Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

miga24 ako curici daš ime poput Marina, Martina, Kristina, Ivana, Gordana, Marija i sl. bit će vrlo rijetko u njenoj generaciji. Sad bi svi htjeli biti originalni zato jer su imali uobičajeno ime pa onda opet ima tisuće Lara, Zara i Sara.
    Npr. i prije nego sam rodila prije 21 mj pa do sad ne sjećam se da sam primijetila da se rodila koja beba s imenom moje mlađe cure u našem rodilištu. Zabavno mi je čitati imena rođenih beba pa to uvijek pogledam. A ima totalno uobičajeno ime popularno u 80-ima.
    Posljednje uređivanje od Sirius Black : 21.02.2012. at 10:31

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    miga24 ako curici daš ime poput Marina, Martina, Kristina, Ivana, Gordana, Marija i sl. bit će vrlo rijetko u njenoj generaciji. Sad bi svi htjeli biti originalni zato jer su imali uobičajeno ime pa onda opet ima tisuće Lara, Zara i Sara.
    Npr. i prije nego sam rodila prije 21 mj pa do sad ne sjećam se da sam primijetila da se rodila koja beba s imenom moje mlađe cure u našem rodilištu. Zabavno mi je čitati imena rođenih beba pa to uvijek pogledam. A ima totalno uobičajeno ime popularno u 80-ima.
    Doduše ima i u tome nešto, pogotovo za ova imena koja si navela . A i za ova druga imaš pravo - nešto sve popularna kratka imena danas (sve nešto 3 do 4 slova). Od beba u zadnjih dvije godine ovo su imena s kojima sam se susrela - Lana, Leo, Tea, Borna, Nina, Nika, Roko, Noa, Lara, Fran, Luka, Kai, Ema, Pia i Marija (najduže). Eto imala sam čak i malu neugodnost u parku - zaderem se ja Tia i isto se zadere žene blizu mene. Ženi dotrči slatka curica od koje dvije godine i ova mi se nasmiješi kao - i vaša se curica tako zove?, a meni dotrči moj pas...Moram li spomenuti da se ženska prestala smijati...
    Posljednje uređivanje od miga24 : 21.02.2012. at 16:59

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto imala sam čak i malu neugodnost u parku - zaderem se ja Tia i isto se zadere žene blizu mene. Ženi dotrči slatka curica od koje dvije godine i ova mi se nasmiješi kao - i vaša se curica tako zove?, a meni dotrči moj pas...Moram li spomenuti da se ženska prestala smijati...
    a baš je lijepo ime, i za curicu i za psa.
    inače, upravo mi Zrinka vrlo prijeteće sjedi pred monitorom

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    leonisa, ti bi sada trebala uzeti neko zvučnije ime
    Lea je nježno, palačinkasto, mazno... sada daj neko koje ima r u sebi
    Meni je Lea baš onako... kao s attitude, jako neko ime, lavica, kratko i jasno, nema zezanja s Leom. tako meni zvuči.
    a ženska imena s r zvuče mi onako, opasno, ali pozitivno.
    Rebeka, Tara, Nora

inače, nakon aprinog komentara još neki dan, silno me zanima kako se leonisa zove...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •