Stranica 70 od 191 PrviPrvi ... 2060686970717280120170 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sezen pun ti je inbox.

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Geceta,sretno ti bilo!!pusa!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala, piki, hvala, Richy totalno sam uzbudena! nisam tak bila ni prvi ni drugi put

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Geceta i ja držim fige....da tulum u labu bude kao nikada do sada

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

geceta sretno sutra i navijamo za veeeeliku beru

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Moja beta danas je 255.11, prekosutra ponavljam...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Hope31 pa to me zanimalo, hvala! Znači mogu preskočiti inseminaciju ako dr. tako procijeni. Super! Nama nisu toliko loši nalazi već su problem moje godine pa se nadam da ćemo odmah krenuti!
    Draga ja ti zelim svu srecu da sto prije krenete i da dobijete svoju mrvicu ili mrvice

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cestitam draga,samo neka beta raste

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Maybe baby...predivne vijesti!!Iskrene čestitke draga!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Maybe baby, bravo za prekrasnu betu, navijam za duplanje !

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vam cure, mi smo isto rekli, dovoljno je tako i eto, tako je ispalo. Ne zovem danas laboratorij, uvijek cekam dan et pa strepim pred vratima nadamo se najboljem sutra! Sezen, jesu oba momka mpo bebice ili? vidim velika je razlika ali tako je i kod mene doma i super smo si, bas vezani jedno za drugo
    prvi nije,tada sam bila zdrava i imala 24 godine,a od 2004.se trudimo za drugu bebu i evo strpljen-spašen,a bilo je svega u međuvremenu,naslušala sam se svakakvih
    komentara od okoline i doktora,jedan dr.mi je rekao:pa šta vi hoćete već imate dijete!,ja se nisam mirila s tim da tako ostane premda sam uvijek bila zahvalna Bogu što
    imam dijete,ali želja za još jednim je bila prevelika.nadam se da će sve proći u redu i da ću za 7-8 tjedana ugledati svoju bebicu.
    eva133 ispraznila sam
    pusa i sretno svima!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Maybe,cestitam ak vec nisam!!!
    Ja cekam et,jednog ali vrijednog postupak je drugaciji,zovu nas sad u lab i biologica sve govori sto i kako se desilo

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Hvala cure, i ja jedva čekam da vidim da li će se dobro duplati....

Geceta, da se ta jedna i vrijedna primi čvrsto za mamicu.

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretn0 cure

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jel cefaleksin pijem dok ne potrosim ili?

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Geceta, po novome ga piješ još na dan transfera poslije ne.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala ti puno,dragaima gore puno noviteta.ono s prozivkom pred stepenicama mi je presmijesno

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Da baš ima noviteta Aha, u sali misliš? Ja sma mislila da budem to samo na punkciji morala reći, a kada sam došla na transfer ja sma samo išla na stol, a doktor mi veli da kažem ime,prezime, datum i godinu rođenja

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala ti puno,dragaima gore puno noviteta.ono s prozivkom pred stepenicama mi je presmijesno
    Kakva prozivka? Pred stepenicama? Ne kužim.

Maybe baby čestitam od srca. Dočekala si i ti. Sretno sutra.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

To sam ja tako nazvala.u sali dodes pred stepenice i moras stat i rec puno ime,prezime,datum rodenja.onak,u prazno.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo i mene konačno... danas odrađena folikulometrija i vađenje krvi, ima ih puno (folikula), sutra sam opet gore i sutra očekujem štopericu a u subotu punkciju... ne želi mi dr reći koliko ih ima, bojim se da će biti urnebesno...

geceta, bravo za jednog ali vrijednog

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Znaci ipak subota?drzim fige i sretnooooo!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty sretno

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala curke !

hope31, kad ti krećeš?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Gaceta, baš mi je drago! Nego, kada ti je transfer ili te nisam dobro skužila pa je već bio? Ako je, držim fige da se mrvica primi!!!!!
    Kitty, sretno! Da ih bude dovoljno i da budu kvalitetne!
    Posljednje uređivanje od 123beba : 24.05.2012. at 06:38

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

pozdrav svima. Evo i mene da se uključim i saznam malo više o svemu od vas koje ste to prošle. Prošli mj bila kod dr. Alebića na na prvom pregledu (10.dc), u ponedjeljak idem na vađenje hormona(5.dc) a mm spermiogram. Koji je daljni postupak i koliko sve traje da se uđe u neki postupak ako su svi nalazi uredni? (stari nalazi su nam bili svi ok, uzrok neplodnosti zasad nepoznat...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam stvarno što mu je?!Nije njemu niti malo lako s nama, to je sigurno....svaka od nas je specifična i posebna na svoj način, ima previše pacijenata i vjerovatno je prezasićen poslom! Ali osjetljiv je na bilo kakvo pitanje koje mu se postavi, mada poslije i on shvati da je grubo reagirao pa se odmah povuče i nabaci neki zez...ali moramo i njega shvatiti,zar ne??Posao mu nije niti malo lak, i vrlo je odgovoran i ozbiljan.Nadajmo se da će ga to loše raspoloženje brzo proći i da će opet biti onaj stari....Takav nam definitivno treba!!Budem ja vidjela kakav će meni biti sutra??!!
    Bok! A kakav je on inače? Meni je na prvom pregledu djelovao jako neozbiljno i sve je okretao na šalu i zezanciju a ja htjela neke odgovore i malo ozbiljnosti...možda je razbijao tremu?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    hvala curke !

hope31, kad ti krećeš?
    A ne znam draga....čekam M ovih dana trebam dobiti ali dr hoće prirodni postupak ne da mi stimulirani jer kao dobijam puno js...a ne kužim zašto ne da kad svejdeno po zakonu imamo novih 6 ili nisam u pravune znam više.....mislila sam možda prije odraditi imunološke pretrage pa na jesen u stimulirani al još se razmišljam, vuče me i sada da idem...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ali svakako mi je rekla da dođem 3dc jer mi mora dat šta moram obaviti od pretraga a rekla mi je i da se možda predomislim za postupak.....a vidjet ćemo...ufffff

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hope, možda ćemo isti dan gore, ja čekam M i nadam se postupak

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    hope, možda ćemo isti dan gore, ja čekam M i nadam se postupak
    Hej draga kad je ti očekuješ?ja se nadam sutra prekosutra...pa da se vidimo i ubijemo vrijeme skupa gore

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hope31, po novom zakonu će biti 4 stimulirana i 2 prirodna, ali se još uvijek ne zna hoće li nam brojati dosadašnje postupke... tako da je stvarno možda bolje pričekati. ja nažalost mogu samo u stimulaciju jer imam anovulatorne cikluse a na klomifen ne reagiram ili reagiram jako slabo. pa smo se kod mene ipak odlučili više ne čekati, predugo je.

inače, danas obavljena zadnja folikulometrija, imam 4 veća folikula i puno malih, večeras štoperica a u subotu punkcija.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej draga kad je ti očekuješ?ja se nadam sutra prekosutra...pa da se vidimo i ubijemo vrijeme skupa gore
    hmmm...danas sam popila zadnji jasmin, sve ovisi kad M dođe, al ak budeš ti u postupku, i ak budem i ja možda nam se koj dan poklopi da budemo skupa, pa ubijemo vrijeme zajedno

kitty, i ja imam anovulatrone cikluse pa sam na klomifen reagirala s 3 folikula, ne vidim sad potpis, jel ti imaš pcos?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vidim da imaš, jesi kontrolirala inzulin i prolaktin? ja nisam na klomifen reagirala nikak dok nisam znala da su mi inzulin i prolaktin (od pcos-a) povišeni dost

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hope31, po novom zakonu će biti 4 stimulirana i 2 prirodna, ali se još uvijek ne zna hoće li nam brojati dosadašnje postupke... tako da je stvarno možda bolje pričekati. ja nažalost mogu samo u stimulaciju jer imam anovulatorne cikluse a na klomifen ne reagiram ili reagiram jako slabo. pa smo se kod mene ipak odlučili više ne čekati, predugo je.

inače, danas obavljena zadnja folikulometrija, imam 4 veća folikula i puno malih, večeras štoperica a u subotu punkcija.
    A da znam da su rekli 4 stimulirana i 2 prirodna...zato i neće valjda da idem u stimulirani ali mogla sam na klomifene...na klomifenima sam dobila 3 js...ali rekla je ni to...tako da ću stvarno možda pauzirati do novog zakona...
    Tebi draga sretno u subotu

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    hmmm...danas sam popila zadnji jasmin, sve ovisi kad M dođe, al ak budeš ti u postupku, i ak budem i ja možda nam se koj dan poklopi da budemo skupa, pa ubijemo vrijeme zajedno

kitty, i ja imam anovulatrone cikluse pa sam na klomifen reagirala s 3 folikula, ne vidim sad potpis, jel ti imaš pcos?
    Da vidjet ćemo....ako budem išla u postupak sigurno ćemo se vidjet a ako ne želim ti da ovaj put bude bingoooo

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beilana, kontrolirala sam sve, bez brige. nemam inzulinsku rezistenciju a prolaktin mi je isto dobar. očito sam jednostavno upala u onih 40% PCOS koji su rezistentni na klomifen.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Sličan slučaj kao moj...samo što je kod mm sve ok. Ja takodjer imam anovulatorne cikluse, mengu jedva uz Duphastone izazovem... I uz klomifen sam imala jednom jedan folikul, jednom 2, i to na inseminacijama pa ne znam kakva je situacija s jajnim stanicama. Mene je doktorica isto htjela na čekanje...... Al sad me zadnji put doktor pregledao i kaze da to bas i nije za čekat jer jako slabo reagiram na klomifen..uz punu stimulaciju gonalima sam imala 3 jajne stanice.... I šta čekat! Bolje da koristim još dok mogu!
    Posljednje uređivanje od Strašna : 24.05.2012. at 15:58

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hope,meni je dr isto svasta predlagala prije ali kad sam dobila,zvala sam i dosla 2.dc jer 3.nisam mogla,poslije 11i sve smo se lijepo dogovorile i u biti je pitala sto bih ja,tako da...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima. Evo i mene da se uključim i saznam malo više o svemu od vas koje ste to prošle. Prošli mj bila kod dr. Alebića na na prvom pregledu (10.dc), u ponedjeljak idem na vađenje hormona(5.dc) a mm spermiogram. Koji je daljni postupak i koliko sve traje da se uđe u neki postupak ako su svi nalazi uredni? (stari nalazi su nam bili svi ok, uzrok neplodnosti zasad nepoznat...
    nov@ bok! ja ti nažalost baš neću biti od neke pomoći vezano uz tvoja pitanja jer ni sama ne znam, no super vam je da ste uspjeli tako brzo doći na red za spermiogram! Mi smo čekali 2 mjeseca... No, nekako mi se čini da dosta cura ide u postupak dosta brzo nakon ovog pregleda što se dogovara na 3 dc... Ja se isto nadam tome! Inače je mani dr. A bio jako simpatičan i pristupačan, no bila sam samo jednom tako da nemam puno iskustva! Ja sam za njega dobila preporuku od jedne babice koja je prije s njim radila.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje evo da vam se javim..
    Danasnji dan mi je protekao u znaku savjeta, pregleda i doktorskih izjava.. Prvo jutros smo bili na krizinama infektologa i reklai kako u spermiokulturi se nalazi poveci broj leukocita i da je bilo nesto bakterija e.colli i enteroccocus, kad smo to ljecili spermiogram se popravio.. Na sto nam je on rekao da to nema veze sa vezom da to nije pomoglo popravku spermiograma jer spermiogram ne ovisi o leukocitima i da je to potez ocajnika, bas lijepo od njega receno.. Drugo ja sam isla po svoje nalaze koji su bili sasvim u redu a jedni jos uvjek nisu gotovi... Trece idemo uSalos-a u polikliniku kod urologa gdje je bila snimka uz testisa, mjehura i prostate i testikularni vrecica,
    NALAZ_: na desnom testisu blaga varicocela, nekakva upala prostate, na lijevom testisu kriptohizam koje nema funkciju.. Savjet od svih definitivno ivf, ali kod urologa postoji mogucnost operacije blage varicocele, ali on nemoze garantirat da bi to popravilo spermiogram, ja ga pitam na to pa kako to da su tako nagle oscilacije u spermiogramu od 0-32 miliona, a on meni na to da je to njemu isto interesantno i da nema odgovora jer da nije imao takav sluca od azoo da skoci naglo do oligo ili cak normo ali radi muzevih godina da mi mozemo pokusavat prirodno ali da je to za prvo djete gubitak vremena da idemo na ivf da je sad na nama bilokakva odluka. Sad vas bih lijepo molila za misljenje vase, vise neznam ko je lud... Hvala

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ja kad sam ulazila u postupak prvo je mm išao kod androloga i te smo nalaze čekali oko 40 dana premda ih oni u karton prije dobiju...nakon toga kad smo dobili nalaze ja sam išla vadit hormone i odmah slijedeći ciklus krenuli u postupak...tako da vjerujem da ćeš brzo samo budi strpljiva....sretno

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Sličan slučaj kao moj...samo što je kod mm sve ok. Ja takodjer imam anovulatorne cikluse, mengu jedva uz Duphastone izazovem... I uz klomifen sam imala jednom jedan folikul, jednom 2, i to na inseminacijama pa ne znam kakva je situacija s jajnim stanicama. Mene je doktorica isto htjela na čekanje...... Al sad me zadnji put doktor pregledao i kaze da to bas i nije za čekat jer jako slabo reagiram na klomifen..uz punu stimulaciju gonalima sam imala 3 jajne stanice.... I šta čekat! Bolje da koristim još dok mogu!
    ja sam prošli put u stimuliranom dobila 8 js na 18 Gonala, sad sam Menopura dobila ukupno 22 a vidjet ćemo koliko će biti js, ja se nadam minimalno 4...

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

beilana, kontrolirala sam sve, bez brige. nemam inzulinsku rezistenciju a prolaktin mi je isto dobar. očito sam jednostavno upala u onih 40% PCOS koji su rezistentni na klomifen.
    pa 40% nije malo, malo manje od polovice, ja sam prije reagirala jako loše, jedva jedan folikul samo jednom, al odkad sam na bromergonu i sioforu, i hormoni mi se smanjili tj došli na svoje počela sam lijepo reagirat na klomifen, tj meni su 2 folikula ok jer sam misla da nebude ništa

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hope,meni je dr isto svasta predlagala prije ali kad sam dobila,zvala sam i dosla 2.dc jer 3.nisam mogla,poslije 11i sve smo se lijepo dogovorile i u biti je pitala sto bih ja,tako da...
    Pa da znam da se sve moze dogovoriti,vidjet cu sto kaze izgleda da cu u subotu gore pa cemo vidjet sto kaze...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty onda se mozda i vidimo u subotu

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ja sam prošli put u stimuliranom dobila 8 js na 18 Gonala, sad sam Menopura dobila ukupno 22 a vidjet ćemo koliko će biti js, ja se nadam minimalno 4...
    Ja sam 3 jajne stanica na 18 gonala.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

22gonala f i 10stanica,sad 9menopura pa 2js

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bok cure,svim čekalicama bete želim da im bude što veča a curama u postupku mnogo sreče.Evo i mene nakon nekog vremena,nakon neuspjeha jednostavno mi je trebalo vremena,pošto mi je to bio prvi put jako me pogodilo,al idemo dalje dat če BOG. Imam jedno pitanje kad sam zvala dr.da mu javim betu rekao mi je da mu se javim prvi dan menstruacije u šesti mjesec pa me sad zanima jel ulazim odma u postupak ili krečem sa yasminom,hvala cure...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pa to ce ti tek dr moci odgvoriti kad te pregleda,ovdje ti nitko ne moze reci u kakav ces protokol i s cime,svako nagadanje bi bilo glupo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •