Citiraj tanja2612 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav forumaši,evo mene s novim pitanjem.Ako mogu da mi odgovore oni čije djete je imalo skrotalnu hipospadiju.Nakon operacije kod mog mališe je piša povijena.Doktor kaže da je to zvog ožiljka i da će se vremenom ispraviti.Je li to slučaj bio i kod vaše djece i je li se ispravio?On ima normalne erekcije ali je malo povijen nadole.Sada mažemo nekim gelom za ožiljke da kožica se omekša.Hvala unapred na odgovorima!
Moj maleni je imao skrotalnu h. i dosta veliku zakrivljenost te je imao 2 operacije. Nakon prve operacije smo morali raditi nekakve vježbe (kao vakum) radi erekcije ali i da se zakrivljenost ne vrati. Vježbe smo radili često, skoro svaki put kad smo presvlačili pelene.Ali isplatilo se. Od druge operacije je prošlo skoro 6 mjeseci i zakrivljenosti nema.Čak mi se čini je možda malo zakrivljen ali prema gore (mlaz ide nekako visoko). I mi mažemo Contractubexom, 1-2puta dnevno. Ako vam je doktor rekao da je to normalno, vjerujem da je tako i da nemate razloga za paniku. Kod nas je isto malo "čudnog" izgleda, nekako je deblja donja strana kad mokri, kao da je natečena.Ja se nadam da će se to s vremenom ispraviti.