Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano na ovo, moj dragi se većinom sjeti kako mu je super sa mnom kad čuje od nekih prijatelja kakve su njihove cure/žene. A kako muški o tome rijetko pričaju, onda rijetko to i shvati. baš neki dan se vratio s izlaska na kojem mu je prijatelj pričao o problemima s curom, pa mi je cijeli dan pričao kako je sretan što me ima.
    .
    Ha ha,i moj je tako nedavno dosao doma iz izlaska s prijateljem i izljubi me i zagrli i kaze kako sam ja njemu super...a ja upitnik,sto je bilo? U 2h dok je bio na picu zena od prijatelja je ovog zvala 3x kad ce doc doma....a nije mogo izac dok nije pomogo okupat dijete.....

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih samo dodala da smatram je romantika precjenjena, mene ona baljezganja u romantičnim filmovima tako temeljito uspavaju da je to čudo
    meni to nije romantika,rijeci nemaju skoro nikakvu tezinu koliku imaju djela....
    problem je kad se pojmovi romantike u partnera razlikuju....

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I sitnice. Npr. slika neki zanimljiv cvijet i pošalje mi na mail-ma, vrijedi više od buketa ruža, jer znam da je 1.mislio na mene, 2. slikao i 3. poslao mi. Znam da je nekome takva stvar glupost, ali mene veseli.
    E,to! Npr. ti spomenes u razgovoru da si pri kraju sa tim i tim (ili neznam,nemos nac nijednu kopcu za kosu)....i on se sutradan pojavi sa tom stvari u ruci....znaci,em slusa sto govoris,sjeti se toga u butizi pa kupi i donese ti...mene to moze osvojit vise nego bilo kakav skupi poklon....

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Ha ha,i moj je tako nedavno dosao doma iz izlaska s prijateljem i izljubi me i zagrli i kaze kako sam ja njemu super...a ja upitnik,sto je bilo? U 2h dok je bio na picu zena od prijatelja je ovog zvala 3x kad ce doc doma....a nije mogo izac dok nije pomogo okupat dijete.......
    A jado jadni, morao je pomoci okupati dijete. Da nije sta iscasio dok je pomagao kad se toliko zali?

Da izadje iz tog di_mi_je_mamica_da_mi_miksa_kasice moda, sam bi okupao dijete, objesio ves ili sta god da moze brzinski napraviti i mirne duse otisao na pivu. I nitko mu ne bi grintao.

I meni je mm znao doci s pricama jadnih prijatelja. U pocetku se cudio mojim komentarima, sad im sam kaze da su jadnici.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    A jado jadni, morao je pomoci okupati dijete. Da nije sta iscasio dok je pomagao kad se toliko zali?

Da izadje iz tog di_mi_je_mamica_da_mi_miksa_kasice moda, sam bi okupao dijete, objesio ves ili sta god da moze brzinski napraviti i mirne duse otisao na pivu. I nitko mu ne bi grintao.

I meni je mm znao doci s pricama jadnih prijatelja. U pocetku se cudio mojim komentarima, sad im sam kaze da su jadnici.
    odličan odgovor!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •