ima svakavih ljudi..ima ekipe koja se voli praviti pametna pa izmislja toplu vodu ..ima nas svakakvih Ja nisam takva Ja sam samo htjela ono osnovno sto se mora u trudnoci da mi se veli a ne da ja moram citati po forumima i sama ispitivati Svatko je zasluzio jednak tretman apsolutno to podrzavam Ali uzasno sma izrevoltirana sa svime time sto sam napisala Dodem izmjeriti NN i moram napomenuti da sam to dosla Pošalju me na misljenje citologa ne dobim ga nego na odlasku moram pitati a sta s tim i time Ako netko misli da ja trazim puno onda stvarno neznam sta bi rekla Muka mi je od toga da sve moram saznati na forumu da moram biti dr za sebe a za to sto nedobim moram cekati 4 sata Ja razumijem da je njima guzva da dnevno pregledaju stotine ali ja nisam doktor ja nemam pojima o 90% toga i onda se neko cudi zasto sma tako izreagirala Ispricavam se ako sma nekog uvrijedila ali iz mene je to samo buknulo A da velim da kombinirani probir nitko nije niti spomenuo A šta da ja nisam osoba koja čita forume Kako bi onda znala za takve stvari

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tko god misli na trudnicke preglede ici u bolnicu treba se pripremiti na visesatna cekanja. Koliko znam tako je u svim bolnicama, osim ako se bas ima srece, jer doktori uz ambulantu odradjuju i druge stvari.
    A za doktorov pristup Nety imas pravo biti ogorcena. Ja isto znam da imaju guzvu, neadektvatne uvjete rada itd. itd. ali pacijent bi trebao biti na prvom mjestu. Cesto da nesto ne naucimo od drugih forumasica ne bi ni znali pitati...
    Mozes naci doktora koji ti odgovara privatno ili preko hzzo, i probati se izboriti za svoje vrijeme i paznju.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

bravo charlie..hehe...
    zato ja ne idem u bolnicu jer mi je dosta barem dok se ne porodim)..hehhe....nety imaš pp.....pua pusa pusa pusa pusa pusa.....jer vam sad dosta pusa da se smirite??ha?ha?..jeste neke namiguše....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mia Lilly, Aurora nemojte se bojati - nakon svega sto smo mi MPO trudnice prosle porod barem meni nije bio ni blizu najtezi. A 100% spreman za bebin dolazak nisi nikad jer je tesko zamisliti sto te ceka dok to ne prodjes. Ali svi se prilagodimo u hodu

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala curke na podrsci ,,još jednom se ispricavam sto ako se netko nasao uvrijeden Ja vec imam dr koja je apsolutno divna i u koju imam povjerenje samo sam mislila psoto su mi u Petrovoj radili IVF da tamo i dalje moram ici Ono svaki put me uredno naruce za dalje i ja svaki put uredno dodem ..po tom se vidi koliko imam pojima Sve sto sam saznala saznala sam propitkujuci okolo i 90 posto s foruma Nazalos ja nemamm mamu s kojom bi se mogla posavjetovati i pitati je kako je to bilo kad si ti mene radala?.pa kad od dr ne dobim onaj minimum onda sam sva jadna Nije uredu da ja moram biti sam svoj dr jer moj je posao biti dobra i poslusna trudnica koja ce nakon puno muke i cekanja napokohn dobiti svoju mrvicu

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

daj nety..jel ti to mene pokušavaš nasmijati....hehehe....ma kaj je tebi...pa mi živimo u Hrvatskoj..hahaha..baš si me nasmijala..budi sretna da te niej poslal u štalu na pregled..))
    ma baš moja mama ima pojma...to je bilo prije sto godina i baš sve se promijenilo..vjeruj mi, kad je ona rađala išla je na dva ultrazvuka i nije se puno sekirala..hehehe..kakvi probiri?kakvi MPO-i?...drž se ti one naše stare: uzdaj se use i u svoje kljuse i što manje vjeruješ doktorima to bolje za tebe)).....svaki će ti reći drugo...barem ja to prošla..neki paničare oko svake sitnice a neki su preravnodušni..teško je naći normalnog uravnoteženog doktora..sama traži po netu i također bih ti savjetovala da sve uzmeš sa rezervom i na netu i na forumima...sretno

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    ma baš moja mama ima pojma...to je bilo prije sto godina i baš sve se promijenilo..vjeruj mi, kad je ona rađala išla je na dva ultrazvuka i nije se puno sekirala..hehehe..kakvi probiri?
    He,he ko da slušam svoju staru... Tak je i ona meni rekla. Kakvi ultrazvuci jednom mjesečno!? I kakvi privatnici!? Odeš 2 puta i od toga ti jednom kažu spol!
    Nety, jesam li ja to dobro shvatila da misle da je dečkić? Već su to uspjeli vidjeti? Joj baš lijepo!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno e

hehe...ma mojoj staroj čak nije ni spol rekao..nije ga znala dok me nije rodila..katastrofa..hahha

ma migić kaj je tebi....pa dečkićima se mišek brzo vidi kao mali visuljak međunožni..heheheheh
    jako rano se zna vidjeti...jest da nije ono 100% ali 99% jest
    ma nemreš fulat..to s tak fino vidi
    zato miga..obraduj nas što prije..koji si sada tt?obično se muškićima već u 12tt vidi...
    ako je cura..onad doktori neće reći jer može biti muškić kojem pišonjica još nije naraslahihi

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ćao
    znači isto kao i kod mene
    čestitke za srčeko!!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku

ma migić kaj je tebi....pa dečkićima se mišek brzo vidi kao mali visuljak međunožni..heheheheh
    jako rano se zna vidjeti...jest da nije ono 100% ali 99% jest
    ma nemreš fulat..to s tak fino vidi
    zato miga..obraduj nas što prije..koji si sada tt?obično se muškićima već u 12tt vidi...
    Kužiš, zato se oni valjda tako i ponose njime cijeli svoj život (TBF-ovci mu i odu sastavili...). Mi smo sutra 14 tjedana. Tko zna, možda i mi sutra na uzv vidimo Veseljka...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hehe...ko zna možda i ti nosiš mišonju...
    ..javi nam javi

nety
    još jednom čestitam na malom dečkiću....
    crvenkapo, a tebi na malom srčeku....super ishod (ne smijemo žaliti za onim drugim jer je vjerojatno tako trebalo biti)

u naletu priče nisam vam stigla niti čestitati..sram me bilo

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aurora, Mia Lilly ma čega se vi to bojite?
    Ja jedva čekam da mi napokon stave moju djevojčicu na prsa, da napokon ispuni zagrljaj koji me je tolikih godina prazan bolio više nego što može boliti bilo koja fizička bol.
    Što je par sati trudova naspram boli slomljenog srca nakon još jednog razočaranja, nakon mora prolivenih suza u kojem su utapane tolike nade tijekom godina!
    Ja jedva čekam da sve to krene i da napokon poljubimo naše djetešce koje smo tako dugo i željno čekali.
    A i kad me neko pita "jel te strah poroda?" ja uvijek odgovaram - ne znate vi što je strepnja, nada i strah MPO postupka i napokon ostvarene MPO trudnoće - nakon toga svega, pojam strah od poroda čini se naprosto smiješan!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

patuljchica lijepo si to napisala
    izdržat ćemo mi porod,to je finale dugogodišnje muke sa postupcima

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da se i ja javim. Nasa buhtlica se pozurila upoznati nas i malo je uranila, 15.12. sa 37+4 stigla nam je nasa Lucija Jucer smo stigle doma i mazimo se i uzivamo skupa

Vidim da vas muce razni problemi, samo vam zelim reci da je vrijedno svake muke i da izdrzite. Mislim na sve vas i pratit cu vas i dalje koliko stignem, ipak se mi MPOvke moramo drzati skupa.

Hej draga Bugaboo...čestitam na Luciji....mazite, pazite se.....ovo vam je zasigurno najljepši Božić...uživaj te

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Vele da je mali decko....ja sam si curkicu zelila ali mi je svejedno Bitno mi je da je beba ziva i zdravai da bude sve ok Bugaboo u svoj svojoj muci nisam rekla ...to je to sad uzivaj svoju mrvicu cuvaj i mazi i pazi dalje

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bugaboo, kako krasan dar za Božić Iskrene čestitke tebi i tm, a maloj Luciji želim dobrodošlicu od

Ni mene s ove udaljenosti nije strah poroda, ali ko zna kako ću se držati pred kraj

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bugaboo cestitam od srca tebi i TM na maloj princezi
    Ja lezim od subote i ubijam se od dosade.Prestala sam raditi definitivno i to mi je sad veliko olaksanje(psihicko).Beban se uhvatio za rebra i ne silazi u ''minsko polje'',izgleda je skontao da ne smije da suta ''dole''Danas sam od svog osiguranja dobila paket koji je standardan valjda za sve trudnice.Ja ocekivala kojekakve brosure i literaturu kad unutra sve za kucni porod,od nepromocivih kompresa prije poroda,pa zastitnici za krevet tokom poroda,sterilne rukavice,nesto za presjecanje pupcanika,gaze,alkohol,vata,komprese za bebu,nesto za obradu pupka Sve sam razgledala i ponovo slozila u kutiju,mozda nekom zatreba.Saznala sam i da mi sto se tice poroda u bolnici od stvari trebaju samo stvari za mene(za licnu higijenu) i odjeca u kojoj cu bebu iznijeti iz bolnice,a sve ostalo od ulozaka,onih jednokratnih gaca, pelena,kremica i kupki za bebu cu dobiti u bolnici.Cak i odjeca u kojoj ce beba biti tamo 5 dana se dobije od bolnice jer ja to nemam gdje pratiA ja sam vec bila pocela luditi polako kako da sve to pokupujem na vrijeme sad kad moram da mirujem i kad neznam zapravo ni kad cu se poroditi.Koje olaksanje

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Alma, samo ti miruj. Ja mislim da je dobro što u bolnici dobijemo sve za bebu (briga manje). Što se tiče gaća i uložaka ja se ne bih u potpunosti oslonila na njih....

Vezano za termine poroda.................jaoooo pa ja sam već u 5. mjesecu! Vrijeme leti, a ja još nisam sasvim svjesna da sam trudna

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Alma miruj i neka ostane sve dobro! A ovaj paket koji si dobila, baš si me nasmijala, ima roda tu u RH koje bi rado takav paket

Cure ja bih samo htjela reći, bez prepucavanja, znam da Mirna26 nije ništa loše mislila, da nije mudar savjet ne vjerovati doktorima, oni ipak znaju više od nas (iako je nekad tu info teško dobiti na žalost). Treba samo naći doktora od povjerenja, prema preporuci, vlastitom iskustvu...

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da se i ja javim. Nasa buhtlica se pozurila upoznati nas i malo je uranila, 15.12. sa 37+4 stigla nam je nasa Lucija Jucer smo stigle doma i mazimo se i uzivamo skupa

Vidim da vas muce razni problemi, samo vam zelim reci da je vrijedno svake muke i da izdrzite. Mislim na sve vas i pratit cu vas i dalje koliko stignem, ipak se mi MPOvke moramo drzati skupa.
    Bugaboo čestitam!!!!!!!!!!!!!
    Prekrasan poklon za Božić!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bugaboo čestitam.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure razumijem strah od poroda, mene je pomalo i drugi put strah. Ali nakon naše MPO borbe to je uistinu sitnica. Evo ja sam jučer izvadila zub nakon nekoliko dana strašnih bolova, tako da mi se očito i granice tolerancije na bol sve više pomiču.
    Čestitam Bugaboo na rođenju djetešca.
    Charlie, kad je sljedeći pregled?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pregled imam odmah iza NG. Nekako pokušavam ostati mirna i čekati jer stvarno mi drugo ne preostaje, imala sam i previše puta UZ u zadnjih 10 dana. Inače ja normalno radim, nitko nije rekao da bih trebala mirovati, a budući da se OK osjećam (osim što unazad dan-dva imam blage mučnine) i ne krvarim, čini mi se da je tako i najbolje.

Cure koje ste nakon ET bile na Estrofemu, do kad ste ga uzimale? Ja sam bila na 3x1, smanjila sam sad na 2x1, dr. mi je rekao da ćemo potpuno izbaciti ga do 10- tjedna... Uz to sam na Utrogestanima 3x2, klasika.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naravno da jedva čekam da je vidim, dodirnem..nakon toliko godina čekanja i postupaka, cijele trudnoće..
    Nije me toliko strah bolova nego da li će sve biti uredu.

andream, vjerujem da je ovo sa zubom bilo užasno. Meni se negdje u 6 mjesecu trudnoće aktivirao umnjak. Nisam smijela popiti ništa protiv bolova, pa ni Lupocet jer se on ne smije piti ako se uzimaju neki lijekovi zbog trombofilije (a ja na fragminu). I tako su me poslali doma sa hitne jer ni oni ni magistra u ljekarni nisu znali šta bi mi dali. Užas pet dana.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste nakon ET bile na Estrofemu, do kad ste ga uzimale? Ja sam bila na 3x1, smanjila sam sad na 2x1, dr. mi je rekao da ćemo potpuno izbaciti ga do 10- tjedna... Uz to sam na Utrogestanima 3x2, klasika.
    Ja sam bila dugo na Estrofemu, negdje do 13 tt.
    Odlično je da radiš ako možeš. I ja bi ostala na poslu da nisam počela krvariti. Taman kad se krvarenje smirilo završila sam na amniocentezi pa poslije nisam razmišljala o povratku na posao. Imala sam bolove do 5 mjeseca trudnoće i još me pratila ta beta koja se nije pravilno duplala.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure ja bih samo htjela reći, bez prepucavanja, znam da Mirna26 nije ništa loše mislila, da nije mudar savjet ne vjerovati doktorima, oni ipak znaju više od nas (iako je nekad tu info teško dobiti na žalost). Treba samo naći doktora od povjerenja, prema preporuci, vlastitom iskustvu...[/QUOTE]

ma naravno.., na to sam i mislila : Treba samo naći doktora od povjerenja, prema preporuci, vlastitom iskustvu

ma treba ženi dosta iskustva da počne mislit sama svojom glavom ipak...dok nema pojma..obično sve vjeruje samo doktoru kao da je bogom dan..razmeš ne

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bugaboo čestitke od srca !!!!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam obavila kombinirani probir sutra dobivam nalaze krvi Nadam se svemu ok jer je dr cijelu bebu izmjerila i sve je apsolutno bilo ok osim kaj je beba ocito buduci atleticar pa skace i mlati nogicama ko blesava Kao što sma i rekla moraš biti dr za sebe Kad mi je radila kombinirani probir dr je sve moje nalaze trzila da pogleda i nalaz od krvi koji sam jucer pokazala u Petrovoj i napomenula trazili ste pretrage hocete li pogledati nalaze i na koje mi se reklo ooo pa to je super E pa danas je dr koja mi je probir radila napomenula da je secer povisen i da kako to dr nije primjetio Pa nije kad nije ni obracao paznju na to

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mia, nisam znala da se zbog trombofilije i fragmina ne smiju piti lijekovi protiv bolova. Ja pijem sada samo po noći Lekadol i to me spašava, boli i dalje ali puno manje. Nadam se da će mi ovu noć biti i zadnji.
    Nety, kako su vidjeli da ti je šećer povišen, meni su na SD rekli da se on radi tek iza 20 tjedna trudnoće (OGTT)?
    Charlie, vjerujem da će sve biti u najboljem redu. Mučnine su dobar znak, sada samo laganini (ja sam povremeno na početku ove druge MPO trudnoće nastojala biti tako hladne glave da sam odlazila mirne duše na posao i "zaboravljala" da sam trudna).

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da i ovdje čestitam tikici78 na uspješnom ultrazvuku i dvije bebice! Dr L čini čuda! Od srca čestitam, tikice!

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jutro svima
    Jel normalno da se nema baš nikakvih simptoma trudnoće? Danas mi je 7 tjedana, a ja se osjećam skroz normalno, pa me to malo brine. Jedino što mi je napuhnut trbuh dosta, ali ovo drugo ništa.Čak sam ovih dana bila dosta gladna stalno, pa mi je bilo kao mrvicu mučno, a evo jučer i danas opet ništa. Uzv je bio prije 5 dana, i sve je bilo ok. Vjerojatno se brinem bezveze, ali ne mogu si pomoć...

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima
    Jel normalno da se nema baš nikakvih simptoma trudnoće? Danas mi je 7 tjedana, a ja se osjećam skroz normalno, pa me to malo brine. Jedino što mi je napuhnut trbuh dosta, ali ovo drugo ništa.Čak sam ovih dana bila dosta gladna stalno, pa mi je bilo kao mrvicu mučno, a evo jučer i danas opet ništa. Uzv je bio prije 5 dana, i sve je bilo ok. Vjerojatno se brinem bezveze, ali ne mogu si pomoć...
    Bez brige, ja sam 27+5 pa osim trbuha i bebe koja se rita i podsjeti me, još uvijek nemam nekih osobitih simptoma
    A isto sam u početku bila u strahu zato što nisam imala mučnine, bol u grudima i sl. - mislila sam da nešto nije u redu.
    Zato, probaj se opustiti i uživati. Svi ti simptomi stignu naići, a ako se ne pojave - još bolje, bitno da beba napreduje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

artisan ja se uvijek sjetim Pinky koja je nosila dvije bebe a bila bez ikakvih simptoma. Zato, ne brini. Koliko sam pročitala zabrinjavajuće jedino može biti ako se naglo povuku svi simptomi trudnoće koji su prije postojali. Ali i to ne mora ništa značiti. Mene jedan dan prsa bole više, drugi dan manje, a prepipavala sam ih donedavno stalno pa sam se sad, nadam se na neko vrijeme, skulirala.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala cure, sigurno ste u pravu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Artisan btw i ja sam danas točno 7 tjedana po zadnjoj m

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Artisan, ja sam mučnine dobila tek početkom 8 tt. Trajale su intenzivno do 11 tt i sljedeća 2-3 tjedna nestale. Ova ogromna glad koju osjećaš isto tako me je "mučila" čak duže nego osjećaj mučnine. Ne brini, doći će trudničke tegobe.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sma 12tt i da mi busa malo nije narasla isto nebi imala blage Nikakvih specijalnih simptoma nema malo zgaravica to oce i ovako kad nisam trudna i nadutost Drugo...njet Nemoj se zabrinjavati Mene malo panika ulovi prije svakog uzv ali uvijek je sve ok
    A mucnine mozda i ne dodu Ja ih nemam
    Posljednje uređivanje od nety : 21.12.2011. at 09:11

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke moje..ne znam dal se sjećate da sam rekla oko 12tt da su mi mučnine nestale...e zapravo vas moram razočarati i reći da ipak nisu..samo su se smanjile...sve gledam sa gađenjem,a ujutro pogotovo....ujutro povraćam stalno i zaista ne znam do kada cu tako....za poludit..vec sam se navikla...ne povraćam ništa jer imam prazan želudac,ali imam užasno snažan nagon i dok ne prođe ne smijem se dići sa wc školjke... i onda kad to obavim..idem pojest nešto i sve bude u redu.ah

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Artisan kod mene ista situacija, bez nekih posebnih simptoma, samo napuhnutost i samo bih jela (paše mi kiselo ), ali zato grudi su se povećale za jedan broj (kako dobro ). Ostala sam trudna s 58kg, valjda neću pretjerivati s hranom . Blaženo stanje stvarno . Inače, ja sam na kraju 6tt, idući tjedan iza blagdana ću na prvi utz, dr. je htio da budemo punih 7t.......

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ćao
    dali ideš na pregled na humanu ili kod svog ginekologa?
    jer ja idem isto poslije praznika na pregled ali kod svog primarnog ginekologa

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sara38 čestitam
    Nema brige ako nema simptoma, još je rano - do kraja trudnoće će vam simptomi raznih vrsta dolazit svakim danom, zato sada uživajte u uzbuđenju i novostima

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Očito su nam neki simptomi univerzalni - ovo s kiselim je i meni pasalo, slatko nisam mogla podnijeti iako sam veliki ljubitelj slatkiša. Kasnije sam zato sve to nadoknadila

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

andream, koliko si dobila kg do sada?
    Ja sam na + 17.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam tek nakon 14 tjedana počela povraćatido tada nikakvih simptoma. i sada 15+5 imammučnine. mene mući niski tlak i glaobolje.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    andream, koliko si dobila kg do sada?
    Ja sam na + 17.
    sram me napisati, upravo sam stala na vagu... jaaako malo fali do 100tke. Ne sjećam se doduše s koliko sam točno startala ali otprilike sam dobila koliko i ti.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mirjana s prvotno napisa Vidi poruku
    ćao
    dali ideš na pregled na humanu ili kod svog ginekologa?
    jer ja idem isto poslije praznika na pregled ali kod svog primarnog ginekologa
    Prvi utz kod mog MPO dr., a nadam se kasnije privatno kod jedne ginekologice u RI, jer se u ovoj godini promijenilo nekoliko mojih prim. ginekologa, tako da sam čak neko vrijeme imala za primarnog ginekologa mog starog MPO dr.-a koji je od ove godine u mirovini (voljela bih da je još tu da mu kažem novosti), pa mi je malo glupasto da mi trudnoću počme vodit jedan ginekolog i kasnije ih se promijeni nekoliko....

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Očito su nam neki simptomi univerzalni - ovo s kiselim je i meni pasalo, slatko nisam mogla podnijeti iako sam veliki ljubitelj slatkiša. Kasnije sam zato sve to nadoknadila
    Potpisujem, ovo vrijedi i za mene. Sve slatko obožavam, sada mi baš ne ide, ali kasnije, hm....

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala vam cure, bas ste me utjesile, sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga artisan, nisam imala nijedan do sada, a vidi di sam Jedino drobcic tako da te to ne brine svakoj curi je individualno, mozes ih imati sve a i nijedan - i da je opet sve u redu.
    Ja sam na +10 kg ( u dva dana 1 kg gore isla al kaze sestra da je to sad voda)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •