Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano uz temu voli-ne voli školu: A. je u petak došao iz škole sav ozaren (čista suprotnost polu-depresivnom raspoloženju od četvrtka), i to zašto - jer im je učiteljica na sad prirode i društva donijela kartu Hrvatske! (a učili su onu temu o zavičajima, pa im je donijela kartu valjda radi boljeg prikaza) On je, naravno, odmah očekivao da će učiti županije, gradove i planine ali ništa od toga. Svejedno, i ovako je bio sav fasciniran što je u razredu vidio nešto poznato što ga inače zanima. Kako je njemu zapravo malo potrebno da mu dade poticaj...
    Sjajno!

(Ovo dobro ilustrira zašto je moj mlađi vječito vukao u školu takve stvari - autokarte, obične karte, globus, model Zemlje s Mjesecom i slično).

Doma nije teško zabaviti djecu, jer istina je da njima zapravo ne treba puno (ali treba pogoditi pravu stvar) samo što to ne rješava pitanje dosade u školi.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sjajno!

(Ovo dobro ilustrira zašto je moj mlađi vječito vukao u školu takve stvari - autokarte, obične karte, globus, model Zemlje s Mjesecom i slično).

Doma nije teško zabaviti djecu, jer istina je da njima zapravo ne treba puno (ali treba pogoditi pravu stvar) samo što to ne rješava pitanje dosade u školi.
    Potpisujem! Moj mali ima četri i pol i neki dan iz tramvaja skuži globus u izlogu neke knjižare - to je to što on želi. Inače svemir nam je trenutno top tema. Presmjesno mi je kad se zagleda u nebo i razmišlja da li gore ima robota ili ne. On često sam sa sobom razgovara pa to bude guba ili čudno ako gledaš sa strane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •