Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    muškarac, bio straight ili homo, transrodan/transseksualan ili interseksualan, kao samac, neovisno je li je neplodan ili plodan - ne može ići na MPO postupak. tako zakon kaže (tumačim zakon, ne moj osobni stav).
    Pa eto, muškarac može donirati spermu
    ne znam kako bi drugačije muškarac bez partnerice rodio dijete (nisam sigurna u kojoj je fazi to istraživanje o mogućnosti ugradnje maternice muškarcima)
    tako da tu nema diskriminacije osim prirodne razlike između spolova

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Pa eto, muškarac može donirati spermu
    ne znam kako bi drugačije muškarac bez partnerice rodio dijete (nisam sigurna u kojoj je fazi to istraživanje o mogućnosti ugradnje maternice muškarcima)
    tako da tu nema diskriminacije osim prirodne razlike između spolova
    Nisu ljudi niti prirodno napravljeni sa amalgamom u ustima i svinjskim zaliscima u srcu, a niti s krilima.
    Pa kad bi se gledalo što je prirodno, ne bi trebali niti zube popravljati, ugrađivati umjetne srčane zaliske, niti letjeti avionom.

(tako je meni objašnjeno da se posvajanje djece ne smije uskratiti homoseksualnim parovima na temelju ljudske prirode)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu ljudi niti prirodno napravljeni sa amalgamom u ustima i svinjskim zaliscima u srcu, a niti s krilima.
    Pa kad bi se gledalo što je prirodno, ne bi trebali niti zube popravljati, ugrađivati umjetne srčane zaliske, niti letjeti avionom.

(tako je meni objašnjeno da se posvajanje djece ne smije uskratiti homoseksualnim parovima na temelju ljudske prirode)
    meni nije argument što je prirodno
    nego što je moguće

kako bi muškarac rodio dijete?

žena to može, nije mi argument da joj to bude zabranjeno ako muškarac ne može

Posvajanje djece mi je, s druge strane, sasvim prirodno.
    Ljudi to rade otkad postoje, ako dijete ostane bez roditelja posvojit će ga onaj tko se o njemu može i želi brinuti, posvajaju i životinje, nekad čak mladunčad drugih vrsta.

U zadnje vrijeme imamo institucije koje nadgledaju tko će posvojiti djecu, i to je u redu. Tako da je meni prihvatljivo i prirodno da mogućnost posvajanja imaju i samohrane žene i muškarci, neovisno o spolnoj orjentaciji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •