Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pinkici i Pinkićima pusice, iako ne spada na ovaj dio foruma, moram dodati ...mi smo danas bili na dr. kontroli i nastavku cijepljenja i sve je prošlo uredu, do sada uspješno odrađujem svoje trenutačno zanimanje doilje pa je moj dečko za dva mjeseca udvostručio svoju porođajnu težinu sada je težak
    6100, već nosi hlače i džempere, pozdravcici i novim i starim curama s foruma od nas dvoje

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Pinkici i Pinkićima pusice, iako ne spada na ovaj dio foruma, moram dodati ...mi smo danas bili na dr. kontroli i nastavku cijepljenja i sve je prošlo uredu, do sada uspješno odrađujem svoje trenutačno zanimanje doilje pa je moj dečko za dva mjeseca udvostručio svoju porođajnu težinu sada je težak
    6100, već nosi hlače i džempere, pozdravcici i novim i starim curama s foruma od nas dvoje
    wow koji veeeliki dečkić

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Pravi veliki dječak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •