Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dali mi netko može reči dali se na Firulama vadi AMH i koliko dugo se čekaju nalazi. U poliklinici Analiza se čekaju misec ipo dana a to mi je predugo. Jer kroz 20-tak dana moram u Cito na dogovor za 4mj sa svima nalazima.

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Prije svega veliki pozdrav svim suborkama, nova sam na forumu i moram vam reći da ste nama novima puno pomogle sa svim imformacijama koje smo ovdje pročitale. U 6 misecu sam se upisala u CITO-u u dr.P za MPO preko HZZO za 3 misec 2012 i evo dočekala sam ga. Pridružujem se svim pohvalama za tim CITO ja imam samo dobra iskustva sa njima. Kećem sa Femarom pa ćemo vidit kako dalje...

Što se tiće AMH vadila sam ga na firulama i sestra mi je rekla da krv obrađuje 5 u mjesecu (a baš tada sam ja vadila) i da će mi rezultati bit za tjedan dana i tako je bilo!

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Dali mi netko može reči dali se na Firulama vadi AMH i koliko dugo se čekaju nalazi. U poliklinici Analiza se čekaju misec ipo dana a to mi je predugo. Jer kroz 20-tak dana moram u Cito na dogovor za 4mj sa svima nalazima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •