mujica svašta nešto kaže.
nekoliko stranica prije je tvrdio:
Svima ostalima, uključujući i solo ženama neovisno o seksualnoj orijentaciji ne treba omogućiti usvajanje djece jer je neprirodno. I te osobe nisu dio para kojem je cilj steči potomstvoa drugim kombinacijama ljudi i samcima ne - ja ne tumačim postojeće zakone, već samo iznosim svoje mišljenje o tome što bi bilo ispravno.
ne.
možda ti smatraš da je diskriminacija što je samo neplodnim ženama omogućen MPO?
tu dolazimo do onoga što sam ja nespretno nazvao "pravo koje se treba zaslužiti".
jer treba osoba biti bolesna da bi se liječila.
npr. da si netko poželi smršaviti preko 20 kg u dva mjeseca korištenjem citostatika i zračenjem, može se na trepavice postaviti, ali taj mu tretman neće biti omogućen ako nema dijagnozu koja indicira takvu terapiju.
Posljednje uređivanje od mujica : 04.05.2012. at 14:18
ne razumijem zašto ti je tako teško uzeti onaj kopipejst odredbe i po stavkama reći vidiš li išta problematično ili ne. lijepo sam navela da ja osobno u toj odredbi vidim nekoliko vidova diskriminacije, možda ih i nema. zašto ne bi smo popričali o svakom stavku posebno?
što se mene tiče, možemo ići od premise da je MPO dozvoljen samo onima koji se bore protiv bolesti koja se zove neplodnost.