Draga moja,nista me vise ne boli vec ovakve vijesti.,
tako sam se nadala da si nasa trudnica,nemam rijeci utjehe koje bi te utjesile,jel ih nema ovo je tvoja bol,strasna i nadam se da se nikad vise nece ponoviti.Draga moja ipak ste dosli do embrija i bila s sa bebi bar neko vrijeme.Uspjeh je velik da je tvom muzicu sa visokim fsh i sertoly stanicama nadeno spermica, ti si nasa nada da ipak postoji sansa da se nesto nade i dode do et-a.Oporavi nam se ,uz tebe smo i hrabro dalje cim prije mozete.Puno pusica i zagrljaja
![]()
Hvala vam puno svima na podrsci.
Trudim se da budem jaka i da razmisljam sta dalje, a telo mi bukvalno drhti.
Definitivno nam treba pauza od svega ovoga bar koji mesec da dodjemo malo sebi, pa ce mo da vidimo sta dalje.
Muz je OK i sa donaciom koliko mi se cini, ali kad smo bili ovako blizu mozda vredi pokusati bar jos jednom. Ja bih nasu bebu. Znam da trazim puno obzirom na nase okolnosti, ali sigurno me svi ovde razumeju.
Nemamo nista zaledjeno i ne znam da li je i previse da ide jednom na TESE i drugi put na Micro TESE, to bi bile 3 operacije.
Je li mislite da je mnogo?
Samo vi možete donijeti odluku da li pokušati još jednom mycroTese. Ja sam prije odluke da idemo na prvu mycroTese (ako je to uopšte to u Pragu) pitala doktore o posljedicama po zdravlje mm, ali oni nam nisu precizno ogovorili. U fazonu svaki ubod ostavlja ožiljčano tkivo. Jedino mi je moj ginekolog rekao da on ne bi savjetovao više zahvata. U svakom slučaju mislim da je najbolje pitati doktore koji su vam već radili operacije za mišljenje. Ja lično koliko god želim dijete ne bi dovela u pitanje zdravlje mm, ali opet to je moje mišljenje.