Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da pojasnim- da li po hematolozima, sve heparinke tebaju njima na obradu, uključujući i applepie, pa se nešto prati dok smo na heparinu? ona će ti prepisati heparin na recept ili preko bolnice?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    sweety, samo za tebe citiram
    Hvala, meni ne treba, ja moje davno odradila.... Samo sam slučajno našla pa pejstala....
    Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ne znam gdje pitati, pa ću ovdje ako mi netko može pomoći. Budući da imam trombofiliju, htjela sam ovu trudnoću voditi kod dr. Hafnera, i nazovem u polikliniku Beta plus gdje on privatno radi, misleći da mi je jednostavnije otići prvo kod njega privatno na konzultacije, pa onda preko njega na SD na pretrage, i da mi daju Fragmin. Međutim, kod njega u Beta plus je tolika gužva, a radi svaki drugi utorak, tako da je mene naručila tek 15.05. . Moje pitanje glasi, jel netko zna kako doći do dr. Hafnera na SD? Na koji br. telefona se naručiti, kakvu uputnicu od ginekologa tražiti? Jel uopće moguće nazvati na SD i tražiti točno određenog doktora, ili ti oni dodijele tko je slobodan? Napokon ostvarim trudnoću, i sada ne znam od kuda krenuti, kako dobiti heparine preko HZZO-a, kako doći do doktora kod kojeg želim voditi trudnoću...dr. Đelmiš mi je druga opcija, jer imam kod njega loše iskustvo,ali ako ne mognem doći do dr. Hafnera, morat ću Đelmišu
    Hafner ti radi i u Pol. Supernova, probaj tamo možda imaš više sreće.
    Na SD nazovi trudničku ambulantu i traži termin, ali i tamo znam da se dosta u naprijed treba naručit. Ide uputnica za prvi pregled.
    da pojasnim- da li po hematolozima, sve heparinke tebaju njima na obradu, uključujući i applepie, pa se nešto prati dok smo na heparinu? ona će ti prepisati heparin na recept ili preko bolnice?
    E vako....
    Nema pravila već je na snazi kaos....
    Ginići u principu nisu hematolozi i malo znaju o ovome, samo prepisuju nalaze isto kao i mi...
    Hematolozi znaju ali nemaju pojma o ginekološkom faktoru, tj kako to sve utječe na trudnoću pardon fetus.
    I onda je tu raskorak, tko što vodi i kako...
    Zup. je popi*dila, jer su joj se sjatile sve trudnice iz HR i sad sve redom vraća ginićima. A ovi jovo nanovo, kako koji zna i umije....
    Ja osobno još nisam našla "zlatno riješenje", pa ne znam ni šta da vam predložim....

Mury, kod koga si ti bila u postupku? Taj ti treba dati preporuku za hep. u trudnoći. Mene je Bauman prijavio u bolnicu. A Radončić mi je dao napismeno preporuku i obavio prvi UZV.
    Ideš onda soc. giniću koji ti dalje uputnicu za bolničko liječenje zbog uvođenja terapije hep., u koju želiš ići, pa se prijavljuješ u bolnicu na obradu.
    Ne mora ti sam H. radit taj dio prijema, to se odradi na "nivou bolnice".
    Ideš tamo, na SD te zaprime baš na bolničko liječenje, odrade ono što ti fali od nalaza, i 2tj. se tamo čeka komisija.

Ja sam imala sve nalaze, pa sam ta 2tj. fiktivno bila u bolnici i dobivala po par komada za po doma, dogovorila se da ne moram ležat da bi me oni jedanput dnevno bockali.
    Kad komisija odobri, dobivaš mjesečnu dozu koju podižeš u trudničkoj ambulanti na up. od soc. ginića.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pital sam je danas i rekla mi je da sve dalje preko ginekolaga
    a gdje će me on slati to o njemu ovisi

ja sam njoj prvi puta kada sam došla rekla da hoću a specijalist pregleda nalaze koje sam radila na preporuku ginekologa i da ne bi došla da je sve b.o. al eto nije
    nije bila sretna kako swety kaže

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •