Stranica 57 od 95 PrviPrvi ... 747555657585967 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    ima jedan kipić kod nas u crkvi u koji sam stalno gledala i mislila - evo me, sve znaš, i kako sam i što želim ... sad gledam u taj kipić i taaako sam sretna i isto mu ništa ne govorim, samo pomislim kao i onda - evo me, sve znaš i hvala
    Ni ja nemam običaj moliti boga da mi ispunjava želje poput zlatne ribice i zato bih i ja kao i ti samo sjedila i razmišljala kako On zna kako mi je i što mi treba. Međutim, za drage i bliske osobe sam se često molila.............sada se bojim da neću moći istovremeno i imati dijete i tu dragu osobu.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    nazalost sa sa teme "trudnoca nakon MPO" se prebacivam ovdje....kod mene je jos sve frisko, ali moram pisat , moram se nekom otvorit ....
    i ja sam mama jednog anđela , male toliko zeljene curice koja nas je napustila u 21tt
    desilo se u nedjelju ....jos je friska bol...
    ne prica mi se sa obitelji, ni s kim..mobitel je ugasen rekla sam da mi ne dolaze i ne zovu me...
    mislim da bi s vama mogla razgovarat , zato sam tu...
    Ajme Crvenkapice, zar i ti? Tako mi je žao da ti ne mogu riječima opisati . Meni je mjesec dana prošlo kao u magli i moram ti reći da nije prošao niti jedan jedini dan a da nisam zaplakala. Ni ja nisam željela nikoga ni vidjeti ni čuti, ali sada imam potrebu za nekim ljudima jer ću inače poludjeti u kući.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Klari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje ok....

Crvenkapice bas mi je zao sto si nam se pridruzila,citala sam te na drugim temama,sve je jos uvijek svjeze i boli zato pisi bice ti lakse,mi smo tu za tebe,nakako bude covjeku lakse kad isprica svoj bol,drzi se

luna09 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Patik,to sto pricas o brizi drustva i okoline za roditelje andjela i pruzanju strucne pomoci kod nas ne postoji.Pomoc ces dobiti ako je trazis.Ja sam je potrazila tek posle tri meseca kad sam videla da ne mogu da se izborim sa tim bolom,kad sam videla da tonem.Mnogo znaci u takvim momentima dobiti pravu pomoc.
    Klarita molimo se sutra za tvoju bebicu i tebe da sve prodje u najboljem redu!
    Nina70,srce ostaje slomljeno ali nastavlja da zivi i kuca.Danas je mnogo drugacije nego pre 3 ili dve godine.Boli ali ja znam da zivim sa tim,srecna sam majka jednog decaka i nisam stalno tuzna ili uplakana.To mora zauvek da ostane u nama jer je sve to deo nas.Ovde sam da na neki nacin pomognem mamama andjela da nadju put kroz pakao koji sledi posle gubitka deteta,da im dam nadu ako mogu da zivotu nije kraj,da moramo ziveti,da mozemo ponovo biti srecne i da nam srca ponovo mogu biti puna.Sad sam u posebnom raspolozenju pred porodjaj pa me je stigla moja bol ali kao sto rekoh sad znam da se nosim sa tim.Nadam se da ces i ti draga nina uskoro ponovo krenuti u borbu i da ces naci utehu u detetovom zagrljaju.
    Crvenkapice,jako mi je zao sto si dobila pa izgubila svoju srecicu.Pisi o svemu,znamo na zalost kako je i razumemo sve sto osecas u ovim crnim danima kroz koje prolazis.Tu smo da te cujemo i razumemo.Budi jaka i samo polako dan po dan.Javi se,olaksaj dusu

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Luna, znam da će vrijeme učiniti svoje, ali sada bih najradije zaspala i probudila se tek kad se rane malo zaliječe i tupilo nestane.
    Taman mi se učini da sam malo bolje nego jučer i onda nam stigne nova mama anđela.
    Mačkulina je napisala da je netko rekao da "svatko može biti majka djeteta, ali da samo odabrane postaju mame anđela" Voljela bih vjerovati u to, ali ja po ničem nisam posebna osim što mi sve ide nizbrdo.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

klarita, salje ti hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra. javi nam se cim bude moc

crvenkapice, jako mi je zao ........

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

crvenkapice , ja ti poslala pp da dođeš na našu temu a ti si se već javila..
    znam da tvoju bol ne može ublažiti sada ništa , kad skupiš snage podijeli s nama što je bilo ..
    pratila sam te od pozitivne bete skroz.. tako sam tužna zbog tebe..nikada neću shvatiti zašto je to tako moralo biti ..

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja jednostavno više ne mogu! Ovo je jednostavno preteško. Nemam snage više za svakodnevnu borbu. Kad bi život bio igra sada bi bio trenutak kada bi se predala i izgubila.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tvoja sjena, da li si potražila pomoć liječnika?

Depresija je prava bolest i teško se sam izvući iz nje.

Potpuno ti vjerujem kad kažeš da više nemaš snage za dalje, ali...vjerojatno imaš oko sebe ljude kojima je stalo do tebe, ljude koji su beskrajno tužni zbog tvoje tuge.

Nismo sve iste, neko lakše preboli gubitak, netko teže, a netko preteško ili nikako.

Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje, sigurno još neko dijete čeka na tebe da mu postaneš mama. Molim te, nemoj odustati od nade, život je samo jedan, nekome teži ali može se. I vrijeme liječi, vidjet ćeš...

crvenkapice, teško mi je naći riječi koje ti mogu napisati. Tu smo, znamo što znači gubitak, mislim na tebe.

klarita,

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tvoja sjena, poslušaj Beti i one koje su to proživjele i preživjele prije nas.
    I meni je strašno u ovo blagdansko vrijeme. Svi se raduju Uskrsu, a ja plačem. Što je najgore bliži mi se i pravi termin poroda tako da agoniji nema kraja. Ipak nadam se da ću u svibnju krenuti naprijed i da će bol biti malo manja....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

novi dan i nova tuga, svakim danom sve gore i gore
    citala sam neke postove vase , tesko je sve to citat , ja sam morala rodit u 21tt a neke od vas i kasnije , uzas, neke bebe su umrle poslije poroda
    meni je toliko tesko kad svane dan , zapitam se sto danas, kako cu ovaj dan izdrzat?
    ja nisam imala nesto velik trbuh i sad je skoro pa i nestao, skoro pa ravan, bojim se ga dodirnit....
    u trbuhu osjecam neke leptirice kao na pocetku trudnoce kad sam mislila jesul crijev aili bebica , sad su samo glupa crijeva
    pijem masu nekih tableta za ovo ono, ja to u biti nista ne pratim vec mi muz ko djetetu od godinu dana daje, meni je mozak jednostavno djelomicno iskljucen...

sto se tice vjere , ja sam vjernik , nisam nesto isla u crkvu ,u trudnoci nisam nikako zbog straha od prehlade i sto sam morala mirovat ali dobro molila sam se svakodnevno Bogu za svoju mrvu, moja molitva je bila uvijek ista " Boze cuvaj moju mrvu , ne dozvoli da joj se ista lose desi, cuvaj je od bakterija, infekcija, pomozinam da izdrzimo do termina , ne dozvoli da se nesto izkomplicira da dođe do ranijeg poroda , molim t eBoze uslisi moje molitve , Gospe moja dala si mi moju mrvu nemoj mi je uzet pomozi nam da izdrzimo do kraja "
    to su bile moje molitve svaku noc prije spavanja

moj najveci strah u trudnoci je bio prijevremeni porod, kazu prvo tromjesjecje najopasnije , ja sam se toliko bojala drugog
    kad procitam d aje neko izgubio bebicu u 20, 21, 22, tj. sva se preznojim , inaa forumasica sa potpomognute je izgubila isto u tim tjednima bebu , toliko me je bilo strah ,
    i da se meni to isto desi ....da mi Bog to ucini , ja sam isto ljuta na Njega
    zasto mi je dao trudnocu poslije 6 godina patnje i uzeo u 21tt ???
    zasto mi je priustio tu bol?
    Uskrs je ja ga ove godine prvi put u zivotu ne slavim,ne zelim!
    kaze mama napravit ce kolac , obojat jaja , NE ne zelim....
    radovala sam se Bozicu sa svojom curicom i opet to necu imat

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    tvoja sjena, da li si potražila pomoć liječnika?

Depresija je prava bolest i teško se sam izvući iz nje.

Potpuno ti vjerujem kad kažeš da više nemaš snage za dalje, ali...vjerojatno imaš oko sebe ljude kojima je stalo do tebe, ljude koji su beskrajno tužni zbog tvoje tuge.

Nismo sve iste, neko lakše preboli gubitak, netko teže, a netko preteško ili nikako.

Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje, sigurno još neko dijete čeka na tebe da mu postaneš mama. Molim te, nemoj odustati od nade, život je samo jedan, nekome teži ali može se. I vrijeme liječi, vidjet ćeš...
    Hvala vam na podršci. Nije svaki dan isti, ali svaki je težak. Zadnja 2 dana su mi bila nekako posebno teška pa sam se malo ispucavala. Nadam se da ce danas biti bar malo lakše.
    Beti, potražila sam stručnu pomoć i redovito idem na razgovore. Ponekad mislim da mi pomaže puno, a ponekad da nema nikakvog pomaka i osjećam se još gore.

Imam već jedno dijete koje me treba, i nadam se da ću uskoro skupit hrabrosti za novu borbu iako je strah od ponovnog gubitka već toliko velik da neznam kako ću se nositi s tim.

Crvenkapice iskreno mi je žao što si nam se pridružila.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

joj svaki put kad citam post od nove mamice andjela nekako mi se sve vrati i zaboli kao prvog dana,tesko je uzasno je tesko ali moramo dalje,sve smo mastale i sanjale susret sa svojom djecicom i setnje s njima,ali smo nazalost izabrane za nesto drugo,u prvim mjesecima mislimo da smo izabrane za bol ali kasnije se nase misljenje mjenja pa mislimo da smo s nasim andjelom blize Bogu i da on za nas ima neki plan,i tako kako vrijeme prolazi malo smo na dnu malo na vrhu ali sve vise vjerujemo da se sve dogodilo s nekim razlogom i da cemo za sav bol biti dvostruko nagradjeni i hocemo jer svakoj mamici koja je izgubila bebu druga trudnoca i beba bude velika radost,najbitnije je ne zatvarati se u sebe vec tugovati,plakati,pricati,nekad i vristati jer svaka tuga ima svoj pocetak i svoj kraj samo je treba odtugovati,jasam bila uzasno i sav taj bol mi je pokrenuo dodatne komplikacije u zdravlju jer nisam znala "zdravo"tugovati pa sam godinu i po posle gubitka setala od doktora do doktora i jos uvijek se ne osjecam bas najbolje a sve zbog toga sto su drugi htjeli da budem dobro posle mjesec dana pa sam se zatvarala u sebe i nisam plakala zbog njih a onda je se sve odrazilo na zdravlje,sad sam kao "dobro"moram biti jer zelim bebicu i ne zelim vise cekati da se pokrene tocak srece,o razlozima vise ne razmisljam toliko jer nikad necemo saznati zbog cega se to dogodilo i mozemo se samo nadati da se vise nece dogoditi,i jos nesto pricajte o vasem gubitku,pisite ga ovdje ili na komadu papira jer svaki put kad nekom prenesete svoju bol bice vam mrvicu lakse,drzite se...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Mačkulina je napisala da je netko rekao da "svatko može biti majka djeteta, ali da samo odabrane postaju mame anđela" Voljela bih vjerovati u to, ali ja po ničem nisam posebna osim što mi sve ide nizbrdo.
    Eto i ja se slazem s tobom i ne prihvacam takvu utjehu,nit mi je lakse,nit manje boli.Zasto se tjesiti lazima?To je kao da netko prica Grimove bajke,u redu,nek prica,al ja sam odrasla i ne vjerujem u njih,kao sto ne vjerujem da u svijetu nema nepravdi,kao sto mi nitko ne moze objasniti zasto u Africi umiru djeca od gladi,zasto majke nadzive svoju djecu...sve to nije prirodno i sve o cem pricam je puno tuge i bola.Za sta se uhvatiti,u sta vjerovati?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

renchy, vjeruj u sebe. Život je takav, donosi i tugu i sreću. Nekad pošteno raspoređeno, nekad ne.

Jedini način da krenemo dalje je prevladati tugu, potisnuti je i posvetiti se ostalima koji nas trebaju.

Ponekad uzeti sebi luksuz i plakati u samoći, pa krenuti opet hrabro.

A onaj dio srca ili mozga ili duše (ili svega toga) u kojem nam je utisnuto naše dijete je uvijek s nama.

Ni s čim ne treba pretjerivati, pa ni sa tugom, pogotovo kad su tu i druga djeca o kojima itekako treba brinuti i koji trebaju zdravu mamu. Ili kad je tu suprug. Vlastiti roditelji i svi ljudi koji brinu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Beti s tobom se slazem,to je vec razuman odgovor,treba nauciti zivjeti s tim i nastaviti zivot s tim malim andjelom u srcu.Potrebno je vrijeme,to je jedino u sta se uzdam.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sretan Uskrs svima koji slavite

http://www.youtube.com/watch?v=vtEzKzG3sqI

luna09 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Srecan Vaskrs!
    Ja u utorak imam prijem u bolnicu a do kraja nedelje i carski.Necu biti tu sigurno dve nedelje.Molite se za moju bebu da mi dodje ziva i zdrava,mnogo se plasim posle svega.Treba snage i to puno da se sve to izgura.Verujem da cu je imati.Sve vas grlim i molim se da i vase ranjene duse i srca nadju svoj mir i upoznaju radost!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj luna09 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve vas grlim i molim se da i vase ranjene duse i srca nadju svoj mir i upoznaju radost!
    luna, klarita i sve druge drage cure, mislimo na vas

curke samo vam javljam da u krilu držim svojeg dječačića, sretna i presretna.porod je prošao ok, sestre su oduševljene i ne ostavljaju ga na miru....napokon smo svi na okupu

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

SREATN USKRS SVIMA!
    mandyčestitke, najljepši Usksni dar si dobila...

luna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crvenkapicabit će bolje, sve će jednom doći na svoje mjesto...evo ja se borim ali ne gubim nadu...samo polako...

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Uskrs svima koji slavite

http://www.youtube.com/watch?v=vtEzKzG3sqI
    Hvala, također!
    Predivna pjesma!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj luna09 prvotno napisa Vidi poruku
    Srecan Vaskrs!
    Ja u utorak imam prijem u bolnicu a do kraja nedelje i carski.Necu biti tu sigurno dve nedelje.Molite se za moju bebu da mi dodje ziva i zdrava,mnogo se plasim posle svega.Treba snage i to puno da se sve to izgura.Verujem da cu je imati.Sve vas grlim i molim se da i vase ranjene duse i srca nadju svoj mir i upoznaju radost!
    Želim ti svu sreću i neka je Gospodin uz tebe

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    curke samo vam javljam da u krilu držim svojeg dječačića, sretna i presretna.porod je prošao ok, sestre su oduševljene i ne ostavljaju ga na miru....napokon smo svi na okupu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sretan Uskrs sve najbolje vam želim od srca<3

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sretan Uskrs svima koji slave.U mojoj kuci pisanice su ofarbane,moja djecica se veselila poklonima sto je zeko donio,a ja evo placem jer nas andjeo nas je napustio nedavno i nije u mom trbuhu uz nas.Pokusala sam se radovati s njima,ali tuga je velika i cini mi se nikad necu imati pravo na osmijeh i srecu dok sam ziva jer ovaj dio srca koji tuguje zauvijek ce biti obavijen tugom,pogotovo na ovakve dane.

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mandy iskrene čestitke
    luna nadam se da ce sve proci u najboljem redu, mislit cu na vas
    Svima ostalima sve najbolje želim.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj renchy prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Uskrs svima koji slave.U mojoj kuci pisanice su ofarbane,moja djecica se veselila poklonima sto je zeko donio,a ja evo placem jer nas andjeo nas je napustio nedavno i nije u mom trbuhu uz nas.Pokusala sam se radovati s njima,ali tuga je velika i cini mi se nikad necu imati pravo na osmijeh i srecu dok sam ziva jer ovaj dio srca koji tuguje zauvijek ce biti obavijen tugom,pogotovo na ovakve dane.
    A zamisli kako je meni koja sam rodila i izgubila bebu na samu Novu godinu, rano ujutro. Novinari i političari čekaju prvo rođenu bebu, a ono....
    Pogodi kako mi je svake Nove godine od tada...

Ali, moramo dalje, trebam i djeci i mm i cijeloj obitelji.

mandy, divno te je čitati.
    luna i klarita .

Uskrs je, moramo biti pozitivne.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mandy čestitam na sinu

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mandy jos jedno cestitke na sincicu uzivajte...
    Luna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mandy joooooj tako mi je drago!! Čestitke!!
    ...zagrljaj svim ostalim curama...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    luna, klarita i sve druge drage cure, mislimo na vas

cestitam
    nadam se da cu i ja jednog dana tako , za to jedino i zivim

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sa zakašnjenjem sretan Uskrs svima!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

moja 5transfuzija po redu je ovaj petak,,,mislite na nas, molite , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    sad sam 24+5 dana ,treba izgurati još mjeses dana pa smo na konju...a to znači barem još 1-2 transf da prođu uspješno i bez trudova i nečeg drugog poslije.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Klarita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i puno srece vam zelim,i da i ova transf.prodje u najboljem redu...drzite se

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Klarita puuuuuno puuuuuuuuuuuuno srece ti zelim!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretno klarita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

klarita moje molitve su uz tebe i tvoju mrvicu! samo hrabro! predivna si majka..

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A zamisli kako je meni koja sam rodila i izgubila bebu na samu Novu godinu, rano ujutro. Novinari i političari čekaju prvo rođenu bebu, a ono....
    Pogodi kako mi je svake Nove godine od tada...
    Beti, nemam riječi,

mandy, cestitke na sincicu uzivajte...
    Luna, Klarita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mandy čestitke od srca !!! Klarita milijun vibrica za sutra !!! Ostale mame veliki zagrljaj !!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bok, za one koje ne prate na face i 5transf je prošla. Uspješno...dr smatra da smo ovaj put dobili 12-14dana vremenea a ne kao do sada 7.
    Bebica je dobro. Zahvat je bio manje bolan za mene jer sam tražila normabel od 5mg i dr je koristio manju iglu nego inače. Normabel mi je opustio i mišiće maternice.

inače od pon će odlučiti što će s mojim viškom plodne vode kojiu radi mog problema stalno raste . ako bude veća dat će mi neke lijekove a ako ne neće.
    Eto, pozdravljavam vas sve...šaljem vam zagrljaje i idem dalje dan po dan.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Klarita, super vijesti!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bas mi je drago

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

drage moje evo i mene malo da vam se javim..
    danas mi je neki dan ajme uhvatila me tuga za mojim bebicama i baš mi je teško , samo mi se plače..
    imam još tri i pol tjedna do novog postupka, jako mu se veselim a opet srce mi plače, bojim se..
    ne znam da li bi ponovni gubitak podnijela..

puno vas sve volim..
    eto malo sam se samo pojadala..

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga tikice, ja ti svaki dan plačem, naročito kad sam nezaposlena. Misli odu mom bebaču i tu je kraj. Spašava me što istražujem po netu svoj problem i skupljam korisne informacije jer ako ne uzmem stvar u svoje ruke teško da se mogu veseliti i nadati slijedećoj trudnoći.
    Držim ti fige u novom postupku

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

drage moje da vam se ija javim kada čovjeku krene po zlu onda ga ide.Juče sam radila test na glukozu i danas odem po nalaz a ono šećer povišn.E Bože što li će još da me snađe u životu ,a taman su mi svi nalazi uredu i trebala sam krenuti na novi postupak .Čula sam da je dijabetes u trudnoći nije dobar za bebu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

taj OGtt i mene sad salju , nisam ga nikad radila , secer moze uzrokovati dosta problema u trudnoci , eto svasta...
    i sta onda u trudnoci moras na posebnu prehranu ili ?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

neznam sada su mi dali neku dijetu da se toga pridržavam anda moram na kontrolu

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja sam bila na tom OGTT prije svog prvog postupka bio je ok nalaz.. ali ne znam mislim da to ako ti je malo povišen dobiješ neke metformine koji pomažu
    pokušajte na internetu ukucati metformin i ivf pa će vam točno izbaciti.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nina a što se kod tebe dogodilo? i kad bi išla u novi postupak?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kao prvo pozdrav cure nisam bila odavno na forumu vidim da ima lijepih i ružnih vijesti za sve koje se bore za svoje bebe sretno vam bilo i puno poljubaca ,,,,,mislila sam da ovo ide nekako naprijed ali nikako naprijed prošlo je deset mijeseci da mog anđela nema sa nama ja sam užasna nikako naprijed ljuta sam sama na sebe stalno bi se svađala ,,,a sad još i ovi nalazi ubiše me nikako da saznam nešto konkretno ,,,ZAŠTO SE DESILO da moje malene nema ZAŠTO kako da idem naprijed guram nekako ali svako malo ubi me poludi jednostavno ,,,,,,,,,,,, mislim evo ga ja sam se smirila prihvatila sam tu situaciju a ono odmah bumerang ,,,sve su oko mene trudne sve vozaju kolica a jaaaaaaaaaaa,,,plačem jer moje malene nema u mom zagrljaju.Svaki dan barem 3-4 puta pustim suzu sjetim se nje sijetim se kako je bila lijepa a kako bi mi tek sad bila lijepa sijetim se da sad pravi prve korake a mene nma da je čuvam da ne padne sad izgovara prve riječi a mene nema da se veslim svakoj njezinoj riječi ,,,,,i kako ić naprijed ,,,kažu mi opusti se a ja nemogu nikako hoću nju da je grlim mazim da joj pijevam uspavanke i da se skupa igramo ,,dok ja dođem ona će bit velika i gdje sam ja bila kad sam joj trebala jednostavno nemogu više vako ,,,,boli me ,,,fali mi pritisak u prsima ponekad mi dođe da isčupam srce i da ga bacim ali iz ove kože nemogu ,,,,<3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •