Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
A ove religiozne pričice..meni su to bajke..iako sam vjernica. ne znam na koji način gledaš na Boga, moja vjera meni kaže da Boga ne zanima kako ćeš ti sebi organizirati život, tto je na tebi. I nitko ne treba biti ničiji rob. Bog je na mojoj strani i želi da bude sretna. A kako ću ja to postići, to je moja stvar:p
Ne znam da li se ovo odnosi na moj odgovor? Evo odgovorit ću iako me već progone sa ovog topica.
Moje mišljenje je da je brak put do Boga.
Kao dokaz tome da je ono što valja u braku, Bog, poznati propovjednik, Nick Vujicic predstavlja istraživanje provedeno 2008.g. na 10000 parova u Americi koji su se htjeli razvesti. Bilo im je dosta svega, sve su pokušali i zaključili su da je kraj.
Jedan svećenik im je na to rekao "Dajte mi 5minuta u razdoblju od 40 dana i onda ako se još uvijek želite rastati onda se rastanite."
Parovi su se složili i pitali "pa dobro, što to moramo činiti 5 minuta svaki dan?"
Svećenik im je rekao "molite zajedno, na koljenima, glasno, 5 minuta dnevno, 40 dana."
Složili su se i to i napravili. Nakon 40 dana samo jedan par se htjeo rastaviti, 9999 parova je spašeno.

Ne morate doći do razvoda da bi htjeli poduzeti nešto da vaš brak bude bolji. Svatko se može obratiti Bogu da mu učini suživot sa supružnikom ljepšim.