Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
    evo upravo sam ovo rekla svojim postom.
    te radionice su puno znacile meni. da bi bitno utjecale na moje dijete trebale su biti cesce, znam da bi ih tesko ugurali raspored, ali dobile bi prioritet. da su bile 1x tjedno mi bi isli i mislim da bi tada mogla napisati da su podjednako koristile i mojoj kceri.

ne zelim da ovaj divan i koristan topic sad napadnu oni koji citaju ove nase prepiske sa skepsom, jer je divno sto imamo TS, ali ovo sam jednostavno morala napisati.
    Hibiscus, nadam se da se ne osjećaš napadnuto. Dobro je da si svoje iskustvo i mišljenje podijelila s ostalima. Ne moramo svi o istoj stvari misliti jednako niti nam je iskustvo s istim stvarima nužno jednako. A nisu ni potrebe naše djece za pomoći koju mogu dobiti u tim radionicama iste. Nekome je dovoljan savjet iskusne i dobronamjerne prijateljice ili podrška obitelji, a nama to nije bilo dovoljno - trebala nam je pouka i podrška stručnog tima. Meni su isto jako koristile roditeljske radionice, zbog svega što sam tamo naučila od stručnjaka, ali i zbog komunikacije s roditeljima u sličnoj situaciji. Rad s roditeljima daje brže, neposredno vidljive rezultate, no rad s djecom je, po mome mišljenju, važniji, ali za to je potrebno mnogo više vremena. Tu ništa ne ide na brzinu.

Meni ne smetaju skeptični komentari koji se ovdje znaju pojaviti - tu smo da razgovaramo. A one zlobom motivirane ostavljam njihovim tvorcima.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hibiscus, nadam se da se ne osjećaš napadnuto. Dobro je da si svoje iskustvo i mišljenje podijelila s ostalima. Ne moramo svi o istoj stvari misliti jednako niti nam je iskustvo s istim stvarima nužno jednako. A nisu ni potrebe naše djece za pomoći koju mogu dobiti u tim radionicama iste. .
    ne osjecam se napadnuto a ovo boldano je jako bitno.
    htjela sam samo napisati mamama kojima je TS iz bilo kojeg razloga nedostupna, da se raspitaju u svojoj sredini za dobre radionice (sportske, likovne, literarne, dramske, muzicke...) i da osluskuju svoje dijete i pomognu mu u izboru "terapije".

nama je najvise pomogao sport, njena preosjetljivost na dodir, buku i grubost se vremenom istopila u dobroj atmosferi kluba, a da ne kazem da se pocela dobro nositi sa porazima i prihvaca da ne moze svaki put njena ekipa pobijediti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •