-
mačkulina 
slavonka 1 bila je tu jedna cura prije par stranica,čija je beba imala veliki NN, AC je bila uredna, beba je kad se rodila imala samo estetsko zadebljanje na stražnjem dijelu vrata koje se postupno povlači. ja sam bila kod dr Kosa na AC, uredno odrađeno, nalaz iz Postojne sam čekala 12 dana. osobno mislim da je dr koji je radio AC odmah trebao ponoviti vađenje jer se odmah i vidjelo kakav je uzorak. da li sad netko može utvrditi radi li s etu o analizi majčinih ili bebinih stanica ? da li se sad upuštati ponovo u zahvat? pitanje je tko bi ti to sad radio, jer bi se radilo o danima za ev.pobačaj ako postoji razlog. sa 20 tt već bi se na 4d uzv dobro vidjele bilo kakve anomalije povezane sa trisomijama, za to je Kos ekspert ( mojoj kolegici je to uočio čim je došla sa 16tt na AC, indikacija su bile samo godine, AC je potvrdila uzv nalaz). s druge strane ono što je mene natjeralo na AC (osim 1 T sa trisomijom i godina, za svaku sam T planirala posebno-ako bude uzv indikacija idem,ako ne bude ne idem) je podatak koji mi je dao i moj gin i Kos, a to je da se 20-25 % anomalija vezanih uz kromosomske greške ne mogu uočiti ni najboljim uzv, a to mi se u usporedbi sa 1% rizika od zahvata učinila ogromna razlika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma