Stranica 62 od 203 PrviPrvi ... 1252606162636472112162 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 10138

Tema: Nakon transfera!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad bitno da ležiš.. a ovo je malo ( laptop i 4 telefona)za razonodu a opet korisno, a i malo ti misli makne od svega.. kužim te potpuno..
    bas si me nasmijala. hvala, jos me boli pa mi sve pomaze jer kad samo lezim i nis ne tipkam smao me nervoza hvata.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ajde, ajde još samo 3 dana i vadimo betu !! jupiiiii... baš se veselim!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ajde, ajde još samo 3 dana i vadimo betu !! jupiiiii... baš se veselim!
    ti si jace sretna od mene...jos budem ujutro testic pisn.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jel tebi vraćeno tri mrve? ne vidim iz potpisa pa se ne mogu sjetiti..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tiki, dvije mrve.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cekalice bete evo malo ~~~~~~~~~~~ za fine brojkice i nekoliko malih Valentino beba!
    Mi smo vec od narednog ciklusa u novom pokusaju samo jos treba da iskontrolisem betu dali je na 0 kad mi stane vjestica.
    Svaki novi pokusaj budi novu nadu!

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad drzim fige da sutra budu dve crtice na testicu,ja se sutra vracam na posao a sve me dole boli ,nisam pametna sta cu,i kako cu izdrzati

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad drzim fige da sutra budu dve crtice na testicu,ja se sutra vracam na posao a sve me dole boli ,nisam pametna sta cu,i kako cu izdrzati
    sutra cu ujutro opet, imam one jeftine pa bas me briga. ne mogu izdrzat, da me ne boli bi ali oavko ne znam jel da disem ili ne. kao ako krenem do kuhinje mozda to nasteti, mislim da me kuzis.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kuzim kiarad,eto i mene od onog kad me zabolilo po noci,stalno bolucka stomak i stalnooo moram piskiti,ako trpim jos me vise boli,a nekako mi to nema veze sa trudnocom ,jer je rano.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kuzim kiarad,eto i mene od onog kad me zabolilo po noci,stalno bolucka stomak i stalnooo moram piskiti,ako trpim jos me vise boli,a nekako mi to nema veze sa trudnocom ,jer je rano.
    tak ti je i meni, danas sam bila 20 puta na wc, a ak ne odem duze umirem od boli.ma ne znam, sve je to malo abnormalno.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

neznam cure dali je netko sa pozitivnom betom imao slicno iskustvo

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    tak ti je i meni, danas sam bila 20 puta na wc, a ak ne odem duze umirem od boli.ma ne znam, sve je to malo abnormalno.
    Samo 20? toliko sam sam do podneva puta bila!!hi hi,kuzimo se cure isto i ovdje

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

aha, i ti se iedna od nasih radoholicarki. no krasno. da bar imamo jednu ludnicu samo za nas da nas kupa stave pa da lezimo i zabavljamo se. meni sad kad dode m doma mislim da ce mi oteti sve. imam 4 telefona na trosjedu i laptop. jaoj...
    I nisam bas s ta 3h ) trebala sam jos prosli tj poceti ali prehlada i bolovi su to odgodili,danas otisla i od onda sam u horizontali.
    A ovo sto kazes,da smo mozda trudne...toliko sam se nadala zadnji puta i bila sigurna u sve simptome da me sada jednostavno strah povezati ista s trudnocom

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    I nisam bas s ta 3h ) trebala sam jos prosli tj poceti ali prehlada i bolovi su to odgodili,danas otisla i od onda sam u horizontali.
    A ovo sto kazes,da smo mozda trudne...toliko sam se nadala zadnji puta i bila sigurna u sve simptome da me sada jednostavno strah povezati ista s trudnocom
    moras isprazniti post.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jesam upravo napuni mi se taj cas:/

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neznam cure dali je netko sa pozitivnom betom imao slicno iskustvo
    Elena jesam ja! Želim vam isti scenarij kao kod mene

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Sonja, oprosti možeš nam malo to opisati, puno bi nam pomogla. sorry kaj davimo

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

znaci to je kod tebe bilo od trudnoce joj obradovala si nas puno hvala Sonja

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

znaci to je kod tebe bilo od trudnoce joj obradovala si nas puno hvala Sonja
    Elena, ali treba nam opis dogadanja, ne mozemo to tako zakljuciti.bitno je koji dan boli. mene nije bolilo 5.dnt, nego tek 7

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Elena, ali treba nam opis dogadanja, ne mozemo to tako zakljuciti.bitno je koji dan boli. mene nije bolilo 5.dnt, nego tek 7
    Kiarad ne moze nas boliti sve isti dan,mislim da to dali je bolilo 4.5.6... dan nije toliko bitno,jer sve smo razlicite,i o puno stvari nam ovisi kad ce nam se ugnjezditi bebe,bitno je da je to takva vrsta bola,jer kod mene toga u prvom postupku nije bilo ,ni slico kao sada,ni bolova u maternici ni cestog pipi,pa zbog toga se nadam da c ebiti nesto

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiarad ne moze nas boliti sve isti dan,mislim da to dali je bolilo 4.5.6... dan nije toliko bitno,jer sve smo razlicite,i o puno stvari nam ovisi kad ce nam se ugnjezditi bebe,bitno je da je to takva vrsta bola,jer kod mene toga u prvom postupku nije bilo ,ni slico kao sada,ni bolova u maternici ni cestog pipi,pa zbog toga se nadam da c ebiti nesto
    i to mi je jasno, samo kad bi to barem negdje strucno pisalo pa da i mi neznalice znamo.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i to mi je jasno, samo kad bi to barem negdje strucno pisalo pa da i mi neznalice znamo.
    Znam draga i ja bi da nam svi koji su imali pozitivnu betu opisu kako su se osjecali tada,sta su primjetili,po cemu su mislili da je to,to,jer bi nam to puno pomoglo,bar se nadam.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene je bolilo od punkcije pa sve do 6 tt. Ponekad je bol bila tak jaka da sam se sva preznojavala.Bolilo me konstantno a najgore je bilo kad sam trebala mokriti tada sam imala osječaj da će mi bol razoriti utrobu.Vremenom je postalo lakše dok nije skroz popustilo.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mene je bolilo od punkcije pa sve do 6 tt. Ponekad je bol bila tak jaka da sam se sva preznojavala.Bolilo me konstantno a najgore je bilo kad sam trebala mokriti tada sam imala osječaj da će mi bol razoriti utrobu.Vremenom je postalo lakše dok nije skroz popustilo.
    Sonja, hvala. Da barem znam da zbog toga mene boli. evo nocas opet. sada je malo lakse, ali imam osjecaj kao da imam kamen u trbuhu i tezak je kao veliki veliki trbuh. Moram priznat malo mi je lakse. jos 3 noci odspavam i vadim betu....

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I mene je ovaj zadnji put bolilo, točno ovako kako sonja opisuje. U prijašnjim postupcima nisam nikada ništa osjetila. Ali mislim da nema ravila, da svatko drugacije reagira, pa cak i iz postupka u postupak...

Kiarad, ma za čas će proći ta tri dana. I nadam se lijepom rezultatu

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure moje čitam vas i smješkam se.. ja sam po tom stalnom piškenju i skužila da sam trudna.. to je to! i ja sam imala tu identičnu bol kako opisujete i piškila svakih 20min( sad sam bubnula) to nije od utrića makar netko i to kaže.. joj kako sam sretna ! sve ste mi trudne JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure moje čitam vas i smješkam se.. ja sam po tom stalnom piškenju i skužila da sam trudna.. to je to! i ja sam imala tu identičnu bol kako opisujete i piškila svakih 20min( sad sam bubnula) to nije od utrića makar netko i to kaže.. joj kako sam sretna ! sve ste mi trudne JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!
    e znas kaj? ak nisam trudna duzna si mi rucak, onaj koji sam ja tebi duzna, a ak jesam eto mene k tebi da platim rucak. bas me briga.
    i opet vadim betu na petak...kaj si ti isla vadiit kako ti je rekao ili ranije?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

išla sam kako mi je rekao..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

išla sam kako mi je rekao..
    htjela sam te jos samo pitat, jel se sjecas mozda, meni jutros kada se zelim malo protegnuti trbuh jako zateze, kao da mi je koza tjesna.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A tko bu meni duzan rucak ak nisam trudna? Kiara,sto ne spavas? Ja sam nocas odvalila u komadu,cak se nisam stoput dizala na wc,lezim otkad sam se digla pa ne boli. Ja pak betu ponovno imam u ponedeljak

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A tko bu meni duzan rucak ak nisam trudna? Kiara,sto ne spavas? Ja sam nocas odvalila u komadu,cak se nisam stoput dizala na wc,lezim otkad sam se digla pa ne boli. Ja pak betu ponovno imam u ponedeljak
    o dobro jutro! sva sreca da ste tu jer cu poluditi od dosade. nisam spavala u komadu, par odlaska na wc i u 5 opet bol. za popiz. budem te ja castila sa onim znas kaj ti se jelo neki dan i onda mozda odemo i na rucak. samo ti dodi....ja bi se voljela druziti sa vama curama ali svi su tak nekak stidljivi. ionak od mojih cura me nitko ne kuzi kao sto ni ja svoju frendicu koja ima dijete ne kuzim, jednostavno se nemamo kaj razgovarat.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joj,draga,vec sam ti rekla,mi se s pun kufer frendova vise nemamo o cem razg a dan prije transfera sam jednom cak rekla
    Da odj... i bas sam bila poslije ponosna na sebe! Tko nije prozivio, cak i da se trudio,ne moze nas razumijeti

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da to je istina .. teško možeš pričati s nekim da te istinski razumije, to može samo netko tko je prošao sve ovo..
    drugi te evenutalno kao pokušavaju razumjeti ali te ustvari samo žale..

ja vas sve častim samo vi meni budite trudne!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da to je istina .. teško možeš pričati s nekim da te istinski razumije, to može samo netko tko je prošao sve ovo..
    drugi te evenutalno kao pokušavaju razumjeti ali te ustvari samo žale..

ja vas sve častim samo vi meni budite trudne!
    al me je sad Geceta nasmijala. bravo za tebe!!!!
    Tiki, daj mi please odgovori jel i tebe trbuh zatezao kao da ti je koza tijesna, to osjetim kada se ispravima.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da sad sam se sjetila da ti nisam rekla.. je je i koža me svrbila .. osobito ako si mršava kao ja naravno da zateže..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Heh,ja s tim nemam problema

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da sad sam se sjetila da ti nisam rekla.. je je i koža me svrbila .. osobito ako si mršava kao ja naravno da zateže..
    thanx

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice kad dodjem u ZG zajedno ćemo ih častiti ručkom samo neka one nama budu trudne

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sonja ali i mi ćemo biti trudne tad važi?

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sonja ali i mi ćemo biti trudne tad važi?
    Draga ja se nadam da ću tada već biti u 4-5 mjesecu trudnoće a naravno da se podrazumjeva da ćeš do tada i ti bit trudnica jer bez toga neću ni da pričam sa tobom )))

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jao koja sam ja glupsonka.. opće ne čitam šta piše.. sorry..
    ali nema veze stoji moja rečenica biti ćemo trudne nije bitno koja koliko.. joj al se tješim sama sebe..pa to je prestrašno..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Natempirat cemo taj rucak-kavu-kremsnite za svibanj,lipanj taman budemo sve trudnice!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natempirat cemo taj rucak-kavu-kremsnite za svibanj,lipanj taman budemo sve trudnice!
    Uhh ne spominji mi Samoborske kremšnite i kebab Inaće zadnjih mjesec dana ne jedem skoro ništa,bukvalno živim na juhi i mineralnoj ali mislim da bi to dvoje mogla pojest

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja ne znam koji je meni vrag,meni se jedu vec 2tj!!ludacki!!! a sta ti je tak lose da si na toj "dijeti" ili ti se sam gadi sve? sorry kaj zabadam nos

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne znam koji je meni vrag,meni se jedu vec 2tj!!ludacki!!! a sta ti je tak lose da si na toj "dijeti" ili ti se sam gadi sve? sorry kaj zabadam nos
    NE brini,ne zabadaš (samo se nadam da nismo pretjerale pa da nas moderatori ne ukore) Imam užasne mučnine po cijeli dan (osim kad spavam) i povračam.Sve mi se gadi od hrane,kuhinje,mirisa itd.....(ponekad se pitam zašto T zovu i blaženo stanje kad je meni trenutno sve drugo osim toga).

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ajoj,nadam se da ce ti uskoro proci

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

prije nekoliko dana podijelia sam s vama da osjećam neki neobičan osjećaj u donjem dijelu trbuha, nisam vam točno znala to poisati ali nekako sam imala feeling da bi to moglo bi to....BINGO!...beta jučer 719 (15dnt, vraćene 2 trodnevne mrve)
    cure držim fige!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ovdje čestitam od srca! uživaj u svojoj trudnoći i nek ti sve bude školski ..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cestitam!! ja sam danas tuznjikava jer me ne boli:/ nista ne osjecam,osim sto tulim svako malo bezveze

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

zipica čestitam, ja danas 6dnt, jučer nikakvi bolovi a danas onako malo bolucka,??
    jedva čekam vađenje bete, ubija ta neizvjesnost..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •