Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Haha, sad sam se sjetila...Meni je nabolje kad se spremamo u dućan/van u šetnju ili na kavu/rođendan itd.
    Uuuvijek ista scena (kad se ide ujutro u vrtić/školu onda sudjeluje full, oblači cure i tako to).
    On "Idemo?"
    Ja "Evo, idem ih spremiti"
    ...pripremanje veša tko će kaj obuči, pripremanje rezrevne robe, natezanje tko gdje, ponesi vodu, grickalice, rezrevne pelene/gaće/mramice/vestu/kajbivećmoglotrebati
    On za to vrijeme sjedi i čita novine na netu u stvarima za po doma. Onda kad sam ja pri kraju, on se digne obuče za sekudnu i mene koja sam još sebe trebala spremiti pita
    "Kaj JOŠ nisi gotova?"
    Ovakav je i moj, a kad kažem da ih je on mogao spremiti kaže, pa zakaj nisi rekla

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    Ovakav je i moj, a kad kažem da ih je on mogao spremiti kaže, pa zakaj nisi rekla
    Nemoj se ljutit, al reć ću ti kako ja. Kad su bili mali ovako je bilo i u mene. Sad su ipak porasli, mogu se i sami obut. Dakle, nađem odjeću i pošaljem u dnevni da se obuku/obuju. A tata je tamo spreman i ondas pripomogne. Usput doviknem, aj nalij bicu vode (a mrzi da nemamo vode), ja probam imat torbu s kompletom rezervne robe (kad nam treba) spremnu, pri ruci tako da mi ostane samo da sebe obučem. Delegiranje je fantastična vještina. Uposlim ja i starije dijete da pomaže mlađem, mlađe da čini neke stvari, u početku zna bit trapavo i čupavo, al vjerujte mi da nisam zažalila što sam se oko delegiranja potrudila.

Imam ja i nesjajnih epizoda kad sam se polomila ko nekidan i opiturala sobu i očistila i sve, uglavnom posve sama, al evo mi još nitko nije digao spomenik. To je samo zato jer nisam bila sposobna delegirat.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kod nas ne valjaju stvari koje ne zavise od nas. To je, pre svega nedostatak vremena, bake i deke u drugom gradu, nema ko pricuvati dete ni na 10min, mnogo obaveza i sl...
    Poslovi u kuci, razmena neznosti... nemam zamerke zaista. Jedino neke razlike u karakterima, ali njih smo jednostavno prihvatili kao takve i oko toga ima sve manje rasprava. Svaka nasa svadja u poslednje vreme je oko deteta - ja previse panicim,a on previse opusten ili ja postavljam granice, on bas sve dozvoljava detetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •