Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku

Samo bih mogla primijetiti da nisam baš od puno forumaša pročitala neku cjelovitu sliku njhovih uvjerenja, misli i potreba i kako bi se to demostriralo u zakonima, osim MC koja bi htjela da muškarci rađaju (inače, ja sam mrtvo ozbiljno čula feministička lamentiranja koja i sama znam izvesti iz ozbiljne postfeminističke literature, da muškarci više-manje ne rađaju jer im se ne da i prave su muške sebične svinje), i isvetice, koja bi automatsku maternicu, da radi njezin posao, pa da onda ona nema mučninu i strije, i rado bi u tu svrhu kupila čak i agregat. Okej. Fakat razumijem i jednu i drugu poziciju.
    Evo ovo je školski primjer demagogije.
    Mc sigurno ne sanja o tome da muškarci rađaju, niti je isvetici glavna želja umjetna maternica.
    Ali dobro zvuči, ako hoćeš diskreditirati ono o čemu one pišu ili se zalazu i osobe same.

No ako jos nije jasno za sto se to mnogi od nas na ovom topiku sa naslovom kc i mpo zalazemo, ponovicu jos jednom:

Zalazemo se za zakon o mpo-u koji će u okvirima zakona i mehanizama sekularne države, u skladu sa suvremenim medicinskih dostignucima omogućiti roditeljstvo osobama koje ga bez mpo-a ne mogu ostvariti.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovo je školski primjer demagogije.
    Mc sigurno ne sanja o tome da muškarci rađaju, niti je isvetici glavna želja umjetna maternica.
    Ali dobro zvuči, ako hoćeš diskreditirati ono o čemu one pišu ili se zalazu i osobe same.

No ako jos nije jasno za sto se to mnogi od nas na ovom topiku sa naslovom kc i mpo zalazemo, ponovicu jos jednom:

Zalazemo se za zakon o mpo-u koji će u okvirima zakona i mehanizama sekularne države, u skladu sa suvremenim medicinskih dostignucima omogućiti roditeljstvo osobama koje ga bez mpo-a ne mogu ostvariti.
    da, primijetila sam to imputiranje, ali nemam snage na svaku opasku reagirati. oni koji žele vidjeti, vidjet će i shvatit će.

također potpisujem posljednju rečenicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •