Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma dajte, rola wc papira u prosjeku kosta 2 kn, pa i da ode jedna dnevno to je 60kn mjesecno. Nije neki turbo trosak.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dajte, rola wc papira u prosjeku kosta 2 kn, pa i da ode jedna dnevno to je 60kn mjesecno. Nije neki turbo trosak.
    Slažem se s ovim, nije toliko u pitanju trošak, koliko mi je smiješna količina koju potrošimo (mi doma).
    Koristili smo prije žutu Zewu, a sad iz Lidla (još mi je bolji).
    Nismo toliko veliki seronje, koliko je netko spomenuo.
    Jednostavno i dijete i ja trošimo veliku količinu. Pogotovo kad brišem djetetu guzu, nemrem si zamisliti da uprljam ruke, jelte s govnom. Naravno da ih poslije operem, ali bez obzira, ne volim govna.

Imamo i malog psa, pa puno puta treba i za njim nešto prebrisati, pa uzmem wc papir, pa ne kupujemo onaj papir za kuhinju, pa obrišem s wc papirom, kad se npr. prolije voda od vodenih bojica i tako nešto.
    Uglavnom ode.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sama trošim wc papira koliko i ostali ukućani. Puno mokrim zbog lijekova za tlak , dakle puno se brišem, stolicu imam u prosjeku 2 puta dnevno i eto. Definitivno nisam u rangu s onima koji imaju stolicu 2 puta tjedno i piške 1-2 puta dnevno .

Pa mi je to slično kao i usporedbe štednje sa ljudima čiji prihodi višestruko premašuju moje rashode i minuse .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •