Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Samo želim reć da sam se za svoj kućni porod pripremila najbolje što sam mogla, ne moram ovdje iznosit svoju intimu ali vjerujte u bolnicu nisam mogla više nikad.
    da ima kakva kuća za rađanje ili porodni centar... ovako je to kod nas tako, ili bolnica ili kućni. I to je prejadno, taj tromi, zastarjeli, postkomunistički zdravstveni sistem
    I ako je nekom utjeha dobit tužbu zato kaj ti dijete prohoda s 3 godine, a progovori nikad, onda ok, ali meni ne bi bila.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    I ako je nekom utjeha dobit tužbu zato kaj ti dijete prohoda s 3 godine, a progovori nikad, onda ok, ali meni ne bi bila.
    Moram ovo potpisati!
    Osobno ne znam bi li imala snage za sud i sve ostalo. Iskreno, nadam se bezuvjetnom, a onda kad počmu rasprave na kojima čuješ svašta...shvatiš da ponekad ima stvari koje te još više ubijaju, umjesto da eto bude nešto što si očekivao.
    Osobno sam bila na raspravi gdje je jedna žena tužila nekoga...da ne pričam detalje...nadala se pravdi, a završila je klečeći na podu u sudnici i plakajući, jer nije mogla više slušati opravdavanja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •