Citiraj Baby blue prvotno napisa Vidi poruku
Nedavno sam bila na prvoj AIH/IUI u VG, pa sa malo pogledala forume čisto iz razloga jer ludim doma od čekanja beta Hcg-a i da malo olakšam dušu. Vidim da su ugl pacijentice zadovoljne Dr.T-om i slažem se, ali stvarno se svima čini medicinsko osoblje tamo ljubazno? Mene je jako zasmetalo da su ljubazne prema meni dok je doktor ili moj muž u blizini a dok ih nema, onda više nisam gospođa nego je više nešto tipa-čuj ti mala skini se sad. I imam informativno pitanje za sve pacijentice tamo, zar nijednoj ne smeta da nije mužu dopušteno da je kraj žene kod tih postupka ili barem poslije dok leže? Radi se o stvaranju zajedničkog djeteta i kao što mogu biti muževi prisutni na porodu zašto te i ovdje? Ili jednostavno to nikome ne smeta osim meni?
Baby blue to mi stvarno nikada nije palo na pamet, niti sam ikad promislila i poželjela da mi je muž kraj mene. A mislim da je ok da muških nema tamo, jer prostorne mogućnosti to ne dozvoljavaju. Meni ne bi bilo ugodno da je u onoj sobi kraj mene, dok dolazim s punkcije, i silazim s gin. stola nečiji muž. Ali eto sve smo različite. Bila sam u postupcima i na VV-u pa ni tamo muževa nema ni blizu.

Što se tiče ljubaznosti stvarno su svi prema meni bili i više nego ljubazni. To što si napisala nikad nisam osjetila niti vidjela da je tako bilo prema nekome drugome.