Pokazuje rezultate 1 do 50 od 272

Tema: Žena od pomorca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj SaraRi prvotno napisa Vidi poruku
    -> mimi 25, jel ja to vidim jos jednu bebicu??? Cestitam na trudnoci

Uf, ja kasnim, i ja sam dobila prvo dijete kao i ti, u 11mj 2009g, a ti vec druga trudnoca od onda hahahaha, bravo bravo vidi se da vam je bilo lijepo kada je bio doma

čestitke mimi!!

ja se danas čula sa svojim,pa sam happpyyyy!!! evo ga na vezu u new orleansu...baš smo se lijepo napričali..nama prošlo 2 mjeseca ,sad pomalo idemo silaznom putanjom...

večeras sam noćna,ima da me gledaju i pitaju se što mi je, stalno se smješkam od sreće

nama su zračne luke: Ronchi (bila tamo zadnji put nakon duuugo vremena) Brnik (rijetko) i ofcors Zagreb najčešće...sve su mi jednako drage kad treba ići po njega...

inače ima plaćeni prijevoz,ali ga koristi samo kad odlazi...

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa Vidi poruku
    evo ga na vezu u new orleansu...
    A moj će sutra biti tamo
    I ići će u jeftini američki šoping, već danima sastavljam listu

Inače, mi nemamo problema u komunikaciji, svakodnevno smo u kontaktu. Ponekad i to bude zamorno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    A moj će sutra biti tamo
    I ići će u jeftini američki šoping, već danima sastavljam listu

Inače, mi nemamo problema u komunikaciji, svakodnevno smo u kontaktu. Ponekad i to bude zamorno
    Slažem se i ja, što se tiče svakodnevnog komuniciranja. Ja sam s dragim svaki dan na mailu ili me nazove... Zamorno je nekada kada ga moram tješiti, a više ni sama ne znam što bih mu rekla jer je i meni jako teško. Nastojim ga utješiti, ali više nemam riječi, sve se vrti u krug... I sve stvari koje se kod mene događaju su bezvezne pa mu nemam što puno ni pričati... A on meni još manje hehe,...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nastojim ga utješiti, ali više nemam riječi, sve se vrti u krug... I sve stvari koje se kod mene događaju su bezvezne pa mu nemam što puno ni pričati... A on meni još manje hehe,...[/QUOTE]

...da,da, tako on meni zna reći, daj pričaj što se tu događa, a ja stanem i mislim...što da mu pričam? dan prođe, napravim 100 stvari,ali ništa tako bitno da bi mu pričala, a kod njega je svaki,a li svaki dan isti. Ipak, uvijek se nađe nešto o čemu bi pričali. ako ispucamo sve, onda se gledamo preko kamere i smijemo jedan drugom, ma čemu riječi uopće

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj gracia prvotno napisa Vidi poruku
    Nastojim ga utješiti, ali više nemam riječi, sve se vrti u krug... I sve stvari koje se kod mene događaju su bezvezne pa mu nemam što puno ni pričati... A on meni još manje hehe,...
    ...da,da, tako on meni zna reći, daj pričaj što se tu događa, a ja stanem i mislim...što da mu pričam? dan prođe, napravim 100 stvari,ali ništa tako bitno da bi mu pričala, a kod njega je svaki,a li svaki dan isti. Ipak, uvijek se nađe nešto o čemu bi pričali. ako ispucamo sve, onda se gledamo preko kamere i smijemo jedan drugom, ma čemu riječi uopće[/QUOTE]

Većini nam je tako Gracia. Ovdje se kod mene događa puno više stvari, ali ništa vrijedno spomena. Ugl.moje obaveze, fax, a ne želim ga zamarati s tim jer je i meni dosta svega.Ipak sve se vrti oko tješenja, jer čim on počne kukati ja ga nastojim utješiti.. Nije lako svaki dan tako, al držim se

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa Vidi poruku
    ,sad pomalo idemo silaznom putanjom...
    Hvala na cestitkama.
    Ha ha ha, ovako i mi zamisljamo vrijeme dok ga nema, kao neki graf koji u sredini vijaja dojde na vrhunac i onda silazno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •