Pokazuje rezultate 1 do 50 od 271

Tema: jedan tata i vjerski odgoj u australskim skolama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Nije to nikakvo vrijeđanje, i ne osuđujem te ja već Krist.
    Draga oprosti što ti malo seciram post ali željela bih se osvrnuti na to.Krist je predivan u svojoj blagosti i uvijek nam daje drugu šansu.Čista Ljubav i ne može drugačije.Njega se ne treba bojati, već Ga voljeti.
    On je tu za sve nas, jednako za tebe kao i za stray cat iako ga ona ne priznaje do Vašeg posljednjeg daha. To je ljubav potpuna i bezuvjetna , poput roditelja koji čeka cijeli život strpljivo kao Job da mu padne u zagrljaj.Dok smo živi na zemlji, imamo šansu prepoznati to...vjera je dar, i nije je lako spoznati, pogotovo ako u njoj nisi odgojen u Crkvu ne doživljavaš kao živu tvorevinu već kao hladnu instituciju koju čine grešni ljudi.
    No , onda kada sklopimo oči i spoznamo tajnu života poslije smrti, onda slijedi pravedan sud, svakome prema zasluzi.

gospa Međugorska upravo nevjerojatno strpljivo u svojim porukama uvijek ističe:molite za One koji još nisu spoznali moga sina.njihove duše su nam dragocjene i prevažne.

uvijek govorim, svatko je od nas jedinstven i neponovljiv, predivan u svojoj besmrtnosti, i koliko god da je našim pametnim racionalisticama ovdje to teško shvatiti, nema jednostavnije istine od ove:i one su voljene i dragocjene Bogu, koliko god žmiruckale na to. no živi bili pa vidjeli.Istina je samo jedna i od nje nitko od nas neće pobjeći

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je samo jedna i od nje nitko od nas neće pobjeći
    Draga Ronin, s obzirom da je prethodni dio posta namijenjen vjernicima i poziv ljudima da pronađu Krista, nema nikakve potrebe polemizirati oko toga, ali s ovim se ne mogu složiti. Vjerujem da je za tebe samo jedna istina i to poštujem, ali tvoja i moja istina jednostavno nisu iste. Ako je ta rečenica napisana u duhu ostatka posta kao što sam napisala na počestku, sry i ignoriraj moj komentar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •