Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Obećajem, neću NIKADA zaboraviti svrhu ovoga topica
    o pravima ćemo drugom prilikom - ja sam već davno izvela svoj zaključak i sud o ovoj tematici

Ne vidim razlog zašto ne bismo i mi vjernici mogli sudjelovati u razgovoru?! Zar ćemo se sada podijeliti na podobne i nepodobne za određene teme pa ću tako dobiti packe primejrice prilikom postanja na Potpomognutoj iako sam djecu začela prirodnim putem?!

nigdje nisam rekla da vjernice ne smiju sudjelovati na ovom topicu (dapače, vidi prvi post), čak mi je potpuno jasno da na početku postojanja ovog topica vjernice moraju "protutnjati" ovim topicom, valjda će se vremenom situacija smiriti i topic krenuti putem kojim je zamišljen (tako je bilo i sa vjerskim topicom), samo bih voljela da dolazeći na ovaj topic, a to se posebno odnosi na vjernice - ne stavljaju sebe u centar rasprave. ne djelimo se na podobne ili nepodobne, samo vjernice, njihova iskustva i njihova osjećanja nisu ovdje bit rasprave, posebice ako ne mogu pridonijeti onome što je svrha topica - a to je pomoć i podrška nevjernicama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    posebice ako ne mogu pridonijeti onome što je svrha topica - a to je pomoć i podrška nevjernicama.
    mislim da sam ja i još nas nekoliko koje smo se pridružile topicu došle djelomično iz ovog razloga
    ne mogu sada listati postove unazad, ali već smo na nekoliko mjesta rekle i iskazale svoje i žaljenje i zabrinutost zbog infiltracije vjere i korištenje vjere na mjesta gdje smatramo da tonije primjerene - ovdje smo se posebno OPET dotakli pitanja vjeronauka u školama jer nas dosta ima djecu školske dobi

i opet ću ponoviti - kako ovakva situacija ne odgovara vama, tako ne dogovara niti jednom dijelu nas vjernika

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •