Vrijeska prvotno napisa
Hoćeš li to reći onda i za medicinske sestre jer i one imaju odoru na radnom mjestu?
Takvo razmišljanje meni govori da bi ti onda smetali i križevi oko vrata koje možebitno nose kolegice s posla, ili hidžab, ili Austrijanka u svojoj narodnoj nošnji dođe predavati njemački...ili bilo koji drugi način izražavanja određene pripadnosti ...
Što se tiče obrade Biblije na satu (mislim da je 1. srednje u pitanju) - postoji plan i program po kojemu se obrađuje.
Ja bih isto tako mogla reći da mi je neprihvatljivo da nastavni sat koji obrađuje Bibliju održi osoba koja ima potpuno drugačije shvaćanje toga djela od mene (na forumu su se spominjale i uvredljive riječi za ovo djelo).
I što nam je činiti?! Gdje je kraj cijeloj raspravi i razdvajanju?! Daljnjim seciranjem dolazimo do Rozinog razmišljanja o potpunom isključivanju i nekontaktiranju različitih zajednica što je potpuno suprotno bilo kojoj vrsti tolerancije kojoj svi težimo, kojoj podučavamo našu djecu (bilo mi vjernici uz pomoć vjerskih načela, bilo atesiti prema svojim osobnim uvjerenjima).