Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko ima madrac iz Lidla? Ovakav?
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24105.htm
    Imam na viksi. Prije toga smo imali feder madrac (sa čepićastim oprugama ) i ovaj je difinitivni napredak. Malo je tvrđi nego što se meni sviđa, ali ako ti paše tvrdasti madrac koji se ne ljulja - to je to.
    Dobiješ ga zapakiranog u frulicu tako da u transportu u tom jednom smjeru zauzima jako malo mjesta. Nema teorecke šamse vratit ga natrag u taj oblik frulice kad ga jednom pustiš na slobodu.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Imam na viksi. Prije toga smo imali feder madrac (sa čepićastim oprugama ) i ovaj je difinitivni napredak. Malo je tvrđi nego što se meni sviđa, ali ako ti paše tvrdasti madrac koji se ne ljulja - to je to.
    Dobiješ ga zapakiranog u frulicu tako da u transportu u tom jednom smjeru zauzima jako malo mjesta. Nema teorecke šamse vratit ga natrag u taj oblik frulice kad ga jednom pustiš na slobodu.
    Gledala sam jucer ali jos nisam kupila. To sto je tvrdji mi je ok - ja sam se bojala da nije premekan. Ali me muci sljedeci problem - na krevetu nemamo klasicne podnice nego je sperploca, a na uputama za madrac pise da ga treba redovito provjetravati i okretati. E sad - to vjerojatno pise na svim madracima, ovaj nas sadasnji (ukomirani) je s oprugama, nismo to nikada radili i nije bilo problema s vlagom. Ali se bojim da bi sa spuzvom mozda moglo biti vise problema zbog nedovoljnog prozracivanja... S druge strane, ne znam gdje bi navukao vlagu jer je u stanu suho a s gornje strane je ionako ona nepromociva plahta... Sad opet razmisljam da ga odem kupiti danas jer me jutros opet boli kicma...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam jucer ali jos nisam kupila. To sto je tvrdji mi je ok - ja sam se bojala da nije premekan. Ali me muci sljedeci problem - na krevetu nemamo klasicne podnice nego je sperploca, a na uputama za madrac pise da ga treba redovito provjetravati i okretati. E sad - to vjerojatno pise na svim madracima, ovaj nas sadasnji (ukomirani) je s oprugama, nismo to nikada radili i nije bilo problema s vlagom. Ali se bojim da bi sa spuzvom mozda moglo biti vise problema zbog nedovoljnog prozracivanja... S druge strane, ne znam gdje bi navukao vlagu jer je u stanu suho a s gornje strane je ionako ona nepromociva plahta... Sad opet razmisljam da ga odem kupiti danas jer me jutros opet boli kicma...
    radije nemoj onda, na šperploču uvijek ide madrac s oprugama, a ovi spužvasti na letvičaste podnice. Osim vlage, neće ti biti ni udobno (kao da ležiš na toj dasci).

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Bit će 11.2. opet nekakvi madraci. Daj mi reci, koja je debljina tih madraca kad se izvade iz te folije, jel to nešto tanko ili klasična debljina?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •