da pojasnim- da li po hematolozima, sve heparinke tebaju njima na obradu, uključujući i applepie, pa se nešto prati dok smo na heparinu? ona će ti prepisati heparin na recept ili preko bolnice?
da pojasnim- da li po hematolozima, sve heparinke tebaju njima na obradu, uključujući i applepie, pa se nešto prati dok smo na heparinu? ona će ti prepisati heparin na recept ili preko bolnice?
Hvala, meni ne treba, ja moje davno odradila.... Samo sam slučajno našla pa pejstala....
Hafner ti radi i u Pol. Supernova, probaj tamo možda imaš više sreće.
Na SD nazovi trudničku ambulantu i traži termin, ali i tamo znam da se dosta u naprijed treba naručit. Ide uputnica za prvi pregled.
E vako....
Nema pravila već je na snazi kaos....
Ginići u principu nisu hematolozi i malo znaju o ovome, samo prepisuju nalaze isto kao i mi...
Hematolozi znaju ali nemaju pojma o ginekološkom faktoru, tj kako to sve utječe na trudnoću pardon fetus.
I onda je tu raskorak, tko što vodi i kako...
Zup. je popi*dila, jer su joj se sjatile sve trudnice iz HR i sad sve redom vraća ginićima. A ovi jovo nanovo, kako koji zna i umije....
Ja osobno još nisam našla "zlatno riješenje", pa ne znam ni šta da vam predložim....
Mury, kod koga si ti bila u postupku? Taj ti treba dati preporuku za hep. u trudnoći. Mene je Bauman prijavio u bolnicu. A Radončić mi je dao napismeno preporuku i obavio prvi UZV.
Ideš onda soc. giniću koji ti dalje uputnicu za bolničko liječenje zbog uvođenja terapije hep., u koju želiš ići, pa se prijavljuješ u bolnicu na obradu.
Ne mora ti sam H. radit taj dio prijema, to se odradi na "nivou bolnice".
Ideš tamo, na SD te zaprime baš na bolničko liječenje, odrade ono što ti fali od nalaza, i 2tj. se tamo čeka komisija.
Ja sam imala sve nalaze, pa sam ta 2tj. fiktivno bila u bolnici i dobivala po par komada za po doma, dogovorila se da ne moram ležat da bi me oni jedanput dnevno bockali.
Kad komisija odobri, dobivaš mjesečnu dozu koju podižeš u trudničkoj ambulanti na up. od soc. ginića.
pital sam je danas i rekla mi je da sve dalje preko ginekolaga
a gdje će me on slati to o njemu ovisi
ja sam njoj prvi puta kada sam došla rekla da hoću a specijalist pregleda nalaze koje sam radila na preporuku ginekologa i da ne bi došla da je sve b.o. al eto nije
nije bila sretna kako swety kaže