Citiraj zasto_bas_mi prvotno napisa Vidi poruku
Boss, oni su trebali da probaju i sa tim nepokretnim. Ja sam citala na jednom sajtu da neki spermatozoidi, ako su ostavljeni na sobnoj temperaturi, tek nakon 24 sata pocnu da mrdaju. Pitala sam nasu sestru da li ce ostaviti nase nepokretne 24 sata, ona je rekla "nece, probace odma, bitno je samo da imaju glavu jer u glavi se prenose sve gene". Radice ICSI je li tako?? Da li su oni pregledali bas svo tkivo kad su vam javili da imaju samo ta dva??
Koliko si ti imala jajnih i da li ce njih zalediti???
oni ce opoditi sve sa tim sto imaju, nema zaledjavanja sve iskoristice. oni nisu pregledali tkivo vec samo u tecnosti sto su nasli, a mi kad smo otisli onda su nastavili da pregledaju tkivo, a taj jedan se pojavio odmah na prvu , a posle sam cula da imaju jos jednog , a tek kad smo mi otisli oni su ostali onda da pregledaju sve i tkivo koje nisu pregledali. e sad sto se tice nepokretnih oni neznaju koji je ziv a koji nije tako da ce na blef da ih uzimaju, bar sam ja tako skontala , a i znam da od tog nepokretnog ako pogode pravog moze doci do oplodnje. evo sad bas pricala sa djevojkom koja je trudna od nepokretnog spermatozoida. a o jajnim celijama niko mi nije rekao ni koliko ih je izvadio niti kakve su, valjda ih je bilo dosta a oni su se svi preokupirali spermicima, a znam i da ih ne zaledjavaju vec ce ih sve oploditi stim sto imaju.