Još ima grčeve, nevjerovatno. Na dane mislim da ću ispaliti na živce a nekad, ustvari najčešće mi ne smeta jer sam navikla ali ona se stalno dereeee. Morala sam prestati dojiti na tri dana, ustvari na kraju je to bio samo jedan dan, nije prihvaćala bočicu (otvorila sam drugu temu) ali taj prvi dan kad sam je nekako uspijevala hraniti umjetnim mlijekom, ona je spavala ko top. I nije se derala. Nije imala grčeve. Znači nešto ne štima s mojim mlijekom. S prehranom ne mogu povezati, nema veze s ničim nego jednostavno od mog mlijeka ima grčeve, smeta joj. Umjetno joj odgovara. Ne paše joj bočica i duda ali od umjetnog je savršena beba. Kad bi htjela dudu odmah bi bez razmišljanja prešla na bočicu ali neće. A dojenjem kao da joj dajem otrov.U čemu je problem? Osjećam se grozno jer sam zapostavila ostalu djecu radi nje. Oni niti trenutno imaju mamu, niti imaju mira jer se mala stalno dere. Baš je to bezveze osjećaj, kad si svjestan da ništa ne valja, ništa ne štima a ne možeš popraviti situaciju

Odgovori s citatom