ajde, ajde još samo 3 dana i vadimo betu !! jupiiiii... baš se veselim!
jel tebi vraćeno tri mrve? ne vidim iz potpisa pa se ne mogu sjetiti..
Cekalice bete evo malo ~~~~~~~~~~~ za fine brojkice i nekoliko malih Valentino beba!
Mi smo vec od narednog ciklusa u novom pokusaju samo jos treba da iskontrolisem betu dali je na 0 kad mi stane vjestica.![]()
Svaki novi pokusaj budi novu nadu!
kiarad drzim fige da sutra budu dve crtice na testicu,ja se sutra vracam na posao a sve me dole boli ,nisam pametna sta cu,i kako cu izdrzati
kuzim kiarad,eto i mene od onog kad me zabolilo po noci,stalno bolucka stomak i stalnooo moram piskiti,ako trpim jos me vise boli,a nekako mi to nema veze sa trudnocom ,jer je rano.
neznam cure dali je netko sa pozitivnom betom imao slicno iskustvo
I nisam bas s ta 3h) trebala sam jos prosli tj poceti ali prehlada i bolovi su to odgodili,danas otisla i od onda sam u horizontali.
A ovo sto kazes,da smo mozda trudne...toliko sam se nadala zadnji puta i bila sigurna u sve simptome da me sada jednostavno strah povezati ista s trudnocom![]()
Jesam upravonapuni mi se taj cas:/
Kiarad ne moze nas boliti sve isti dan,mislim da to dali je bolilo 4.5.6... dan nije toliko bitno,jer sve smo razlicite,i o puno stvari nam ovisi kad ce nam se ugnjezditi bebe,bitno je da je to takva vrsta bola,jer kod mene toga u prvom postupku nije bilo ,ni slico kao sada,ni bolova u maternici ni cestog pipi,pa zbog toga se nadam da c ebiti nesto![]()
Mene je bolilo od punkcije pa sve do 6 tt. Ponekad je bol bila tak jaka da sam se sva preznojavala.Bolilo me konstantno a najgore je bilo kad sam trebala mokriti tada sam imala osječaj da će mi bol razoriti utrobu.Vremenom je postalo lakše dok nije skroz popustilo.
I mene je ovaj zadnji put bolilo, točno ovako kako sonja opisuje. U prijašnjim postupcima nisam nikada ništa osjetila. Ali mislim da nema ravila, da svatko drugacije reagira, pa cak i iz postupka u postupak...
Kiarad, ma za čas će proći ta tri dana. I nadam se lijepom rezultatu![]()
cure moje čitam vas i smješkam se.. ja sam po tom stalnom piškenju i skužila da sam trudna.. to je to! i ja sam imala tu identičnu bol kako opisujete i piškila svakih 20min( sad sam bubnula) to nije od utrića makar netko i to kaže.. joj kako sam sretna ! sve ste mi trudne JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!![]()
A tko bu meni duzan rucak ak nisam trudna?Kiara,sto ne spavas? Ja sam nocas odvalila u komadu,cak se nisam stoput dizala na wc,lezim otkad sam se digla pa ne boli. Ja pak betu ponovno imam u ponedeljak
![]()
o dobro jutro! sva sreca da ste tu jer cu poluditi od dosade. nisam spavala u komadu, par odlaska na wc i u 5 opet bol. za popiz. budem te ja castila sa onim znas kaj ti se jelo neki dan i onda mozda odemo i na rucak. samo ti dodi....ja bi se voljela druziti sa vama curama ali svi su tak nekak stidljivi. ionak od mojih cura me nitko ne kuzi kao sto ni ja svoju frendicu koja ima dijete ne kuzim, jednostavno se nemamo kaj razgovarat.
Joj,draga,vec sam ti rekla,mi se s pun kufer frendova vise nemamo o cem razg a dan prije transfera sam jednom cak rekla
Da odj...i bas sam bila poslije ponosna na sebe! Tko nije prozivio, cak i da se trudio,ne moze nas razumijeti
da to je istina .. teško možeš pričati s nekim da te istinski razumije, to može samo netko tko je prošao sve ovo..
drugi te evenutalno kao pokušavaju razumjeti ali te ustvari samo žale..
ja vas sve častim samo vi meni budite trudne!
da sad sam se sjetila da ti nisam rekla.. je je i koža me svrbila .. osobito ako si mršava kao ja naravno da zateže..![]()
tikice kad dodjem u ZG zajedno ćemo ih častiti ručkom samo neka one nama budu trudne![]()
jao koja sam ja glupsonka.. opće ne čitam šta piše.. sorry..
ali nema veze stoji moja rečenica biti ćemo trudne nije bitno koja koliko..joj al se tješim sama sebe..pa to je prestrašno..
Natempirat cemo taj rucak-kavu-kremsnite za svibanj,lipanjtaman budemo sve trudnice!
Ja ne znam koji je meni vrag,meni se jedu vec 2tj!!ludacki!!!a sta ti je tak lose da si na toj "dijeti" ili ti se sam gadi sve?
sorry kaj zabadam nos
NE brini,ne zabadaš(samo se nadam da nismo pretjerale pa da nas moderatori ne ukore) Imam užasne mučnine po cijeli dan (osim kad spavam) i povračam.Sve mi se gadi od hrane,kuhinje,mirisa itd.....(ponekad se pitam zašto T zovu i blaženo stanje kad je meni trenutno sve drugo osim toga).
Ajoj,nadam se da ce ti uskoro proci![]()
prije nekoliko dana podijelia sam s vama da osjećam neki neobičan osjećaj u donjem dijelu trbuha, nisam vam točno znala to poisati ali nekako sam imala feeling da bi to moglo bi to....BINGO!...beta jučer 719 (15dnt, vraćene 2 trodnevne mrve)![]()
cure držim fige!
i ovdje čestitam od srca! uživaj u svojoj trudnoći i nek ti sve bude školski ..
Cestitam!!ja sam danas tuznjikava jer me ne boli:/ nista ne osjecam,osim sto tulim svako malo bezveze
zipica čestitam, ja danas 6dnt, jučer nikakvi bolovi a danas onako malo bolucka,??
jedva čekam vađenje bete, ubija ta neizvjesnost..