Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Kupljen! Koliko mi je MM prenio, ima 3 veličine kruha (od 750 do mislim 1200g).

    Ja jako volim ručno raditi dizano tijesto, kad imam vremena. Zapravo to bih mogla po cijele dane raditi, promašila sam profesiju. Uglavnom, bez obzira na recept, uvijek treba nešto sitno dodavati, pod rukom se osjeti kako tijesto diše, treba li još vode, brašna, ulja... Kako je to u pekaču?

  2. #2
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    6,874

    Početno

    Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Kupljen! Koliko mi je MM prenio, ima 3 veličine kruha (od 750 do mislim 1200g).

    Ja jako volim ručno raditi dizano tijesto, kad imam vremena. Zapravo to bih mogla po cijele dane raditi, promašila sam profesiju. Uglavnom, bez obzira na recept, uvijek treba nešto sitno dodavati, pod rukom se osjeti kako tijesto diše, treba li još vode, brašna, ulja... Kako je to u pekaču?
    Aj pa javi jesi zadovoljna

  3. #3
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, bez obzira na recept, uvijek treba nešto sitno dodavati, pod rukom se osjeti kako tijesto diše, treba li još vode, brašna, ulja... Kako je to u pekaču?
    Nemam pojma, ja uvijek dizana tijesta radim "od oka", tako da meni nije bitno kakav je osjećaj pod prstima, nego izgledom.
    Vidi se kako se odvaja, da li se radi kugla,... U krajnjem slučaju ga mogu i pipnuti u posudi, ali nije presudno.
    Tako i s biskvitima i sličnim stvarima, sve to dodajem odokativnom metodom.

  4. #4
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma, ja uvijek dizana tijesta radim "od oka", tako da meni nije bitno kakav je osjećaj pod prstima, nego izgledom.
    Vidi se kako se odvaja, da li se radi kugla,... U krajnjem slučaju ga mogu i pipnuti u posudi, ali nije presudno.
    Tako i s biskvitima i sličnim stvarima, sve to dodajem odokativnom metodom.
    Ja sam štreber pa kad se radi o slasticama pratim recept u miligram, bez obzira kaj me na tom polju ima već 25 godina. Izuzetak su dizana tijesta, te šećer i ulje u ostalim stvarima, tu redovno smanjujem (bez znanja MM-a ). No i kod izuzetaka pratim recept, odatle mi sve kreće, nema ničeg "iz glave".

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •