Pokazuje rezultate 1 do 50 od 613

Tema: Moje iskustvo placentofagije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    I zato ja pitam gdje je granica povratka "iskonskom".
    Ne za jednu osobu, unutar svoja 4 zida, nego do kuda ćemo ići u povratku onome što su radili naši preci (uključujući i one iz Muzeja krapinskog pračovjeka).
    I znam da nije usporedivo (bar meni nije dugogodišnje dojenje i PKK sa placentofagijom), ali baš me zanima hoćemo li za par godina imati mainstream topike ili bar one podrškaste na temu placentofagije.
    Ne zgražam se i ne smatram ništa nemogućim i neprihvatljivim (bili su mi i platneni ulošci i MC odbojni), ali baš me zanima jel idemo u tom smjeru.
    Zanimljiv mi je ovaj topic. Ja mislim da se razdvajamo na dvije polutke - jedna "Iskon", a druga "modernizam extreme", a ovi koji bi srednjim putom se pitaju ??? i ne nalaze se nigdje, ko Woody Allen u Hannah i njene sestre.... dobro, opet se negdje našao, pa tako ćemo se i mi svi.

Ja nisam za mitsko i mistično, tj. meni je to sve ono... placebo... "opijum za mase", ali na kraju, svako ima svoj "opijum", tj. ne zanima me toliko taj đir "Korijena", ali već je poznat moj virtualni lik.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.04.2012. at 14:56

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimljiv mi je ovaj topic. Ja mislim da se razdvajamo na dvije polutke - jedna "Iskon", a druga "modernizam extreme", a ovi koji bi srednjim putom se pitaju ??? i ne nalaze se nigdje
    zašto bi se trebalo negdje naći?
    Meni par ljudi koji će konzumirati posteljicu ne predstavljaju trend, niti sveopći povratak korjenima. To je njihov eksperiment u kojem ne vidim zla. Ali iz nekih komentara kao da se osjeća strah da će nas par takvih objava na netu, ili nedajbože podrškasti topic za placentofage na rodi sve zajedno povući u bezdan kamenog doba

Ja pak mislim da stvar nije toliko ozbiljna

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    zašto bi se trebalo negdje naći?
    Pa zato jer svako od nas radi izbore - jest/nejest posetljicu... recimo .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •