Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni ustvari nikad kao kriterij odabira nije bio kako će djetetovo ime izgovarati u inozemstvu.
    Živimo u Hrvatskoj i bitno mi je da ime odgovara tome gdje živimo, a ako će dijete jednog dana živjeti u Africi ili Americi super, ako će mu biti ok, sasvim svejedno da li je zove Damir ili John.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni su nadimci načelno super. od mog imena ih se može izvesti milijun i neki su mi simpatični, neki idu na živce, pa se ni ne odazivam na njih.
    moj stariji je Tin i mislila sam da neće imat nadimak, ali on je svima Tinček, Tinko, a svojim dečkima je Tinac.
    Mlađi je Joško, dalmatinskoj strani familjije Jole, naravno, ostalima Joke (makar je i to dlmatinsko), a ja ga zovem Jokica jer je on sav takav-mali, mazni, slatkiš.

Moja mam je Dubravka Lucija . ćitav živort Duuuuda(slavonka) ili Luce. oba imena su mi predivna i baš joj pristaju.

ali u biti sve mi je džabe, kad nas sve, čitavu familju nitko ni ne zove po imenima nakon što nam čuju prezime. - staro dalmatinsko, puno suglasnika i strašno grubo. ajme

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ustvari nikad kao kriterij odabira nije bio kako će djetetovo ime izgovarati u inozemstvu.
    Živimo u Hrvatskoj i bitno mi je da ime odgovara tome gdje živimo, a ako će dijete jednog dana živjeti u Africi ili Americi super, ako će mu biti ok, sasvim svejedno da li je zove Damir ili John.
    Tesko da ce mu biti svejedno. Dosadi, vrlo brzo, kad moras slovkati ime svaki, ama bas svaki put kad ga izgovoris, a da te uz to jos nitko, nikada ne nazove tvojim imenom, vec nekakvim zbrckanim glupostima. I to cak kad im preko nekoliko puta kazes kako se ime izgovara. Racuni, dokumenti, raznorazni sluzbeni papiri... sve vracam na ispravak. A ne zovem se bas tako cudno ili komplicirano i ime mi sadrzi iskljucivo slova (komada cetiri) engleskog alfabeta.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Tesko da ce mu biti svejedno. Dosadi, vrlo brzo, kad moras slovkati ime svaki, ama bas svaki put kad ga izgovoris, a da te uz to jos nitko, nikada ne nazove tvojim imenom, vec nekakvim zbrckanim glupostima. I to cak kad im preko nekoliko puta kazes kako se ime izgovara. Racuni, dokumenti, raznorazni sluzbeni papiri... sve vracam na ispravak. A ne zovem se bas tako cudno ili komplicirano i ime mi sadrzi iskljucivo slova (komada cetiri) engleskog alfabeta.
    I get you sister! Ali tko se ne bi čudio na ime Kaae? just kiddin'!

moj mali se baš uzvrpoljio u trbuhu, da gledam na koje ime trza, pa da tako odlučimo?

apropos univerzalna imena, ja znam dečka koji se zove Evelin. njegovoj se mami to jednostavno jako sviđalo i iako je rodila sina, njoj je to pasalo. sad čovjek živi u Austriji i redovno je vrlo čudno, kada se negdje službeno predstavlja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •