Moia ako nemaš što konkretno reći na temu šuti i ne dolazi ovde izvrtati moje riječi, ne donosi sama zaključke o meni kao osobi jer ovde tema nismo ni ti ni ja, a sada vidiš zašto nemam strpljenja.
Ima još pametnih glava koje će ti lijepo objasniti, npr. ja ti napišem da je potreban stručan kadar za natječaje, ti počmeš pričat o referencama. Da poznaješ materiju takav zaključak nebi napisala, i tako bih ti ja mogla ovde odgovarati u nedogled, pa dođemo na onog mog barbu s prstom kao potpisom. Ja nemam toliko vremena, ukratko sam objasnila, ljudi su shvatili.
Rekla sam da moja struka služi čovjeku i prirodi, a komu služe ekolozi??? Doma samom sebi, jer vjerujem koristite sve blagodati moje struke, od krova nad glavom, do kanalizacije, vode iz slavine, itd, a prema vani ste nešto drugo????
I još nešto da rezimiram, moja primanja su u životu išla pd 2.500,00 do 14.000,00kn (to je osvrt na ono o plačici

), a što si si se uhvatila Hrv. voda da ti pojasnim, 2godine staža imam s njima-građevina, 6 u geodeziji (uključujuć auto cestu St-Zg), 6 u arhitekturi.
Ako ti nije jasno ukucaj u google te pojmove, pretražuj, možda shvatiš zašto ne mogu, nemam vremena, ne želim pisati stručno, da te davim sa izrazima koje uopće ne poznaješ, da ti citiram zakone koje ne razumiješ, objasnila sam ti kao petogodišnjaku kako si tražila i ti opet ne razumiješ.
Što hoćeš više? Da nacrtam slikovnicu, poput ove u Vašem linku, i nazovem je svojim stručnim mišljenjem